AY KOVA’DA İNCELİYOR

AY KOVA’DA İNCELİYOR

Enerji Bedeni Arındırma Meditasyonu 
I Kova burcunun yönetici gezegeni: Uranüs’tür. Temsil ettiği konulardan bir kısmı: Devrimler, köklü değişimdönüşümler, icatlar ve özgürleşmedir. Uranüs’ün gücüne ve desteğine kendimizi daha çok açarak, özgürleşmeye niyet edeceğiz. Ay Koç’tayken; Fiziksel bedenimizi, ikizlerdeyken; Zihin bedenimizi, Yengeç’teyken; Duygusal Bedenimizi anndırıcı meditasyonlar yapmıştık. Şimdi Kova’dayken, Enerji Bedenimizi arındıncı meditasyon yapacağız. Hani düşünürüz, hissederiz bazen, “olumlu düşünüyorum, kendimle çalışmalar yapıyorum, hâlâ ben bu sorunları neden yaşıyorum?” diye o sorunların bir kısmını. Enerji Bedenimizde, bizim fark edemediğimiz enerjiler, blokajlar, sinyallerden dolayı yaşıyoruz Enerji Bedenimizde bizi yoran, kısıtlayan, yaşam kalitemizi düşüren enerjilerden, sinyallerden, varlıklardan, anılardan, atalarımızdan üstlendiklerimizden özgürleşmeye yönelik bir meditasyon. Gözlerimizi kapatıyoruz. Olabildiğince derin nefes alıyoruz, oksijen içimizde yayılıyor, yavaş yavaş soluğumuzu dışarı verip, acele etmeden, bir süre nefessiz kalıyoruz. Bir süre bu şekilde soluklanarak, kendimizi meditasyonumuza hazırlayalım ve şimdi niyetimizi edip, nefesimize de dikkat ederek, meditasyon cümlelerimizi söyleyelim.
Niyet: “Bilerek ya da bilmeyerek enerji bedenimde taşıdıklarımdan özgürleşmeye niyet ediyor, kendimi Uranüs’ün desteğine açıyorum.”
Nefes alırken: “Uranüs’ün çok büyük olan gücünü içime çekiyorum.”
Nefesimizi verirken: “Sizleri saygıyla Işığa gönderiyorum.
Nefessiz dururken: “Sizleri benden, beni sizden özgürleştiriyorum, teşekkür ederim.”
Tekrar nefes alıyoruz ve devam ediyoruz. En az 7 kere tekrarlamanızı tavsiye ediyorum. Daha uzun yapmak isteyenlere, 7’nin katlarım öneririm. Meditasyonunuz bitince, zamanımz varsa, kalkmak için acele etmeyin. Bu güzel anın, huzur dolu ve yapıcı enerjilerinin tadını çıkarmak için, biraz daha meditasyon konumunuzda kalabilir, kendinizi şımartabilirsiniz. Unutmayın bu hayatta en önemli kişi sizsiniz.

Benzer Yazılar

Leave a Reply