Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Örnek Reenkarnasyon Açılımı

Renee İçin Reenkarnasyon Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Kupa Altılısı (ters)

2. pozisyon: Kupa Dörtlüsü (ters)

3. pozisyon: Kule

4. pozisyon: Kupa Beşlisi (ters)

5. pozisyon: İmparatoriçe

6. pozisyon: Ölüm

7. pozisyon: Kupa Şövalyesi

8. pozisyon: Güç

9. pozisyon: Değnek Kralı

10. pozisyon: Kılıç Onlusu

11. pozisyon: Değnek Kraliçesi

12. pozisyon: Değnek Üçlüsü

13. pozisyon: Değnek Altılısı

14. pozisyon: Kader Çarkı(ters)

15. pozisyon: Kılıç Dokuzlusu

Yorumlama

1. Soru: Bir önceki yaşamımda kimdim?

Cevap: Kupa Altılısı (ters). Renee kararlar vermeyi reddedip ailesine yakın olmayı isteyen bir kişiydi. Duygusal açıdan çöküş yaşıyordu ve geçmiş yaşantısında muhtemelen onun ciddi acı çekmesine neden olan bir hastalığı vardı.

2. Soru: Evli miydim?

Cevap: Kupa Dörtlüsü (ters). Renee duygusal ilişkilerden korkmuş olabilir. Sevdiği kişi tarafından incitilmekten korkmuş ve bu yüzden evlenmemiş olabilir. Duygusal açıdan dengesizlikler yaşamış olabilir, baba figürü eksikliği veya bazı sahtekârlıklarla karşılaşmış olabilir.

3. Soru: Mutlu muydum?

Cevap: Kule. Bu kart Renee’nin aydınlanmayı kavradığını ve geçmiş yaşamında ciddi anlamda birtakım şeyleri öğrendiğini gösterir. Bazı yanlış fikirlerden ve eski alışkanlık kalıplarından kurtulmayı başarmıştır. Mücadele etti, ama aynı zamanda iyi zaman da geçirdi.

4. Soru: Ne iş yapıyordum?

Cevap: Kupa Beşlisi (ters). Bu kart Renee’nin aşka inanmadığını söylüyor. Ailesinde, ilişkilerinde, arkadaş-

lan arasında onu yaralayacak kayıplar yaşamış olabilir. Bir kilise lideri olmuş olabileceğini hissediyor. O dönemlerde büyük hayal kırıklıkları yaşamış olabilir ve kilise tarafından korunma teklif edilmiş olabilir.

5. Soru: Onurlu bir insan mıydım?

Cevap: İmparatoriçe. Evet. Renee yaratıcı ve kollayıcı, özellikle de olgun bir kadındı. Başkalarıyla nasıl iletişim kuracağını biliyordu, insanlara yardım etmeyi seviyordu ve seyahat etmekten hoşlanıyordu.

6. Soru: Ne tür sorunlarla mücadele etmişim?

Cevap: Ölüm. Renee için ölmek ve ölümle ilgili dersler vardı. Başka insanları kurtarmaya çalışarak onların karma öğretisinin yoluna çıkmış olabilir. Dönüşüm Renee için bir meydan okumaydı ve insanlar devamlı olarak onun yaşamına girip çıkıyorlardı.

7. Soru: Ünlü biri miydim?

Cevap: Kupa Şövalyesi. Renee her çeşit insandan sürekli mesajlar alan, tanınmış bir insandı. O, her zaman ailesinden, arkadaşlarından ve yüksek tabakaya mensup kişilerden törenlere katılması için davetler alıyordu. İnsanlara yardım ve hizmet etmeyi istiyordu. Renee uzak yerlere yolculuk yapmış ve sapa yerleri ziyaret etmiş olabilir.

8. Soru: Sağlığım nasıldı?

Cevap: Güç. Gençliğinde hasta olduğuna dair belirtiler olmasına rağmen Rennee sorunlarını halledebilmiş ve hayatını dengeli bir şekilde sürdürebilmişti. Cesaretli ve metanetliydi ve gücünü akıllıca kullandı.

9. Soru: Nasıl öldüm?

Cevap: Değnek Kralı. Renee yalnız başına öldüğünü hissetmiş. Bu kart Koç Burcu kartıdır ve birtakım zihinsel sorunları veya bir darbeyi gösterir. Koç Burcu başı yönetir bir adam tarafından başından vurulmuş olabilir. Nasıl olmuşsa olmuş, ama ani bir ölüm olmuş.

10. Soru: Bir ruh eşim var mıydı?

Cevap: Kılıç Onlusu. Yaşamı süresince Renee bilincini geliştirmeye çalıştı ve büyük bir içsel dönüşüm geçirdi. Kendi ağır yüklerini taşımaya ve olumsuz tecrübelerinin üstesinden gelmeye çalışmakla o kadar meşguldü ki yaşam süresinde ruh eşi olarak karşısına birisinin çıkıp çıkmadığını fark etmedi bile.

11. Soru: Şu andaki sevgilim eski hayatımdan tanıdığım biri mi?

Cevap: Değnek Kraliçesi. Renee şu anda bir sevgi ilişkisi yaşamadığını söyledi. Bu bir Aslan Burcu kartı, belki de bir aşk ilişkisi yaşamak için Aslan Burcu’nun oyunculuk, cömertlik ve dışa dönüklük gibi özelliklerini şimdiki yaşamına dahil etmeye ihtiyacı var.

12. Soru: Şu andaki ebeveynimle eski hayatımda bir ilişkim var mıydı?

Cevap: Değnek Üçlüsü. Renee annesiyle arasında güçlü bir bağ olduğunu hissediyor. Babasıyla da ilişkisi olduğunu ama çok yakın olmadıklarını hissediyor.

13. Soru: Eski hayatımdaki ailemden tanıdığım başka üyeler var mı?

Cevap: Değnek Altılısı. Renee’nin dokuz tane kardeşi var ve bazılarıyla geçmiş yaşamında da birbirlerine bağlı olduklarını hissediyor. Bir zamanlar çalışkan ve başarılı kişiler olduklarını düşünüyor.

14. Soru: Şimdiki hayatımda ne öğrenmem gerekiyor?

Cevap: Kader Çarkı (ters). Ters açılan bu kart, Renee’nin bu yaşamında alması gereken büyük dersler olmadığını, bunun yerine geçmiş derslerine konsantre olup onları içselleştirmesi gerektiğini gösteriyor. Yeni risklere girmek veya şansını deneme zamanı değil, bütün deneyimlerinde dürüst olmaya ihtiyacı vardır. Onun şimdiki dersi yaşamı için kararlılık ve daha az risk alması ile ilgilidir.

15. Soru: Bundan sonra tekrar dünyaya gelecek miyim?

Cevap: Kılıç Dokuzlusu. Bu kart bilgeliğin sıkıntı ve sorunlardaki deneyimler sayesinde kazanıldığına işaret eder. Yeniden dünyaya gelmekten söz etmek Renee’yi tam bu sefer yeterli diye hissederken krize soktu. Şöyle demişti: “Yeniden mi? Asla!”

Yorumlar

İmparatoriçe kartı Renee’nin geçmiş yaşantısında yüksek, saygın bir pozisyonda olduğunu, muhtemelen de dini gücünün olduğunu simgeler. Onun erken döneminde bazı talihsiz deneyimler yaşadığını ama hayatını hizmet etmeye adadığını ve yaşamında büyük tecrübeler kazandığını gösterir.

Tarot Örnek Reenkarnasyon Açılımı_2.jpg