Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Taşınma Açılımı

Hareket Halinde Olmak

Bu bölümde yolculuk ve değişiklik yapma konuları aydınlatılacaktır. Dört açılım vardır, birisi haricinde üç tanesinin örnek okuması vardır. Açılımlar şunlardır:

Taşınmayı İsteme

Yolculuğa Çıkma

Konum Değiştirme

Tatil Planlama

Son açılım yolculuk planlamada sadece altı kart kullanılır ve okuma esnasında danışanı tatmin edecek kadar bilgi verilir. Her açılım bireyin birtakım değişiklikleriyle ilgilidir ve seçim yapmasına yardımcı olabilecek bazı bilgiler verir.

Kişinin akima bir fikir geldiği zaman sonuca ulaşılın-caya kadar üstünde düşünülmelidir. Bizi ileriye götüren yeni fikirler her zaman sağlıklıdır. Onlar bizi rutinimizden dışarı çıkartır, ümidin ve merakın dünyasına sokarlar.

Yeni maceralar aramak teşvik edicidir ve Tarot kartları evrenin sunduğu bütün iyi şeyleri tespit etmemiz için bize yardımcı olur.

TAŞINMA İSTEĞİ

1. Bu taşınmayla ilgili endişelerim nelerdir?

2. Çelişki nedir?

3. Taşınınca mutlu olabilecek miyim?

4. Yeni işim, yeni evim ve yeni bir ortam beni nasıl etkileyecek?

5. Gelecek birkaç hafta içinde bu konuyla ilgili ne gibi seçeneklerim var?

6. Geçmişteki tercihlerimden hangileri şu andaki durumumu etkilemiştir?

7. Yeni işimde veya yeni evimde, yeni beceriler edinebilir miyim?

8. Gelecekte maddi durumum nasıl olacak?

9. Bu değişiklikle ilgili ümitlerim ve korkularım nelerdir?

10. Sonuç ne olacak?

Andrea İçin Taşınma İsteği Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım İkilisi (ters)

2. pozisyon: Tılsım Dörtlüsü

3. pozisyon: Kupa Yedilisi

4. pozisyon: Tılsım Dokuzlusu (ters)

5. pozisyon: Âşıklar

6. pozisyon: Kupa Dörtlüsü (ters)

7. pozisyon: Azize

8. pozisyon: Tılsım Ası

9. pozisyon: Değnek Sekizlisi (ters)

10. pozisyon Tılsım Prensi (ters)

Yorumlama

1. Soru: Bu taşınmayla ilgili endişelerim nelerdir?

Cevap: Tılsım İkilisi (ters). Andrea bol para harcayan biridir ve bütçe yapmaktan hoşlanmaz. Taşınmanın pahalı olacağından korkuyor. Henüz iki yıldır aynı yerde oturduğu için de taşınma konusunda kararsız.

2. Soru: Çelişki nedir?

Cevap: Tılsım Dörtlüsü. Andrea orta yaşlı biridir. Evi kiralamak ya da satın almak konusunda kararsızdır. Güzel bir evi ucuza kiralamaya çalışmaktır. Andrea kaynaklarını güvenliği açısından elinde tutmayı tercih eder. Kendine ait bir mülkü de vardır ve onu başkalarına kiraya verir. Karışık duygulan onun “sıkışıp kalmışlık” hissini artırmaktadır.

3. Soru: Taşınınca mutlu olabilecek miyim?

Cevap: Kupa Yedilisi. Bu taşınma, mutluluğa giden yol olabilir. Eğer Andrea olumlu düşüncelerle kendini kuşatırsa o mükemmel yeri bulacak. Yaratıcı imgeleme kişinin rüyalarının gerçekleşeceği bir ortam yaratabilir.

4. Soru: Yeni işim, yeni evim ve yeni bir ortam beni nasıl etkileyecek?

Cevap: Tılsım Dokuzlusu (ters). Andrea mali kaynaklarını akıllıca kullanmıyor. Birkaç yıldır dul ve hâlâ para konularını deneyimleyerek öğreniyor. Andrea kendisini bağımsız ya da yeterli hissetmiyor, ama öğreniyor.

5. Soru: Gelecek birkaç hafta içinde bu konuyla ilgili ne gibi seçeneklerim var?

Cevap: Âşıklar. Andrea’nm şu anda olduğu yerde kalma ya da eskiden yaşamış olduğu bir yere dönme seçeneği var. Şu anda oğluna, oğlunun karısına ve iki torununa yakın bir yerde oturuyor.

6. Soru: Geçmişteki tercihlerimden hangileri şu andaki durumumu etkilemiştir?

Cevap: Kupa Dörtlüsü (ters). İki torunundan ayrılma düşüncesi Andrea’yı duygusal açıdan çökertiyor.

Çocuklar için yaptığı yardımın gelini açısından pek yararlı olamadığını kabul etmiş ve bu nedenle ailenin yakınma taşınmış. Andrea’nm geçmişte verdiği bu karar onun için olumlu değildi.

7. Soru: Yeni işimde veya yeni evimde, yeni şeyler öğrenebilecek miyim?

Cevap: Azize. Andrea akıllı bir kadındır, imkân verildiği takdirde başkalarıyla paylaşacak çok şeyi vardır. Eski arkadaşlarıyla birlikte olmak Andrea için güzel bir tecrübe olacaktır.

8. Soru: Gelecekte maddi durumum nasıl olacak?

Cevap: Tılsım Ası. Taşınmanın bir sonucu olarak Andrea’nm parayla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağı kesindir.

9. Soru: Bu değişiklikle ilgili ümitlerim ve korkularım nelerdir?

Cevap: Değnek Sekizlisi (ters). Andrea oğlunun ailesiyle olan ilişkisinde kendini etkisiz hissediyor. Onlar sosyal olarak etkileşim içinde değiller ve Andrea kendini gelini tarafından reddedilmiş gibi hissediyor. Andrea taşınırsa aileyle fazla temas kuramamaktan korkuyor. Onlar için en iyisini istiyor ama kendisi için de daha mutlu ve huzurlu bir ortam arıyor.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Tılsım Prensi (ters). Bu kart eğitim için para kazanmayı reddeden bir öğrenciye işaret eder. Prens toprak grubundandır: Pratik ve maddecidir. Andrea’nın iki torunu da Boğa Burcu’dur ve bir tanesi eylülde okula kayıt yaptıracaktır.

Yorumlar

Oğlunun yaşamında ne olursa olsun Andrea kendisi için en doğru kararı almalıdır. Yakınlarda bir yerde yaşamasa bile, torunlarıyla görüşebilir, iletişimde kalabilir. Bu açılımda büyük oranda para düşüncesi var ki bu da sağlıklı bir şey değildir. Andrea’nın mutlu olması ve her anı dolu dolu yaşaması için başka şeylerle ilgilenmeye ihtiyacı var.

Tarot Taşınma Açılımı _1.jpg

Tarot Taşınma Açılımı _2.jpgTarot Taşınma Açılımı _3.jpg