Çin Astrolojisine göre İkizler burcu

Çin Astrolojisine göre İkizler burcu

indirYılan yılı başlar başlamaz, Ağaç İkizler burcu, olumlu koşulların ortaya çıkmasmı beklemektense, kendisinin eyleme geçmesi gerektiğini anlayarak, istediği ilerlemeyi yapmak için kararlılığını yenileyecektir. Yenilenmiş bir amaç duygusu, olumlu yetenekleriyle birlikte, onun bazı ilginç yeni fırsatlara doğru derlemesine yardımcı olacaktır. Bazı Ağaç İkizler burcuları sahip oldukları deneyimden yararlanarak şimdiki işyerinde ilerleme ve terfiyi hedefleyecekken, başkalarının gözleri yeni hedefler için başka yerlerde olacaktır. Bu Ağaç İkizler burcuları, iş arayanlarla birlikte, yıl boyunca pek çok ilginç fırsatla karşılaşacaklar ve pek çoğu kişiliklerinde yeni bir güçlü yan keşfetmelerini sağlayacak olanaklarla karşılaşacaktır. İş bakımından, Yılan yılı Ağaç İkizler burcu için uzun süreli önemi olan bir yıl olabilir.

Bunun ötesinde, kendisine verilen fırsatlar, kendisine gelişmek için mükemmel bir dayanak oluşturacaktır ve bu, gelişmek için kendi arzusuyla birlikte, yıl ilerledikçe sıklıkla kendisine daha fazla sorumluluk öne rilmesine yol açacaktır. Yılan yılı Ağaç İkizler burcu’na gerçekten de dikkate değer bir gelişme olanağı önermektedir ve yeterince kararlı olanlar gerçekten de büyük kazanımlar sağlayabilir. Ağaç İkizler burcu’nin kaydettiği ilerleme ayrıca gelirinde de önemli bir artışa yol açacaktır. Ne var ki, bunun, bütün İkizler burcular için olduğu gibi, aile ve barınmanın yanısıra ulaşımın da parasal kaynaklarını önemli derecede tüketerek, onun için pahalı bir yıl olduğunu görecektir. Buna ek olarak, bazı Ağaç İkizler burcuları taşınmaya da karar vereceklerdir ve bunun büyük bir maddi yük olduğu görülecektir.

Bütün parasal konularda Ağaç İkizler burcu, üstlendiği her türlü yeni yükümlülük için ödenek ayırmak kadar, koşulları da kontrol ederek ve genel harcama düzeyini izleyerek, dikkatli bir biçimde adım atması gerekecektir. İhtiyatlı davranarak, sorunların ortaya çıkmasını önlemek için birçok şey yapabilir ve kimi durumlarda, kendisi için önemli ölçüde harcamalardan kaçınabilir. Sahip oldukları bir ilgi ya da yeteneği kâr getiren bir kullanıma dönüştürerek gelirlerine katkıda bulunabilecek bazı Ağaç İkizler burcuları da olacaktır. Pratik ve yaratıcı yetenekleri olanlar için yaratıcı sanatçılık olasılıklarını incelemek gerçekten de çabaya değerdir. Ayrıca, yılın öğrenmeyi ve kendini geliştirmeyi bu denli desteklemesiyle, Ağaç İkizler burcu kendisini ve ilgilerini geliştirmek için eline geçen her türlü fırsatı, ya bir kursa kaydolarak ya da kendi kendine bazı çalışmalara girişerek değerlendirmelidir. Bu, kişisel konular açısından da mutluluk verici bir yıl olacaktır.

Ağaç İkizler burcu ev yaşamında, daha genç akrabalarıyla ortak ilgiler paylaşmakla birlikte, onların etkinliklerini desteklemekle de pek çok zaman harcayarak, oldukça mutlu olacaktır. Ayrıca, yıl boyunca evle ilgili kimi projeleriyle de kendini meşgul edecek ve başkalarıyla birlikte yaptıkları özellikle sevindirici ve sıklıkla eğlenceli olacaktır. Ağaç İkizler burcu’nin sosyal yaşamındaki beklentiler de olumludur ve pek çok iyi arkadaşıyla buluşmak kadar, katıldığı ilginç sosyal etkinliklerin çeşitliliğinden de zevk alacaktır.

Yakın bir geçmişte kişisel bir üzüntü ya da düş kırıklığı yaşamış olan bütün Ağaç İkizler burcuları 2015 yılının önemli bir yükselmeyi işaret ettiğini ve yaşamına yeni mutluluklar getireceğini göreceklerdir. Bu tür Ağaç İkizler burcuları için yılın başında kurulan bir arkadaşlık gerçekten de özel bir biçimde ilerleyebilir. Genel olarak bu, Ağaç İkizler burcu için yaşamının pek çok alanında olumlu ve sıklıkla uzun vadeli gelişmelerle dolu yapıcı bir yıldır. Ne var ki, olumlu beklentilerden yararlanmak için, gerçekten de kendini geliştirmesi ve aktif davranması gereklidir. Kararlı ve girişimci olanlar için, bunun gerçekten de başarılı ve önemli bir yıl olduğu görülebilir ve kişisel olarak ayrıca mutlu bir yıl da olacaktır.

Ateş İkizler burcu 2015 yılında başarılı olacaktır. 1987 yılında doğanlar için, eğitimleri sözkonusu olduğunda bu, yeni konulara ve tasarılara başlamanın yanısıra, girilecek bazı önemli sınavlar açısından da önemli bir yıl olacaktır. Yıl boyunca sürekli olarak çalışarak ve elinden gelenin en iyisini yaparak, genç Ateş İkizler burcu iyi bir ilerleme kaydedeceği gibi, kendisine verilen bazı çalışma ve hedeflerin tadını çıkaracaktır. Ayrıca, çevresindekilerin destekleyici tavrından da yararlanacaktır ve eğer herhangi bir akademik konuyla ilgili herhangi bir kuşkusu olursa ya da bir zorlukla karşılaşırsa, bunları dile getirmek için tereddüt etmemelidir. Ailesi ve

Benzer Yazılar

Leave a Reply