Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot İş Açılımı

 

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Kupa Beşlisi

2. pozisyon: Değnek Onlusu

3. pozisyon: Değnek Beşlisi

4. pozisyon: Kule

5. pozisyon: Dünya

6. pozisyon: Yıldız

7. pozisyon: Mahkeme

8. pozisyon: Kader Çarkı

9. pozisyon: Değnek Yedilisi

10. pozisyon: Değnek Dokuzlusu (ters)

Yorumlama

1. Soru: Kendi işime başlamalı mıyım?

Cevap: Kupa Beşlisi. Don sevgiye inanır, ama onun sevgisi gerçekleri temel almaz. İş odaklı stres nedeniyle ilişkisinde sorunlar çıkabilir. Don kendi işine birkaç yıl önce başlamış ve işinde uzun saatler geçiriyor. Evliliğini zedelerse bu işe devam edip etmeme konusunda kararsız.

2. Soru: Bu iş ortaklık gerektirecek mi?

Cevap: Değnek Onlusu. Bu kart Don’un hayatında yeni iş fırsatları ve yeni ticari metotlar kapsayabilecek büyük değişiklikler olacağını gösteriyor. Eğer Don’un bir ortağı olsaydı hiç olmazsa işin yükünü paylaşabilirdi.

3. Soru: İnsanlar sattıklarımı alacaklar mı?

Cevap: Değnek Beşlisi. Don’un sattığı ürünler çok kaliteli ve o, işiyle gurur duyuyor, ama egosu ona sorun olabilir. Kendi bildiği gibi yapmak istiyor ve eğer bir ortak almaya karar verirse aralarında karar ve güç dağılımıyla ilgili çatışma çıkabilir.

4. Soru: İş zor olacak mı?

Cevap: Kule. Don yanlış fikirlerini bir tarafa atıp çocuksu davranışlarından kurtulmalıdır. İş zor değil, ama Don’un yapmak istediği eklemeler ile öyle olacak. Bu da onun ilişkisinde daha çok çekişme ve ihtilaf yaratabilir.

5. Soru: Benim şimdi yapmam gereken değişiklikler var mı?

Cevap: Dünya. Don bütün girişimlerinde başarılı olabileceğini anlayacak kadar akıllı olmalıdır. Eğer içindeki

manevi güç tarafından desteklendiğini bilirse rahatlar ve kendini sadece işine verip meyvelerini toplamakla uğraşır. Kendisine daha çok güvenmeye, daha dengeli olmaya ve başarılı olacağına inanmaya ihtiyacı var.

6. Soru: Gözümden kaçan sorumluluklar var mı?

Cevap: Yıldız. Yıldız, gelecekteki hedefleri simgeler. Don belki de kendine yeni hedefler koymalı, yeni fırsatları değerlendirmeli ve gelecek için iyimser olmalı. İlişkisindeki yükümlülükleri de hesaba katmalı. Başarılı bir ilişkinin değeri takas konusu olamaz.

7. Soru: Başarılı olabilecek miyim?

Cevap: Mahkeme. Don başarılı olabilme potansiyeline sahiptir. Yeni bir yaklaşıma sahip olacak ve kendine çok daha fazla güvenecek. Kişinin içsel gücünü kabul etmesi ve bunun her zaman yardımcı olacağını bilmesi, kişinin yaşamına neşe ve mutluluk getirir. Don kendi potansiyelini fark edince sağlığında olumlu yönde ilerleme olacak. Evini değiştirebilir, yolculuğa çıkabilir ya da sadece sakinleşmeyi öğrenebilir.

8. Soru: Bu işte para kazanabilecek miyim?

Cevap: Kader Çarkı. Şimdi Don için değişiklikler yapma, şansını deneme, yeni deneyimler kazanma, ailesi ve diğer ilişkilerinden zevk alma zamanıdır. Eğer Don, olumlu bir bakış açısıyla olaylara bakarsa sağlıklı ve mutlu olacak, para kazanmaya da devam edecektir.

9. Soru: Hangi reklam metodunu kullanmam gerekir?

Cevap: Değnek Yedilisi. Bu kart Don’un kendi kararlarına güvenmesi gerektiğini simgeler. İş hayatında kendi egosunu göstermek istiyor ve müşterilerle direkt ilgilenmenin yanı sıra dergilere de reklam vermeyi tercih ediyor.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Değnek Dokuzlusu (ters). Don kendine iş hayatında daha çok güvenmeli. Aileden ve dış etkiler tarafından engellemelerle karşılaşabilir. Don karısının kıskançlıklarıyla ya da çevresindekilerin kıskançlıklarıyla ve olumsuz duygularla karşılaşabilir.

Yorumlar

Başarı burada, fakat Don onu hak ettiğini hissetmek, anlamak zorunda. Evde daha sağlıklı bir ilişki sürdürmek için üstlenmesi gereken sorumluluklarla işteki sorumluluklarını dengelemeli.