Kahve falında yanardağ

Kahve falında yanardağ

Kahve falında yanardağ görmek, ister kadın veya ister erkek olsun bu rüyayı evlilik hayatında mutsuz geçireceği şeklinde yorumlamak gerekmektedir evlilerin hem erkek hem de kadının biribirlerini aldattığını, bekarların ise karşılıksız aşık olduklarına da yorulur.

Kahve falında harita harita ile uğraştığınızı görmek, harita üzerinde inceleme yapmak, kimsenin beğenmediği bir iş teklifi alacağınıza harita çizdiğinizi görmek, bir sanat alanında başarıya ulaşacağınıza işaret sayılır.

Kahve falında başak görmek hasat görmek, eğer mevsiminde ise, çok hayırlı bolluk ve refah müjdecisidir mevsiminde değilse, hafif bir hastalığa yorumlanır işyerinizde sevlmediğinize de işarettir.

Kahve falında düşman görmek bir kimsenin kendinden üstün olmasına hasetlenmek ve ona hasetle bakmakmak, bu rüyanın tam tersiyle yorumlanır yani rüyayı gören kimse, hayatı boyunca hasetlik diye hiçbir his taşımadığı gibi, kimseye hasetle bakmamıştır bu bakımdan rüyada hasetle baktığı şeylerden payına düşecek olanın çok fazla olduğuna işaret eder.

Benzer Yazılar

Leave a Reply