Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT TATİL AÇILIMI

1. Ne tarz bir tatil tercih ederim?

2. Tek başına mı gitmeliyim?

3. Başkalarıyla mı gitmeliyim?

4. Eğlenebilir ve yeni birisiyle tanışabilir miyim?

5. Mali ve fiziksel açıdan sorunlar olacak mı?

6. Şu anda bir tatile ihtiyacım var mı?

Kendini Aramak

Bu bölüm kişiye kendi hakkında bilgi verir. Açılımlar şunlardır:

Hakkımdaki Her Şey

Kaderim Nedir?

Korkularımla Yüzleşmek

Eski Alışkanlıklarım

Geçmiş, Şimdi ve Geleceğe Dair Bilgi Açılımı

İlk dört açılımdaki vaka analizleri bu açılımdaki kartların nasıl kullanıldığına dair size fikir verir. Son açılım, geçmiş, şimdi ve geleceğe dair bilgi açılımında vaka analizi yoktur, size sezgilerinizi deneme şansı verir.

Bu beş açılım da kişiye ve onun deneyimlerine odaklanmıştır. Hepsi de derinlemesine ruhla ilgilidir ve kişinin olumsuz duygularını iyileştirmeye yardımcı olur. Eğer bir kişi yaşantısını değiştirmek için yardım arıyorsa bu açılımlar onun çok işine yarar. Okuma yapılırken en çok seçilen açılım Hakkımdaki Her Şey açılımı oldu.

HAKKIMDAKİ HER ŞEY AÇILIMI

1. Egomun ihtiyaçlarını nasıl karşılayabilirim?

2. Annemin üzerimdeki etkisi nedir?

3. Babamın üzerimdeki etkisi nedir?

4. Kendimi çok mu eleştiririm?

5. Cinsellik ve bedenimle ilgili tavrım nedir?

6. Seçtiğim ilişkiler benim için uygun mudur?

7. Başarılı olmak için kendime yeterince inanıyor muyum?

8. Mali konulara tavrım nedir?

9. Hangi konularda kendimi aldatılmış hissediyorum?

10. Hayatımı nasıl değiştirebilirim?

Kerry Hakkında Her Şey Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Sekizlisi

2. pozisyon: Kılıç Dokuzlusu (ters)

3. pozisyon: İmparatoriçe

4. pozisyon: Kılıç Onlusu (ters)

5. pozisyon: Kupa Onlusu

6. pozisyon: Uyum (ters)

7. pozisyon: Kupa Üçlüsü

8. pozisyon: Kupa İkilisi

9. pozisyon: Yargı (ters)

10. pozisyon: Kılıç Beşlisi

Yorumlama

1. Soru: Egomun ihtiyaçlarını nasıl karşılayabilirim?

Cevap: Tılsım Sekizlisi. Kerry bir öğretmen ve işi gereği politika ve benliğiyle ilgili ihtiyaçlarını öğreniyor. Okulda koordinatör olmak için adaylığını koydu, ama az bir oy farkıyla kaybetti. Kerry o ara kendini çırakmış gibi hissetti, ama şimdi daha bilgili. Benliğinin ihtiyacını büyük bir kısmı işiyle karşılanıyor.

2. Soru: Annemin benim üzerimdeki etkisi nedir?

Cevap: Kılıç Dokuzlusu (ters). Kerry problemlerini ilgilendiren konularda bilge değil, ama bu konuları anne-

siyle tartışmıyor. Kerry’nin ailesinde on tane çocuk var ve

o, isyankâr biri olmasına rağmen annesinin onu sevmesini ve kabullenmesini bekliyor. Kerry annesinin daha destekleyici olmasını ve sevgisini daha çok göstermesini istiyor.

3. Soru: Babamın üzerimdeki etkisi nedir?

Cevap: İmparatoriçe. Kerry’nin babası şefkatli ve nazik biri, Kerry onu sevse de ona saygı duymuyor olabilir. Baba nazik ve şefkatli olup anne (imparatoriçe) sözünü geçiren biri olursa evde kimin patron olduğu konusunda çocuğun kafası karışabilir. Eğer Kerry çocukken korunmaya ihtiyaç duyduysa ve babası bu konuda başarısız olduysa, şimdi bir yetişkin olarak erkeklere karşı kendini savunmasız hissediyor olabilir. Onun erkelerle olan sorunları çocukluğunda yaşadıklarından kaynaklanıyor.

4. Soru: Kendimi çok mu eleştiririm?

Cevap: Kılıç Onlusu (ters). Kerry hâlâ sırtında geçmişten getirdiği yükleri taşıyor ve kendisini çok sert bir şekilde yargılıyor. Değişmek istiyor, ama bunun olması ancak düşüncelerini değiştirmesiyle mümkün olacak.

5. Soru: Cinsellik ve bedenimle ilgili tavrım nedir?

Cevap: Kupa Onlusu. Tarotla çalışmaya başladığından beri Kerry’nin davranışlarında iyi yönde değişiklikler oldu ve daha yüksek duygusal bir safhaya ulaştı. Bu karttaki gökkuşağı iyi şansın ve daha güzel şeylerin gelecekte onu beklediğine işaret eder.

6. Soru: Seçtiğim kişiler benim için uygun mudur?

Cevap: Uyum (ters). Kerry’nin ilişkilerle ilgili seçimleri olumlu değildir. Partneriyle kendisi arasında uyumsuzluk vardır, bu da duygusal çöküşe ve mutsuzluğa yol açar. İlişkilerinin temelinin eski, olumsuz örneklere dayandığını anlamalıdır. Yeni bir arkadaş bulmadan önce ihtiyaçları ve arzularıyla ilgili düşünmelidir.

7. Soru: Başarılı olmak için kendime yeterince inanıyor muyum?

Cevap: Kupa Üçlüsü. Bu aralar Kerry’nin aşk ilişkileri olumsuz olmasına rağmen, bu kart kariyerinden de anlaşılabileceği gibi Kerry’nin başarılı olmak için gerekli becerilere sahip olduğunu gösteriyor. Olumlu ve bilinçli tercihler yaparak kişisel yaşamı daha doyurucu bir hale gelebilir.

8. Soru: Mali konular hakkındaki tavrım nedir?

Cevap: Kupa İkilisi. Kerry mali durumunun içler acısı olduğunu itiraf etti. Yaz döneminde kısıtlı bütçesini harcamak yerine ekstra bir iş bulmayı planladığını söyledi. Ona mali açıdan yardımcı olabilecek bir sevgili bulmayı isterdi, ama bunun birisiyle çıkmak için iyi bir neden olmadığının da farkında.

9. Soru: Hangi konularda kendimi aldatılmış hissediyorum?

Cevap: Denge (ters). Kerry kendi tabiatını kavramıyor ama şimdi ona karakteriyle ilgili görüş sağlayabilecek olan Tarot ile çalışıyor. Kendi yaşamında nasıl bir rol oynadığını, geçmişine yapışıp kalarak kendini nasıl aldattığını fark etmeye başlıyor.

10. Soru: Hayatımı nasıl değiştirebilirim?

Cevap: Kılıç Beşlisi. Kerry ilişkilerin çok fazla sıkıntılı olduğuna inanır. İhtiyaçlarının karşılanması için başkala-

rıyla tartışmaya ihtiyacı olmadığını anlamalıdır. Kendini sevmeyi ve kendine güvenmeyi öğrenmelidir.

Yorumlar

Kerry’nin sorunları yetişme biçimiyle ilgilidir ve aileden kaynaklanmaktadır. Eğer geçmişinden kurtulabilirse daha mutlu ve başarılı olabilir.

TAROT TATİL AÇILIMI_0.jpg