Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Özel Para Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Değnek Kralı

2. pozisyon: Aziz

3. pozisyon: Güneş (ters)

4. pozisyon: Kupa Kralı

5. pozisyon: Âşıklar (ters)

6. pozisyon: Kupa Üçlüsü

7. pozisyon: Kupa Dörtlüsü

8. pozisyon: Kupa Şövalyesi (ters)

Yorumlama

1. Soru: Parayla ilgili kaygı var mıdır?

Cevap: Değnek Kralı. Peter bağımsız, sosyal ve arkadaşları ve ailesiyle eğlenmekten hoşlanan biri. Mali açıdan güvende olmak istiyor, ama sakat maaşı onu sermaye bulmak konusunda sınırlıyor.

2. Soru: Finansal güvenliğe duyulan arzu.

Cevap: Aziz. Peter onaylanmayı hem çok istiyor hem de herhangi bir otorite figürüne ve başkaları tarafından kontrol edilmeye içerliyor. Mali durumunun dayattığı kısıtlamalara içerliyor. İçsel rehberiyle ilişkiye geçmek konusunda meditasyon ona yardımcı olabilir. Meditasyon aracılığıyla güvenlik ihtiyacına ilişkin maddi, duygusal ya da zihinsel herhangi bir blokajı ortadan kaldırabilir.

3. Soru: Parayı beni mutlu edecek şekilde nasıl kullanabilirim?

Cevap: Güneş (ters). Peter kendine yeteri kadar güvenmemenin sıkıntısını çekiyor, oysa diğer insanların ondan büyük beklentileri var. Bu, ciddi sağlık sorunları ve aile içinde anlaşmazlık yaratabilir. Peter para durumuyla ilgili daha gerçekçi bir tutuma sahip olmalıdır.

4. Soru: Parayla ilgili geçmişteki tutumum.

Cevap: Kupa Kralı. Peter iyi bir aile babasıdır, sevecen ve eliaçık birisidir ama kendisini güvende ve kaygısız hissetmeye ihtiyacı var. Peter çocuklarını hoşgörülü biri olarak kontrol etmeye çalışırken müsrif biriymiş gibi görünebilir.

5. Soru: Mali açıdan iyi bir yaşam için sorumluluklarım nedir?

Cevap: Âşıklar (ters). Peter para konularında hata yapmaktan korktuğu için mali konularla ilgili karar vermek istemez. Peter kendine az güveniyor veya parasal konularda dar kafalı birisi olabilir.

6. Soru: Mali yatırımlarım veya birikimlerimle ilgili yeni planlarım.

Cevap: Kupa Üçlüsü. Peter en çok, sevdiği şeyleri yapmaktan mutlu olan birisidir ve bütçe planlamak onun listesinde yer almaz. Peter kitap okumayı, eğlenmeyi ve ailesiyle birlikte seyahat etmeyi tercih eder. Geleceğe dair plan yapmaktan ziyade şu anda hayatın tadını çıkarmak ister.

7. Soru: Parayla ilgili gelecek planlarım.

Cevap: Kupa Dörtlüsü. Bu kart hem dengesiz hem de yeni bir şeyin teklif edildiğinden habersiz bir kişiyi yansıtır. Peter gelecekte ilerleyebilesi için değiştirmesi gereken eski alışkanlık kalıplarına takılmıştır.

Peter şu anda kendini depresif hissediyor olabilir çünkü mali durumu seyahat etmesine ya da tatile çıkmasına izin vermiyor. Bu şartları değiştirebileceğini hissetmiyor. Belki bu yorum Peter’ın olumlu bir çalışma içine girmesine neden olur.

8. Soru: Para kazanmak için ne gibi özel yeteneklerim var?

Cevap: Kupa Şövalyesi (ters). Bu kart Peter’ın sakatlığına rağmen hoşlanabileceği bir alanda yarı zamanlı bir iş bularak limondan “limonata yapabileceğini” gösterir. Peter okumayı sever ve bir kitabevinde çalışabilir. Kısa bir süre ailesinden uzak kalacak olmasına rağmen kitabevinde çalışmak hem onu finansal açıdan rahatlatır hem de özsaygısını artırır.

Yorumlar

Peter’m hayatında yer alan, onu sürekli meşgul eden birçok insan var. Bu okuma Peter’m daha çok parası olmasını isteyen duygusal ve duyarlı bir aile babası olduğunu açığa çıkarmıştır. Mali durumu hakkında sorumluluk almayı öğrenmeli ve durumunun yarattığı sınırların ötesine bakmalıdır.

Tarot Özel Para Açılımı_0.jpg

Tarot Özel Para Açılımı_1.jpg