Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Korku Tarot Açılımı

KORKULARLA YÜZLEŞMEK

1. Neden korkuyorum?

2. Güvenliğim tehlikede mi?

3. Bana yardım edebilecek biri var mı?

4. Korkularım işle mi ilgili?

5. Korkularım cinsellik veya kişiliğimin zedelenmesi ile mi ilgili?

6. Korkularım sağlık sorunlarına neden olabilecek boyutta mı?

7. Korkularım diğer insanları da ilgilendiriyor mu?

8. Korkularım kendime güvensizlikten veya yetersizlik duygularımdan mı kaynaklanıyor?

9. Niçin kendimi bir kurban gibi hissediyorum?

10. Korkularımdan kurtulmak için ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor?

11. Sonuç ne olacak?

Olivia İçin Korkularla Yüzleşmek Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Onlusu (ters)

2. pozisyon: Tılsım Prensi (ters)

3. pozisyon: İmparatoriçe (ters)

4. pozisyon: Joker

5. pozisyon: Kupa Dörtlüsü

6. pozisyon: Kupa Dokuzlusu (ters)

7. pozisyon: Değnek Ası

8. pozisyon: Değnek Şövalyesi

9. pozisyon: Değnek Yedilisi

10. pozisyon: Kılıç Dokuzlusu (ters)

11. pozisyon: Kupa Onlusu (ters)

Yorumlama

1. Soru: Neden korkuyorum?

Cevap: Tılsım Onlusu (ters). Olivia parasının olmamasından dolayı kaygılıdır ve bu durumun hiçbir zaman daha iyi olmayacağını hisseder. Olivia çocukluğundan kaynaklanan tutumundan dolayı para kazanmaya çok fazla önem vermez.

2. Soru: Güvenliğim tehlikede mi?

Cevap: Tılsım Prensi (ters). Olivia liseden sonra eğitimine devam etmemiş ve profesyonel bir mesleği yok. Para kazanma gücünün sınırlı olduğunun farkında ve iyi para kazanacak bir iş bulması mümkün değil. Olivia’nın güvenlik ihtiyacı risk altında ve okula geri dönerek para kazanma potansiyelini artırabilir. Bu, onun gelecekte kendini daha güvenli ve daha emniyette hissetmesine neden olacaktır.

3. Soru: Bana yardım edebilecek biri var mı?

Cevap: imparatoriçe (ters). Olivia annesinin ona herhangi bir şekilde katkı sağlayamayacağını düşünüyor ve bu aralar herhangi bir aşk ilişkisi de yok. Bu durum kendini yalnız ve savunmasız hissetmesine neden oluyor. Onun bir danışmana ihtiyacı var ve eğer gitmeye karar verirse okulda bir tane bulabilir.

4. Soru: Korkularım işle mi ilgili?

Cevap: Joker. Olivia işinden sıkılmış, yeni deneyimler yaşamak ve hayatında macera olsun istiyor. Tedbirli olmalı ve içinde bulunduğu çevreye dikkat etmelidir. Aynı zamanda geçmişte mali konulardaki dikkatsizliğini hatırlayarak bugünkü tutumunda daha bilinçli olmalıdır.

5. Soru: Korkularım cinsellik veya kişiliğimin zedelenmesiyle mi ilgili?

Cevap: Kupa Dörtlüsü. Olivia geçmişine sıkı sıkıya tutunuyor. O, duygusal açıdan incinmiş ve aynı deneyimleri tekrar yaşamaktan korkuyor olabilir. Olivia düşünce tarzını değiştirmeli ve içgüdülerine güvenmelidir.

6. Soru: Korkularım sağlık sorunlarına neden olabilecek boyutta mı?

Cevap: Kupa Dokuzlusu (ters). Bu kart aşkta mutsuzluğa ve duygusal çöküşe işaret eder. Olivia son ilişkisinde mahvoldu ve sağlığı bu olumsuzluktan etkilendi. İlişkisi kötü olmasına rağmen bitirmek istemiyor. Olivia duygularını kontrol etmeyi öğrenmeli ve yaşama daha sağlıklı bakabilmeli.

7. Soru: Korkularım diğer insanları ilgilendiriyor mu?

Cevap: Değnek Ası. Olivia iş ve sosyal ilişkiler anlamında yeni bağlantılar kuracak, yeni başlangıçlara ve fırsatlara sahip olacak. Eğer bu bağlantılardan korkarsa fırsatları kaçıracak.

8. Soru: Korkularım kendime güvensizlikten veya yetersizlik duygularından mı kaynaklanıyor?

Cevap: Değnek Şövalyesi (ters). Olivia gecikmelerden nefret eder ve sık sık hem iş hayatında hem de sosyal faaliyetlerinin azlığı dolayısıyla hayal kırıklığı yaşar. Sosyal olarak fazla aktif biri olmaması onun kendine daha az güvenmesine neden olur.

9. Soru: Niçin kendimi bir kurban gibi hissediyorum?

Cevap: Değnek Yedilisi. Çünkü Olivia’nın bu aralar bir aşk ilişkisi ve iyi bir işi yok, başkalarının ona saygı duymadığını hissedebilir. Hedeflerine odaklanmalı ve yaşamın kontrolünü eline almalıdır. Mağdur hissetmek kişiyi küçültür ve Olivia kendisine her zaman saygı duymalıdır.

10. Soru: Korkularımdan kurtulmak için ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor?

Cevap: Kılıç Dokuzlusu (ters). Olivia yakında patlayabilecek bir krizin sınırında. İçsesini dinlemeyi öğrenmelidir ve rehberliği kendi içinde aramalıdır. Sorunlarının farkına varırsa, cevapları kısa zamanda alır. Haberdar olmak çözüme doğru giden ilk adımdır. İkinci adım ise olumlu bir harekette bulunmaktır.

11. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Kupa Onlusu (ters). Olivia’nın ailesi onu duygusal açıdan çökertiyor ve Olivia aile üyeleriyle olan ilişkilerinde hemen bir değişiklik olmasını beklemiyor. Onlar Olivia’nın okula dönmesi ya da daha iyi bir iş bulması konusunda destekleyici değiller. Olivia başkalarını değiştirmeyi istiyor ama bu imkânsız. O, sadece kendini değiştirebilir.

Yorumlar

Olivia yaşamında zor bir döneme giriyor ama bu onu daha güçlü kılacak ve yaşamında birçok şeyi halletmesini sağlayacak. Onu mutsuz eden ilişkilerden kaçınmasını öğrenmek zorunda. Okula dönmek veya ufkunu geliştirmek için doğru zamandır.

Tarot Korku Açılımı_3.jpg

Tarot Korku Açılımı_0.jpg