2015 Kova burcu özel tarihleri

2015 Kova burcu özel tarihleri

indirYARATICI PROJELER VE DOĞUM İÇİN ÖZEL TARİHLER

Sanata ve yumuşacık içsel ifadenizin dışa yansımasına dönük bir yönünüz varsa, yaratıcılığınızı kullanarak proje üretiyor ve yeni bir projeye başlarken işlerin hızla ilerlemesini istiyorsanız, özel tarihlerinizi mutlaka not alın. Doğum yapmak yaratmak demektir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bu özel dönemi doğum yapmak veya hamile kalmak için de planlayabilirsiniz.

2015 içinde uzunca 2 dönem yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve bebek sahibi olmak için fırsat bulacaksınız. Buna tam anlamıyla bolluk denir!

20 Nisan ve 20 Mayıs’ta peş peşe Dolunaylar oluşacak. Her ikisi de Akrep burcunda ve yaratıcı projelerin gündeme geleceği alanda. İki farklı projenin peşindeyseniz ikisini de ele geçirme şansı bulabilirsiniz. Ortaya koyduğunuz projelerden memnun kalanlar hemen ardından ikinci projeyi imzalamanızı isteyebilir.

15 25 Nisan arasında Mars da burcunuzda ilerleyeceği için atak, cesur ve talepkâr davranmanızda hiçbir sakınca yok. Ancak ne yaparsanız yapın bir dostunuzla, bir demekle ya da organizasyon grubuyla sözleşme imzalamayın. Yakın çevrenizden ya da uzak akrabalarınızdan bildiğiniz, tanıdığınız olgun kişilerle işbirliği içinde olun. Bu arada yakınlarınızın, akrabalarınızın ve ortağınızın desteğini yabana atmayın. Aynı dönemde ailece sevinebileceğiniz bebek haberi için şimdiden kutlamaya hazırlanın sevgili Yengeç.

15 25 Mayıs arasında ikinci kez şans kapınızı çalıyor. Talep ettiğiniz bir başka proje için anlaşabilir, hatta uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bununla birlikte bazı olumsuzluklar ve beklenmedik haberler, yeni projenize yoğunlaşmanızı güçleştirebilir. Haberler yakın çevrenizle ilgili bazı sıkıntıları ve kayıpları gündeme getirecek. Sevinç ve üzüntü bazen aynı anda kapımızı çalar!

Benzer Yazılar

Leave a Reply