Boğa burcu özellikleri

ilişkiler

indirBoğa burçları, arkadaş edinme konusunda yavaştırlar. Arkadaşlarını seçerken bile fazlasıyla tedbirli ve seçicidirler. Önem verdikleri bir ilişki içindelerse, aşırı derecede sadık ve sorumluluk sahibi olurlar. Oldukça sessiz ve ağırbaşlıdırlar. Duygu ve düşüncelerini arkadaşları dahil kimseyle açıkça paylaşmazlar. Eşlerine karşı içsel bir algıları ve eşleriyle dillendirilmeyen bir anlaşmaları olduğuna inanırlar. Sevgilerinin herkesçe bilindiğini ve kabul edildiğini varsayarlar. Bunu kanıtlamaya, test etmeye ya da tartışmaya ihtiyaç duymazlar.

Boğa burcuyle ilişki içinde olanlar uyumu korumak için onların doğasmı anlamalıdırlar. Aynı zamanda güçlü bir özsaygı duygusuna ihtiyaçları vardır. Eğer arkadaşları Boğa burcuni duygusal konularla karşı karşıya getirirlerse, Ten renkleri hemen içlerine kapanır ya da gözden kaybolurlar. Yine de fazlasıyla sorumluluk sahibi ve ilgili bireylerdir. Parasal destek konusunda eşlerinin içi rahat olabilir. Boğa burcu fa turalan ödemenin bir yolunu mutlaka bulurlar.

Boğa burçları Boğa burcu kopyalarından seks hayatlarında daha etkindirler çünkü daha çok etraflarını dokunma yoluyla değerlendirirler. Boğa burçları eşleriyle tam bir cinsel birlikteliğe girmeden önce, eşleriyle aralarında bir güven duygusu oluşturmaya ihtiyaç duyarlar. Güven, anlayış ve sadakat duyguları oturduğunda, ilişkiye kendilerini adayan ve sadık kişiler olabilirler.

Boğa burcu Ebeveynler
Boğa burçları, Mantıklı Ten renkleri gibi disiplin yanlışıdırlar. Evlerinde düzen, temizlik ve riayet edilmesi gereken bir yapı isterler. Bu pratik kişiler bir aile kuracaklan zaman mantıklı ve akılı bir biçimde düşünürler; önce, ayrıntılı bir masraf analizi gözden geçirilir. Boğa burçları çocuklarına karşı güvenilir ve ilgili olabilir, beslenme, giyim ve barınma ihtiyaçlarım karşılarken bir yandan da okul masrafları için birikim yapabilirler. Boğa burçları savurgan ebeveynler değil; temkinli ve idarelidirler. Bu yüzden çocuklarına dayanıklı ve uzun süre kullanabilecekleri eşyalar alırlar.

Çocuklarıyla duygusal bağ kurmak onlar için kolay değildir. Çocuklarını fazlasıyla önemseseler de hislerini paylaşmak ya da kendi evlatlarına açıkça sevgi gösterisinde bulunmak onlar için zordur.

Boğa burcu Çocuklar
Boğa burcu çocuklar emsallerinden çok daha sessiz ve ağzı sıkı çocuklardır. Genelde gülmezler ya da normal çocuklar gibi dışarıda oynamazlar. Aksine daha ağırbaşlı ve ciddidirler. Kendi başlarına zaman geçirmeyi severler. Başkalarıyla iletişim kurmayı sevmezler, uzaklaşır, kendi kabuklarına çekilirler. Arkadaş edinme konusunda yavaştırlar. Ama başkalarma güvenmeyi öğrendiklerinde arkadaşlarma sadakatle bağlanırlar. Bir sürü arkadaşa sahip olmak Boğa burçları için önemli değildir. Onun yerine, birlikte güvende ve rahat hissettikleri bir ya da iki yakın arkadaşları olması onlara yeter. Çoğunlukla büyüme ve gelişmeleri diğer çocuklarınkine göre yavaştır. Bu çocuklar nesneleri ellerine alarak, fiziksel olarak dokunmayla analiz ederek öğrenirler. Bilgisayar

teknolojisi, bilim, jeoloji ya da botanik gibi dersler fiziksel çevrelerini anlamalarına ve analiz etmelerine yardımcı olur.

Bütün Boğa burçlarınde olduğu gibi doğayla bağ kurmak bu çocuklar için iyileştirici ve odaklayıcıdır.

Benzer Yazılar

Leave a Reply