Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT HAMİLELİK AÇILIMI

1. Çocuk sahibi olmaya hazır mıyım?

2. Ebeveyn olmak için kendime yeteri kadar güveniyor muyum?

3. Ebeveyn olunca mutlu olabilecek miyim?

4. Eşim çocuğumuza destek olabilecek mi?

5. Çocuk olduğu için kendimi kapana kısılmış ya da özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissedecek miyim?

6. Ebeveynliğe hazır olabilmek için hangi davranışımı değiştirmem gerekiyor?

7. Bu çocuğa iyi bir eğitim verebilecek miyim?

8. Çocuğun muhtemel sağlık sorunları var mı?

9. Ailem bana destek olacak mı?

10. Sonuç ne olacak?

Marcie İçin Hamilelik Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Sekizlisi (ters)

2. pozisyon: Azize (ters)

3. pozisyon: Değnek Sekizlisi (ters)

4. pozisyon: Tılsım Üçlüsü (ters)

5. pozisyon: İmparatoriçe (ters)

6. pozisyon: Kılıç Altılısı

7. pozisyon: Kupa Kraliçesi (ters)

8. pozisyon: Kupa Onlusu

9. pozisyon: Kader Çarkı

10. pozisyon: Joker (ters)

Yorumlama

1. Soru: Çocuk sahibi olmaya hazır mıyım?

Cevap: Tılsım Sekizlisi (ters). Marcie’nin kendine güveni az ve şu anda kendini çocuk sahibi olacak kadar güçlü hissetmiyor. Boşanmış ve bir çocuğu yok. Çabuk para kazanmak istiyor ama bunun için çok çalışmayı istemiyor. Marcie’nin yeni erkek arkadaşının parası var ama Marcie’nin kabullenmeyeceği bazı durumlar olabilir.

2. Soru: Ebeveyn olmak için kendime yeteri kadar güveniyor muyum?

Cevap: Azize (ters). Marcie iyi bir ebeveyn olup olamayacağını bilmiyor. Bazı kalıplaşmış fikirleri var ve deneyimlerini fazlasıyla incelemeye meyillidir. Önemli kararları almaya çalışırken duygusal açıdan tükenmiş bir dönemdedir.

3. Soru: Ebeveyn olunca mutlu olabilecek miyim?

Cevap: Değnek Sekizlisi (ters). Marcie iş hayatında ve sosyal aktivitelerde yeteri kadar güçlü değil. Kendisini incinebilir ve savunmasız hisseder. Düşünceleri dengeli değildir ve yeni ilişkisinin bitmesine neden olabilir. Kesinlikle bir ebeveyn olmak istememektedir, yani mutluluk şu anda onun için sözkonusu değil.

4. Soru: Eşim çocuğumuza destek olabilecek mi?

Cevap: Tılsım Üçlüsü (ters). Marcie’nin yeteneklerine güveni ve inancı az buna dünyaya bir çocuk getirmek de dahil. Yine de yeni sevgilisinin hem parası hem de daha zengin olma potansiyeli var ve finansal açıdan bir çocuğun masrafını karşılayabilir.

5. Soru: Çocuk olduğu için kendimi kapana sıkışmış ya da özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissedecek miyim?

Cevap: İmparatoriçe (ters). Marcie’nin annesiyle ve diğer kadınlarla ilgili sorunları var. Özgürlüğünü kaybetmekten ve cinsel açıdan yetersiz olmaktan korkuyor, bu yüzden de birine bağlanmak istemiyor. Bu ilişki gerçekten başlamadan bitebilir. Bir ilişki olmadan çocuk istenmez.

6. Soru: Ebeveynliğe hazır olabilmek için geçmişteki hangi davranışımı değiştirmem gerekiyor?

Cevap: Kılıç Altılısı (ters). Marcie’nin değişikliklik yapmak gibi seçeneği yok, oturup sorunlarıyla yüzleşmeli ve bunların üstesinden gelmeli. Marcie özellikle, çocuk sahibi olmak konusunda karar vermekte zorlanıyor.

7. Soru: Bu çocuğa iyi bir eğitim verebilecek miyim?

Cevap: Kupa Kraliçesi (ters). Eğer zengin ve kariyeri olan yeni aşkıyla evlenirse, evet.

Ama Marcie bu adama karşı dürüst değil, duygusal açıdan çökmüş, gücenmiş ve kalbinin sesini dinlemekten korkuyor.

8. Soru: Çocuğun muhtemel sağlık sorunları var mı?

Cevap: Kupa Onlusu. Marcie çocuğun sağlığı konusunda endişelenmemeli. Bu kart iyi şansı, gökkuşağını ve mutlu bir aşkı ifade eder. Bütün aile için mutluluk ve sağlık görünüyor.

9. Soru: Ailem bana destek olacak mı?

Cevap: Kader Çarkı. Birçok aile torunlarını sevecenlikle karşılar ve birçok konuda destek olur. Marcie şansını denemeli. Kişisel yaşamında ona ağır yük gibi gelen eski bağlarından kurtulmalıdır. Şimdi yeni deneyimler edinme ve risk alma zamanıdır. Başarıya ulaşmak için doğru zaman!

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Joker (ters). Marcie gerçekten uzun sürecek yeni bir deneyim aramıyor. Kendine güveni az, cinselliğe odaklı ve materyalist. Marcie arzularını, zevklerini ve cinsel tutumunu dengelemeli, daha ruhani bir bakış açısına sahip olmalı ve geleceğe inanmalı.

Yorumlar

Marcie yanlış bir karar almaktan korkuyor. Evliliğinde başarısız olduğu için aynı şeyi bir kez daha yaşamak istemiyor. Özgürlüğe olan ihtiyacını itiraf etti ve ne zaman böyle hissetse tesadüfi bir şekilde bağlanıyor. Odak noktasını değiştirinceye kadar bir çocuk şöyle dursun, ilişkiyi uzun süre sürdürmek bile ona çok uzak.

15185.jpg