KOVA BURCU AYLIK YORUMU 2017 AĞUSTOS

Aşk ve İlişkiler

12 Ağustos itibariyle bolluk ve şans planeti Jüpiter 8. evinizde hareketini sürdürecektir. Spiritüel konular bu evre merakınız olabilir. Ruhsal ve manevi konulara biraz daha önem vereceksiniz. Eşinizle olan bağlarınızın çok daha güçlendiği bir evreye giriyorsunuz. 2 Ağustos tarihinde Aslan burcunda Venüs’ün retro hareketi 6 Eylül tarihine kadar devam edecektir. İlişkilerde test dönemine uyanıyorsunuz. Partnerinizle olan paylaşımlarınıza özen göstermelisiniz. Birlikteliği olan Kovaların kafalan karışık olabilir. Geçmiş aşklar tekrar kapınızı çalabilir. Bu ay sevginizin eminliği adına yoğun bir sınavdan geçeceksiniz, başarılar dilerim.

İş, Kariyer ve Para

14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeniay, iş ortağınızla ilgili olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Geçmişte yarım bıraktığınız bir pVojeyi bu evre tamamlayabilirsiniz. 29 Ağustos tarihinde Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay, daha özgür kararlar almanızı sağlayacaktır. Burcunuzda meydana gelecek olan Dolunay ile gerçekte neye ihtiyacınız olduğunu sorguladığınız bir evreden geçmektesiniz.

Sağlık

Bu ay burcunuzda meydana gelecek olan Dolunay, ruhsal ve fiziksel açıdan harika bir arınma programını uygulayabileceğinizi ortaya koyuyor.

Ağustos Ayı Olumlaması

“Kendimi geçmiş enerjilerden arınmış ve özgür hissediyorum.” Ağustos Ayı Esması “El Kuddüs”

“El Kuddüs” esmasını öneriyorum. Günlük okuma sayısı 170 adettir. Erkeklerin “El Kuddüs”, kadınlarınsa “Ya Kuddüs” şeklinde okumalarını öneriyorum. Bu esma sayesinde bağımlı olduğunuz kötü alışkanlıklarınızdan ve bağımlık duyduğunuz kişi ve şeylerden annabilecek ve kendiniz çok özgür hissedebileceksiniz.

KOVA BURCU AYLIK YORUMU 2017 AĞUSTOS_0.jpg

Benzer Yazılar

Leave a Reply