Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Evde Hırsız Tarot Açılımı

1. Eve hırsızı neden çektiçektim?

2. Bu hırsızın benimle ya da eşimle bir tanışıklığı var mı?

3. Hırsızın geri gelme olasılığı var mı?

4. Alarm sistemi gelecekte yardımcı olur mu?

5. Evdeki havayı değiştirmek için ne yapabilirimyapabiliriz?

6. Hangi sorumlulukları almalıyımalmalıyız?

7. Bu deneyimden ne öğrendimöğrendik?

8. Sonuç nedir?

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Değnek İkilisi

2. pozisyon: Kupa Altılısı

3. pozisyon: Savaş Arabası

4. pozisyon: Tılsım Şövalyesi

5. pozisyon: Kılıç Kraliçesi

6. pozisyon: Güneş

7. pozisyon: Kupa Üçlüsü

8. pozisyon: Değnek Sekizlisi (ters)

Yorumlama

1. Soru: Eve hırsızı neden çektik?

Cevap: Değnek İkilisi. Stephen ev ile iş hayatını dengede tanıyor. Dünyayı ellerinde tutuyor ve bu noktaya gelmek için çok çalışmış. Ama bütün bunları hak etmediğinden korkmaktadır.

2. Soru: Bu hırsızın benimle ya da eşimle bir tanışıklığı var mı?

Cevap: Kupa Altılısı. Stephen hırsızın tanıdıkları biri olduğunu hatta eşinin uzaktan bir akrabası olabileceğini düşünüyor. Bu kart hırsızın daha önceden tanıdıkları hatta akrabalardan biri olduğunu gösteriyor. Stephen sorumsuzca davranıp bu kişiye evinin anahtarını vermiş.

Stephen ve karısı gelecekte daha seçici olmalı ve daha sorumlu davranmalılar.

3. Soru: Hırsızın geri gelme olasılığı var mı?

Cevap: Savaş Arabası. Bu kart zaferi simgeler. İsteklerini kontrol ederse ve zihinsel açıdan kendisini yönlendirirse Stephen’m başarılı olacağına işaret eder. Meditasyon yapmalı ve yüksek benliğine ulaşarak öncelikle hırsızı neden kendi evine çektiğini ortaya çıkarmalı. Bu da olumsuz tecrübelerin üstesinden gelebilecek pozitif sonuçlar getirebilir.

4. Soru: Alarm sistemi gelecekte yardımcı olacak mı?

Cevap: Tılsım Şövalyesi. Bu şövalye para ile ilgili konularda olumlu haberler getirir. Eğer Stephen ile karısı bir alarm sistemi kurmak isterlerse buna finansal açıdan güçleri yetecek. Ama başkalarına anahtar vermeye devam ederlerse, alarm sistemi işe yaramayacak.

5. Soru: Evdeki havayı değiştirmek için ne yapabilirim?

Cevap: Kılıç Kraliçesi. Bu kart sorunlara işaret eder, çoğu kez de boşanmış veya dul bir kadını simgeler. Stephen, daha önce evlenip boşanmış bir bayanla evli ve kadın şimdi ilk çocuklarına hamile. Her ikisi de hırsız tarafından hanelerine tecavüz edildiğini hissediyor ve ne yapmaları gerektiğini düşünüyorlar. Muhtemelen evlilikleri olması gerektiği gibi düzgün değil her ikisi de kendisini baskı altında hissediyor. Şimdi duygularını değerlendirip birbirlerine karşı dürüst olma zamanı.

6. Soru: Ben hangi sorumlulukları almalıyım?

Cevap: Güneş. Stephen hayatını iyi yürütebilmek için yeteneklerine güvenmeye ihtiyaç duyar. Yeni fikirlere

açık olmalı ve sonuna kadar gitmek için cesareti olmalı. Stephen gerçeği aramalı, yaratıcılığını kullanmalı ve başarıyı hayatına sokmalı.

7. Soru: Bu deneyimden ne öğrendik?

Cevap: Kupa Üçlüsü. Bu kart hamilelik, kutlama ve yeteneklerin iyiye kullanılmasını simgeler. Stephen mutlu olmayı arzuluyor ilk çocuğunun doğmasını beklerken evliliğinde de keyifli zaman geçiriyor. Duyguları olumlu ve karısını seviyor. Bu deneyimden öğrendikleri ders pozitif düşünmek ve sorumluluk sahibi olmak

8.Soru: Sonuç?

Cevap: Değnek Sekizlisi (ters). Stephen sosyal olarak ya da kendi işinde yeteri kadar güçlü olmadığını hissediyor, yaşamındaki ertelemelerin ve gecikmelerin başarısını engellediğini hissediyor. Kendisini güvende hissetmiyor ve dengeli düşünemiyor. Sadece bir kişinin hırsızlık olayından sorumlu olabileceğine odaklanmış durumda ve herhangi başka birinin yapmış olabileceğini duymak bile istemiyor.

Yorumlar

Bu okumadan sonra ne yazık ki Stephen’mn evi bir kez daha soyuldu. O bir doktor ve kariyerinde başarılı olmak için çok çalışıyor. Kırk yaşında ve hiç ummadığı bir anda ilk kez evlendi. Prim olarak yeni bir erkek bebekleri oldu. Stephen’m hayatı bir sene içinde inanılmaz bir şekilde değişti ve şimdi onu bunaltabilecek yeni sorumlulukları var. Stephen eğer kendine fırsat verirse çok mutlu olabilecek.

 

tarot-askin-aynasi-acilimi-500-www.falderyasi.com.png