25-26-27 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu Ve Özellikleri

25 NİSAN

Burcu: Boğa Uğurlu sayısı: 2 Uğurlu taşı: Zümrüt Olumlu özellikleri: Hükmedici, sezgileri güçlü, hızlı karar verebilen.

Olumsuz özellikleri: Gücünün sınırlarım zorlayan, yüzeysel düşünen.

Yapıcı ve temkinli bir mizacınız var. Eğer size otorite gerektiren bir işin sorumluluğu yüklenirse başarısız olmanız için hiçbir sebep yok. En önemli sorununuz nezaket konusundaki dikkatsizliğiniz. Bir konu hakkında düşünürken başkalarının da duygularını hesaba katmalısınız. Siz doğal bir lidersiniz. Cinsel konularda oldukça yetenekli ve enerjik olduğunuz söylenebilir. Duygularınız konusunda tartışmaktan hoşlanmıyorsunuz.

26 NİSAN

Burcu: Boğa Uğurlu sayısı: 3 Uğurlu taşı: Zümrüt Olumlu özellikleri: Güvenilir, hayal gücü olan, pragmatik.

Olumsuz özellikleri: Karamsar, aşın tedbirli, tembel.

Cesur bir hayal gücünüz, keskin bir zekanız var. Öte yandan sağduyunuzun da son derece güçlü olduğu söylenebilir. Bu özellikleriniz sayesinde gerek arkadaşlannız, gerekse meslektaşlarınız tarafından saygıdeğer olarak nitelendiriliyorsunuz. Akademik bir kariyer yapmak konusunda oldukça güçlü bir potansiyele sahipsiniz. Savurganlık ve aşırı gösterişe düşkünlük gösterebilirsiniz. Şans faktörünün ağırlıklı olduğu oyunlarda başanlı olabilirsiniz.

27 NİSAN

Burcu: Boğa Uğurlu sayısı: 5 Uğurlu taşı: Zümrüt Olumlu özellikleri: Dürüst, sadık, bağışlayıcı.

Olumsuz özellikleri: Dik kafalı, zor karar veren, tezcanlı.

Arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ve aileniz içinde herhangi bir kriz anında ortaya çıkan çözümü yaratacak kişi olarak tanınıyorsunuz. Yaptığınız işin sonunu getirmeden asla bırakmayacak bir kararlılığa sahipsiniz. Çekici mizacınız ve sevgi karakteriniz size yaşamda her şeyin en iyisini elde etme yeteneği veriyor. Kimi zaman bildiğini okumaktan dolayı gereksiz düşmanlar kazanabilirsiniz. Geçici heveslerin ve hayallerin esiri olmaktan kendinizi sürekli korumalısınız.

25-26-27 Nisan Tarihinde Doğanların Burcu Ve Özellikleri _10.jpg

Benzer Yazılar

Leave a Reply