Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Örnek Para Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Değnek Ası

2. pozisyon: Tılsım Üçlüsü (ters )

3. pozisyon: Azize (ters)

4. pozisyon: Kupa Ası (ters)

5. pozisyon: Tılsım Sekizlisi (ters)

6. pozisyon: Kılıç Prensi (ters)

7. pozisyon: Kupa Sekizlisi (ters)

8. pozisyon: Ölüm

Yorumlama

1. Soru: Parayla ilgili kaygı var mıdır?

Cevap: Değnek Ası. James yeni başlangıçlara ya da profesyonel veya sosyal açıdan yeni fırsatlara sahip olacak. İşinde başarılı olmak istiyorsa yeni fikirleri işine dahil etmek zorunda. İşinin büyüme potansiyeli var.

2. Soru: Finansal güvenliğe duyulan arzu.

Cevap: Tılsım Üçlüsü (ters). James yeteneklerini para kazanmakta kullanabileceğini hissetmiyor. Şimdi sağlığı iyi ama kısa bir süre önce büyük sorunları vardı. James ortaklarından birisinden memnun değil ve bu durumu de-ğiştirtebilecek bir yol göremiyor.

3. Soru: Parayı beni mutlu edecek şekilde nasıl kullanabilirim?

Cevap: Azize (ters). James işiyle ilgili değişmez düşünce kalıplarına sahip ve durumu nasıl değiştireceğini bilmediğini söylüyor. Sezgilerine güvenmiyor. Her şeyi açıkça göstermek için yaratıcı imgelem, cevaptır. James günde on dakika ne istediğine odaklanmak ve aklına gelen şeye güvenmeli.

4. Soru: Parayla ilgili geçmişteki tutumum.

Cevap: Kupa Ası (ters). James duygusal açıdan çöktüğünü hissediyor. Aşk ilişkisinde yeni bir başlangıç olmayacak, öfke ve garez muhtemel sağlık sorunlarına yol açabilir. James otuz yıldır iyi giden bir işe sahip ve para sorunu yok. Bu yeni iş çok fazla zaman, enerji ve para alıyor.

5. Soru: Mali açıdan iyi bir yaşam için sorumluluklarım nedir?

Cevap: Tılsım Sekizlisi (ters). James yeni bir beceri ya da para kazanmaya gücü olmadığını hissediyor. Ortaklarından birine sinirlenmiş ve işyerinden birinin para çaldığını veya suç işlediğini hissediyor.

6. Soru: Mali yatırımlarım veya birikimlerimle ilgili yeni planlarım.

Cevap: Kılıç Prensi. James’in, işini sağlam bir zeminde yürütmekten başka yeni mali bir planı yok. Ortaklarından birinin kendi işi olması James’in hoşuna gitmiyor. Bu adamın işe daha fazla ilgi göstermesini sağlamak James’i memnun edecektir.

7. Soru: Parayla ilgili gelecek planlarım.

Cevap: Kupa Sekizlisi (ters). James’in, işini canlandırmaya çalışmak için açılım programı başlatmak gibi planları var. Duygusal açıdan çökmüş durumda ve desteklenmediğini hissediyor. Enerji veya güç eksikliği çabalarına ket vuruyor olabilir.

8. Soru: Para kazanmak için yeteneklerimi nasıl kullanabilirim?

Cevap: Ölüm. Bu kart James’in durumunun sona ereceğini ve daha iyiye gideceğini işaret eder. Güzel fikirleri var ancak dışlandığını hissettiği için üzgün.

Yeni fikirler ve gelecek planları yapmak sağlıklı olabilir. Eğer James eski kızgınlıklarından ve korkularından kurtulabilirse durumu kendi lehine çevirebilir ve başarılı olur.

Yorumlar

Birçok kartın ters olması James’in kafasında olumsuz bir tablo olduğunu gösterir. Karısının belinden ameliyat olması gerekiyor, o da aynı işte çalıştığından bu hoş olmayan bir olay. James ve karısının maddiyata odaklandıkları için mutlu olmadıkları apaçık ortada.

Tarot Örnek Para Açılımı_0.jpg