Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tara İçin Yolculuğa Çıkış Açılımı

YOLCULUĞA ÇIKMAK

1. Nereye gitmek istiyorum?

2. Yolculuk için yeteri kadar param var mı?

3. Arkadaşlarımla mı ailemle mi çıkmalıyım?

4. Bir turla gidersem daha mı mutlu olurum?

5. Uçakla mı gitmeliyim?

6. Gemiyle ya da trenle mi gitmeliyim?

7. Yolculuğuma mâni olacak şeyler nelerdir.

8. Bu yolculukta ne tür deneyimler yaşayacağım?

9. Bu yolculukta özel biriyle karşılaşacak mıyım?

10. Sonuç ne olacak?

Tara İçin Yolculuğa Çıkmak Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Değnek Şövalyesi (ters)

2. pozisyon: Azize

3. pozisyon: Joker (ters)

4. pozisyon: Değnek Prensi

5. pozisyon: Kılıç İkilisi (ters)

6. pozisyon: Tılsım Altılısı (ters)

7. pozisyon: Kılıç Kraliçesi

8. pozisyon: Kılıç Dokuzlusu (ters)

9. pozisyon: Kupa Beşlisi (ters)

10. pozisyon: Kılıç Dörtlüsü (ters)

Yorumlama

1. Soru: Nereye gitmek istiyorum?

Cevap: Değnek Şövalyesi (ters). Bu şövalye iş ve sosyal faaliyetlerle ilgili olumsuz haberler getirir. İş hayatında ve sosyal hayatta ertelemeler, hayal kırıklıkları olabilir. Tara ve birkaç arkadaşı gemiyle seyahate çıkmayı planlamış ama aralarından iki kişi kavga etmiş. Hepsi de vazgeçmek istiyor, ama Tara bu yolculuğa çıkmayı çok istiyor. İşin bu noktaya gelmesinden dolayı hem çok rahatsız hem de sinirli.

2. Soru. Yolculuk için yeteri kadar param var mı?

Cevap: Azize. Tara bu yolculuğun masraflarını karşılayabilir. Her ne kadar ondan ayrılmak istemese de aynı zamanda çok sevdiği köpeğini de bakımevine verecek kadar parası var.

3. Soru: Ailemle mi yoksa arkadaşlarımla mı gitmeliyim?

Cevap: Joker (ters). Tara’nm kendine güvenmeye ve kendi kararlarını vermek konusunda sorumluluk almaya ihtiyacı vardır. Arkadaşları olgun davranmıyor eğer gitmezlerse fırsatı kaçıracaklar. Tara bu seyahati uzun zamandır bekliyor ve eğer vazgeçerse aptallık etmiş olur.

4. Soru: Bir turla gidersem daha mı mutlu olurum?

Cevap: Değnek Prensi. Bu prens yaşamı deneyimle-me arzusundadır ve kalabalıkla birlikte olmayı sever. Tara nadiren bir yere gittiğinden değişikliğe, yeni deneyimlere ve hayatında yeni heyecanlara ihtiyaç duyuyor. Karayip Adaları’nı da kapsayan bu gemi seyahatine gerçekten gitmek istiyor.

5. Soru: Uçakla mı gitmeliyim?

Cevap: Kılıç İkilisi (ters). Tara uçağa binmek istemiyor. Daha önce hiç uçağa binmediği için, korkuyor. Bununla birlikte gemi seyahati onun için ideal: geze geze gidilecek, barınma ve yiyecek dahil bir seyahat.

6.Soru: Gemiyle mi yoksa trenle mi seyahat etmeliyim?

Cevap: Tılsım Altılısı (ters). Bu yolculuk zaten planlanmış ve deniz yoluyla yapılacak. Tara gitmeye karar

verdi ve depozitini kaybetmekten korkmasına rağmen bu seyahati karşılayabilir. Eğer arkadaşları tartışmaktan vazgeçmezlerse belki de gidemeyecek.

7. Soru: Yolculuğuma mâni olacak şeyler nelerdir?

Cevap: Kılıç Kraliçesi. Bu kart bir Terazi Burcu kadınına işaret eder, Tara Terazi Burcu’dur. Teraziler genellikle karar vermekte sıkıntı çeker ve verdikleri kararın doğru olmamasından korkarlar. Bu, kendi engelini kendisinin yarattığı konusunda kararsız olduğu ve keyfi yolculuklar için para harcamadaki kararsızlığı anlamına gelir. Tara problemlerle uğraşmaya alışıktır ve nadiren kendine zaman ayırır.

8. Soru: Bu yolculukta ne tür deneyimler yaşayacağım?

Cevap: Kılıç Dokuzlusu (ters). Tara bu gezide hoşça zaman geçirememekten korkar. Bunalımda değildir ama kendine güvensizliğinden, özsaygısının az olmasından ve kararsızlığından dolayı (Terazi’nin özelliği) kendi dramını kendisi yaratabilir.

9. Soru: Bu yolculukta özel biriyle karşılaşacak mıyım?

Cevap: Kupa Beşlisi (ters). Bu kart Tara’nın aşka ve romantizme inanmayı reddettiğini gösterir. Ailevi konular yüzünden ve ebeveyninin kaybından dolayı kendisini duygusal açıdan çökmüş hissediyor. Tara eski ilişkilerine sıkı sıkıya bağlıdır ve en güzel günlerinin geçmişte kaldığını düşünmektedir. Kendi yoluna giden biridir, ama eğer isterse iyi bir ilişki yaşayabilecek kadar da gençtir.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Kılıç Dörtlüsü (ters). Tara sıkıntı ve sorunlarını kabul etmez. Çok fazla şey yükleniyor. Daha yeni iş değiştirdi ve şimdi de bu “gidiyor muyuz gitmiyor muyuz” sorunu ortaya çıktı. Bu kitabı yazarken henüz bir karar verilmemişti ve yolculuk belirsizdi.

Yorumlar

Tara kendisi için güzel bir şey yapmayalı çok uzun zaman olmuş. Bu açılımdan sonra seyahate gitmeyi aklına koydu. Arkadaşlarından biri eğer Tara gitmek isterse kendisinin de gidebileceğini söyledi. Tabii ki her zaman grupla birlikte gitmek daha eğlenceli olur ama eğer bu gerçekleşmiyorsa neden yalnız gidilmesin? Bununla birlikte bu açılımdaki bütün ters kartları göz önünde bulundurursak muhtemelen bu seyahat gerçekleşmeyecek.

Tara İçin Yolculuğa Çıkış Açılımı_4.jpg

Tara İçin Yolculuğa Çıkış Açılımı_5.jpg