Kahve falında ok

Kahve falında ok

Kahve falında ok, Tarot falı ve kahve falında okçu görmek, halka yapılan gammazlık ve halka karışan ve onlara etki yapan bir casus anlamına gelir. Aynı zamanda sıkıntı, şiddet, kısmet ve savaş işaretidir.

Kahve falında oklanat Tarot falı ve kahve falında oklava görmek, acı söz duyacağınıza işarettir.

Kahve falında okul, Tarot falı ve kahve falında okul görmek, kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacağınıza işaret sayılır.

Kahve falında okuyucu. Tarot falı ve kahve falında okuyucu görmek, nasihat, öğüt kabul etmeyen kimseye nasihat etmeğe, elçilik ve vekil olmaya, emretmeye, yasaklara, önemli işlerde yükselmeye, güzelliğe, üne. kitap ve gazete okuyan bir kimseyi görmek, endişeli, vesveseli hastaya işaret eder.

Kahve falında olta Tarot falı ve kahve falında olta görmek, iş hayatında size teklif edilenlerin büyük bir fırsat olduğunu bilerek onu elden kaçırmamanız gerektiğine işaret eder.

Kahve falında oluk, Yağmur yağmadığı halde oluktan su aktığını görmek, hakkınızda bir fitne yapıldığına, oluktan kan aktığını görmek, yaşadığınız şehirde bazı kanlı olayların cerayan edeceğine, oluklardan berrak ve saf su aktığını görmek, bolluk ve ucuzluk habercisi olarak yorulur. Oluklarda bulanık ve çamurlu su akması ise başarısızlığa ve yardım gerektiğine işaret sayılır.

logo

Benzer Yazılar

Leave a Reply