Yay burcu falı

Yay burcu falı

indir (1)Uzun ve olaylarla dolu yaşamı boyunca, Yay burcu pek çok arkadaş edinecek ve özellikle kendi burcunda ve su burçlarında doğanlarla anlaşabileceğini görecektir. Aynı zamanda ateş burçlarında doğanlarla da anlaşabilir, ama oldukça duyarlı olan Tavşan ve Keçi, Yay burcu’yi kendi zevkleri için biraz fazla eleştiriye açık ve yontulmamış bulacaklardır. At ve Yay burcu de birbirleriyle geçinmeyi biraz zor bulacaktır. Yay burcu güvenlik arar ve At’m değişken ruh durumlarını ve oldukça bağımsız doğasını biraz tedirgin edici bulacaktır.

Yay burcu ailesine çok düşkündür ve en yakınlarını memnun etmek için her şeyi yapacaktır. Ebeveynlerine karşı özellikle vefalıdır ve kendi de çok ilgili ve sevgi dolu bir ebeveyn olabilir. Çocuklarının bütün hareketleriyle ilgilenecek ve hiçbir şeye gerek duymamalarını sağlayacaktır. Yay burcu’nun genellikle geniş bir ailesi vardır.

Dişi Yay burcu’nun nazik ve dışa dönük bir doğası vardır ve çok sayıda farklı etkinliğe dahil olabilir. Geniş bir arkadaş çevresi vardır, ağırlamayı sever ve dikkatli bir ev sahibesidir. Aynı zamanda evinin bakımı konusunda özenlidir ve evin döşenmesi konusunda harika bir zevke sahiptir. Ailesinin diğer üyelerine karşı çok destekleyicidir ve becerikli, dostça ve azimli doğası sayesinde girdiği hemen her işte başarılı olabilir.

Yay burcu esas olarak dışa dönük bir yapıda olduğu halde, aynı zamanda özel yaşamına çok düşkün bir bireydir. Duygularını kendine saklama eğilimindedir ve başka insanların neler yaptıklarını öğrenme konusunda isteksiz değilse de, kendi işlerine burnunu sokan meraklı insanlara çok kızar. Aynı zamanda yalnızlıktan nefret eder ve eğer herhangi bir süre yalnız kalırsa, kolaylıkla depresyona girebilir.

Yay burcu’nun çok yetenekli olduğu su götürmez, ama bazen pek çok yeteneğinden yararlanmayı gerçekten de başaramaz. Pek çok programa dahil olmaya ve aynı anda pek çok fırsatı birden kovalamaya eğilimlidir. Eğer yavaşlayacak ve bir zamanda yalnızca bir şey üzerinde yoğunlaşacak olursa çok başarılı olabilir. Aksi takdirde, başarı ve zenginlik elinden kaçabilir. Ama Yay burcu, çevresindekileri neşelendirmedeki müthiş yeteneğiyle, nadiren arkadaşsız kalacaktır.

Benzer Yazılar

Leave a Reply