Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tara Yol Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Kılıç Ası

2. pozisyon: Âşıklar

3. pozisyon: Ay

4. pozisyon: Değnek Dörtlüsü

5. pozisyon: Tılsım Kraliçesi

6. pozisyon: Şeytan (ters)

7. pozisyon: Kılıç Üçlüsü

8. pozisyon: Kupa Onlusu

9. pozisyon: Aziz

10. pozisyon: Ölüm

Yorumlama

1. Soru: Nereye gitmek istiyorum?

Cevap: Kılıç Ası. Jody tatile çıkmak istiyor ama nereye gitmek istediğinden emin değil. Özel yaşamında çözmesi gereken yeni sorunlar var ve tatile çıkması bu yüzden mümkün olamayacak gibi.

2. Soru: Yolculuk için yeteri kadar param var mı?

Cevap: Âşıklar. Jody hayatıyla ilgili ciddi kararlar vermek zorunda. Kendi sorumluluklarını kabullenerek ve gücüne inanarak refahının farkına varabilir. Şimdi seyahat etme ya da diğer mutlu olayları yaşama zamanı. Bu kart aynı zamanda Jody’nin sağlığıyla ilgili ihtiyaçlarına dikkat etmesi konusunda da uyarır.

3. Soru: Ailemle mi yoksa arkadaşlarımla mı gitmeliyim?

Cevap: Ay. Jody’nin bir sürü korkusu var ve ailesiyle mi yoksa arkadaşlarıyla mı daha rahat edeceğine karar vermesi lazım. Jody duygularıyla hareket ediyor ve çoğu kez bu durum kendini aldatılmış hissetmesine yol açıyor. Her zaman gerçekleri görmek istemez ve bazı arkadaşları da vefalı değildir.

4. Soru: Bir turla gidersem daha mı mutlu olurum?

Cevap: Değnek Dörtlüsü. Bu kart evlilik, iş ve sosyal aktivitelerle ilgilidir. Belki Jody başka insanlarla tanışabileceği bir tura çıkmayı düşünebilir. Nereye ve kiminle gideceğine karar vermenin hakkı olduğunu anlamak zorundadır. İyi haber şudur, eğer tura katılmaya karar verirse gerçekten çok eğlenecek.

5. Soru: Uçakla mı gitmeliyim?

Cevap: Tılsım Kraliçesi. Jody para kazanmak için çok çalışıyor ve para harcamak, onun için zor bir şey. İdealist ve mükemmeliyetçi bir kişi, bunun için önce bütün detayları ayrıntılarıyla düşünür. Uçakla gidip gitmeme konusundaki kararı uçağın fiyatına bağlı.

6. Soru: Gemiyle mi yoksa trenle mi seyahat etmeliyim?

Cevap: Şeytan (ters). Jody’nin tercihleri var. Seyahate çıkmak istiyor ama çok fazla para harcamak istemiyor. Eğer çok pahalı değilse deniz seyahati Jody’nin ilk seçeneği olmalı.

7. Soru: Yolculuğuma mâni olacak şeyler nelerdir?

Cevap: Kılıç Üçlüsü. Jody kendi sorunlarını kendisinin yarattığını anlamalı. Kardeşleri onunla bu seyahate gelmek istiyorlar, ama zaman konusunda hemfikir değiller. Onun kararlan kendi ihtiyaçlarına göre şekillenmeli yoksa gitme şansını tamamen kaybedebilir. Jody, (kendini savunmada hissediyor), sanki ailenin bazı üyeleri onu tatilinden alıkoymak için kandırmayı deniyorlarmış gibi geliyor.

8. Soru: Bu yolculukta ne tür deneyimler yaşayacağım?

Cevap: Kupa Onlusu. Jody bu yolculuk sayesinde duygusal anlamda ve aşk hayatında olumlu değişikliklere yasayacak. Bu değişiklikler kesinlikle onun için planlanmış. Yeni bir ilişkisi olabilir, bu tatil Jody ve kardeşleri arasındaki ilişkilerin düzelmesine bile yardımcı olabilir.

9. Soru: Bu yolculukta özel biriyle karşılaşacak mıyım?

Cevap: Aziz. Bu yolculukta Jody’nin muhtemelen öğrenecek birçok şeyi var. İçsel gücü aracılığıyla veya ilgilendiği birisi aracılığıyla olabilir. Meditasyon yapma zamanı. Sezgilerine güvenmelidir.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Ölüm. Kötü olaylar sona eriyor ve Jody’nin gelecek için iyi yönde değişimler yaratacağına işaret eden yeni fikirleri ve planları var. Aşka açık olmalı, eski alışkanlıklarından ve öfkelerinden kurtulmalıdır. Enerjisini daha dolu ve zengin bir yaşama kanalize etmelidir.

Yorumlar

Eski alışkanlık kalıplarından kurtulmak herkes için önem taşır. Meditasyon ve yaratıcı imgeleme kişinin yaşamını değiştirebilir. Jody hiçbir zaman yalnız olmadığını bilerek, kendine ve içsel gücüne güvenmelidir.

Tara Yol Açılımı_2.jpg

Tara Yol Açılımı_1.jpg