Oğlak burcuna ne hediye almalı?

Oğlak burcuna ne hediye almalı?

logoOğlak burcu ve hediyeleri

Oğlak; sabırlı, sorumluluk sahibi ve azimlidir; tam bir mantık insanıdır. Adı üstünde, bir keçi kadar inatçı ve daima zirveyi hedefleyen Oğlak’m hırslanna hitap eden hediyeler alabilirsiniz. Toplantılara giderken kullanabileceği deri bir evrak çantası, özel bir dolmakalem veya kartvizitlik alabilir; ofisteki odası için ofis aksesuarlan hediye edebilirsiniz. Ayrıca iş yapış şeklini pratikleştirecek yazılımlar ve uygulamalar da iyi birer hediye olabilir. Zirveye çıkmasına yardımcı olacak her şey Oğlak için biçilmiş kaftandır.

Hırslı Oğlak, karşılıklı mücadele gerektiren oyunlarda da kazanma hırsını göstermeden edemez. Özel yapım satranç veya tavla tercih edebilirsiniz. İş dünyasının önde gelen isimlerinden olan Oğlaklar arkadaşları arasında çok popüler olmasalar da sosyal sorumluluk çalışmalarında sık sık görülen kişilerdendir. Oğlak, görev insanıdır ve bu yüzden de kendini çevresine karşı da sorumlu hisseder. Oğlak arkadaşınızın bu tarz duyarlılıklarına hitap edecek şekilde siz de onun adına ağaç diktirebilir, bir sosyal yardımlaşma kurumuna onun adına bağışta bulunabilir veya bir demeğin yardım amaçlı düzenlediği bir konsere veya yemeğe gidebilmesi için bilet satın alabilirsiniz.

Geleneklere en bağlı burç olan Oğlak’a öyle çok enteresan hediyeler aramanız gerekmez; hatta öyle ki her sene aynı hediyeyi bile alsanız gıkları çıkmaz. Mesela, geleneksel Sevgililer Günü hediyesi yanma kucağında kırmızı bir kalp tutan ayıcık iliştirilmiş bir kırmızı gül buketi ise, tamamdır. Başka bir şey aramanıza gerek yok. Evlilik yıldönümünde de bir resim çerçevesi aynı görevi görecektir. Yıllara meydan okuyan bir evlilik, bu çerçevenin içine yerleştirilecek bir mutluluk fotoğrafıyla ölümsüzleştirilebilir. Yapılması gereken yapılmış, günün anlam ve önemine göre bir hediye alınmıştır. Daha ne olsun?

Giyim kuşam, mücevher ve ev eşyası türü şeyler almayı tercih ediyorsanız klasik tarzdan şaşmayın. Moda ne olursa olsun umursamayın ve en klasik modelleri seçin. Zaten Oğlaklar muhafazakârlıklarıyla da bilinirler; bu şöhretlerini görmezden gelmenin bir anlamı yok, değil mi? Alışıldık şeylerden şaşmayın.

Oğlak’ın bir toprak grubu burcu olduğunu, dolayısıyla hediyenin maddi değerine önem vereceğini de unutmayın. Klasik bir fotoğraf çerçevesi dahi alacaksanız, en değerlisinden olsun; yaptıracağınız çiçek buketini köşedeki çiçekçiden değil uzun yıllardır çiçekçilik mesleğinde isim yapmış bilindik bir yerden alın.

Benzer Yazılar

Leave a Reply