Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TİCARİ TAROT AÇILIMI

İş Yasal Konular

Bu bölümdeki açılımlara katılan herkes hâlâ sorunlarını halletmeye çalışıyor. Dava hâlâ çözüm beklemekte, ticaret ile ilgili danışanlar ellerinden gelenin en iyisini yapıyor, para konusunda danışan kişiler hâlâ çabalıyor. Bu kişilerin çelişkilerinin üstesinden gelmeyi başarıp başaramayacaklarını ise ancak zaman söyleyecek.

Yasal Konular açılımının örnek bir yorumlaması yok ve siz yeteneklerinizi bu açılım ile test edebilirsiniz. Bu açılımı geliştirirken hukuki itilafa düşmüş biri yoktu.

TİCARİ TAROT AÇILIMI

1. Kendi işime başlamalı mıyım?

2. Bu iş ortaklık gerektirecek mi?

3. insanlar sattıklarımı alacaklar mı?

4. İş zor olacak mı?

5. Benim şimdi yapmam gereken değişiklikler var mı?

6. Gözümden kaçan sorumluluklar var mı?

7. Başarılı olabilecek miyim?

8. Bu işte para kazanabilecek miyim?

9. Hangi reklam metodunu kullanmam gerekir?

10. Sonuç ne olacak?

Sam İçin Ticari Açılım

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Kraliçesi

2. pozisyon: Değnek Kraliçesi

3. pozisyon: Kılıç Prensi (ters)

4. pozisyon: Kupa Dokuzlusu

5. pozisyon: Ermiş

6. pozisyon: Tılsım Yedilisi (ters)

7. pozisyon: Değnek Kralı (ters)

8. pozisyon: Kupa İkilisi

9. pozisyon: Tılsım Prensi

10. pozisyon: Joker (ters)

Yorumlama

1. Soru: Kendi işime başlamalı mıyım?

Cevap: Tılsım Kraliçesi. Bu kart para kazanmayı, eleştirel ve yargılayıcı olmayı simgeler. Sam fazla zamanını alacak ve çok çaba gerektirecek olan işine başladı. Bu iş şans eseri üstesinden gelebildiği bir sağlık sorunu yaşamasına neden oldu bile.

2. Soru: Bu iş ortaklık gerektirecek mi?

Cevap: Değnek Kraliçesi. Sam’in iki tane ortağı var ve bu durumdan dolayı kendisini çok rahat hissetmiyor. Bir ortak iyi olabilir ama iki ortak iyi değil. Sam hırslı bir

insan, işinde ve sosyal hayatında başarıyı arayan bir kişi. Egosunu bu işe karıştırıyor, hayranlık duyulmak ve dikkat çekmek istiyor.

3. Soru: İnsanlar sattıklarımı alacaklar mı?

Cevap: Kılıç Prensi (ters). Bu kart Sam’in sorunlarına aldırmadığını gösterir. Halk sattıklarına ilgi gösteriyor ve işi iyi gidiyor. Gene de Sam kaygılı ve özel hayatını ihmal etmiş görünüyor.

4. Soru: İş zor olacak mı?

Cevap: Kupa Dokuzlusu. Bu kart dilek kartıdır ve düz açıldığı zaman “dileklerinizin gerçekleşeceğini” söyler. Sam işinde kendine çok güvenir ve işyerinde düzenli olarak zaman geçirebilir. İşin kendisi de o kadar zor değildir.

5. Soru: Benim şimdi yapmam gereken değişiklikler var mı?

Cevap: Ermiş. Sam otuz yıldır kendi işini yapıyor, ama aynı alanda değil. Deneyimlerden çok şey öğrendi ve bu bilgisinin bir kısmını yeni işinde kullanabilir. Ortaklar daha çok müşteri ağırlamak için mağazayı büyütüyor, dolayısıyla birtakım değişiklikler yapılıyor.

6. Soru: Gözümden kaçan sorumluluklar var mı?

Cevap: Tılsım Yedilisi (ters). Bu kart mali konularda belirsizliklere işaret eder. Yedi sayısı yasal konuları ima edebilir. Sam, Koç Burcu, bu kişilerin her zaman iyi fikirleri vardır, ama sonuna kadar direnmezler. Sam sorumluluklarını kabullenmek ve diğer ortaklarıyla bunu paylaşmayı öğrenmek zorunda. Şimdi ortakların arasında önemsenmeme duygusu ve kıskançlık olabilir.

7. Soru: Başarılı olabilecek miyim?

Cevap: Değnek Kralı (ters). Bu kral da tıpkı Sam gibi Koç Burcu. Eğer çocuk gibi, bencil, mütehakkim ve adi bir zorba gibi davranırsa diğer ortaklar onun aleyhinde çalışır. İlişkilerde soruna neden olmak veya küstah olmak ya da boyun eğmez bir tavır izlemek başarı getirmeyecektir, herkesin iyiliği için birlikte mücadele etmek gerekir.

8. Soru: Bu işte para kazanabilecek miyim?

Cevap: Kupa İkilisi. Sam iyi bir ilişkinin sağlıklı, dürüstlükle şekillenmiş, karşılıklı vermek ve almanın yer aldığı bir ilişki olduğunu anladı. Eğer egosunu denetleyebilirse bu ticaret geçen birkaç yılda olduğu gibi başarılı olabilir.

9. Soru: Hangi reklam metodunu kullanmam gerekir?

Cevap: Tılsım Prensi. Bu prens kariyeri için okula giden bir Oğlak Burcu’nu simgeler. Oğlak Burcu (toprak grubu) ve Koç Burcu (ateş grubu) bir arada iyi çalışabilir. Ateş grubu işin sorumluluk kısmını alır, toprak grubu ise başından sonuna kadar işi götürür. Oğlak Burcu finans kısmına odaklanır, Koç Burcu kurallara odaklanır ve para kazandıracak harika fikirleri vardır. Reklam hedefleri okullar ve genç insanlar olursa çok faydalı olur. Başka bir olasılık da müşterilerle ilgilenmeleri için genç elemanlar tutmak. Sam farklı metotlar kullanarak hangisinin işe yaradığını görmeli.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Joker (ters). Bu kart dengeyi simgeler. Sam duygusal ihtiyaçlarını mutlaka dengelemeli, özellikle de egosunu. Eğer işinde başarılı olmasını istiyorsa endişelerini dizginlemeli, geleceğe güvenle bakmalı, işlere olgunlukla yaklaşmalı ve sorumluluk sahibi olmalı. Sam’in aptal yerine konmaktan korkması istikrarsız olmasına neden oluyor.

Yorumlar

Sam’in işi gayet iyi gidiyor. Sorun Sam’in ortaklarıyla arasındaki etkileşimden kaynaklanmış görünüyor. Eğer aralarındaki sorunu çözmezlerse, başarı şansları büyük oranda azalacak. Hayatta insanlar uyum içinde yaşar ve çalışır. Umarız ki bu üçlü, bu dersi kısa zamanda öğrenir.

TİCARİ TAROT AÇILIMI_0.jpg

TİCARİ TAROT AÇILIMI_1.jpg