Başak burcu Kasım Aralık yorumları 2015

Başak burcu Kasım Aralık yorumları 2015

Kasım:
Sağlığınıza dikkat etmeniz ve vücut direncinizi korumanız gereken bir ay olacak. Kasım ayı sağlığınıza savurduğu tehditlerle geliyor. Hemen önleminizi alın ve doktorunuza bir ziyarette bulunun. Artık vitamin mi verir, çinko, demir mi önerir bilemem, ama kesinlikle vücudunuzu saldırılara karşı hazırlıklı tutmanızı öneririm.

Sağlıklı olmanız da fayda var, çünkü ayın ikinci yarısından itibaren elinize sürpriz paralar geçebilir. Bu paralarla yatırım yapmak isteyebilirsiniz ve bunun için sağlığınızın da iyi olması gerekir. Madem maddi anlamda bir bolluğa kavuştunuz, iyi bir hastaneye gidip tam bir checkup yaptırın.

Aslında söylemeye bile gerek yok ama iş hayatınızda hareketli ve son derece iş bitirici olacaksınız.

İş ve kariyer için şanslı günleriniz: 4,5,8,10,18,20 Kasım
Para için şanslı günleriniz: 15,16,17,19,21, 22 Kasım
Aşk için şanslı günleriniz: 6,7,29,30 Kasım

Aralık:
Aralık ayı da gayrimenkul yatırımları için oldukça uygun bir dönem vaat ediyor. Şu ana kadar böyle bir yatırımda bulunmadıysanız Aralık ayı 2015’in son fırsatını sunuyor. Değerlendirmenizi öneririm.

Partnerinizle birlikte sakin ortamlarda bulunmayı ve baş başa zaman geçirmeyi tercih edeceksiniz.
Koskoca bir yıla daha güle güle demeye hazırlandığınız Aralık ayında hâlâ yeni yatırımların peşinde koşturuyor ve gelecek yılın hazırlığını yapıyor olacaksınız.

İş ve kariyer için şanslı günleriniz: 10,11,22,24 Aralık Para için şanslı günleriniz: 18,19,20 Aralık Aşk için şanslı günleriniz: 2,8,9,12,13 Aralık.

Başaklar İçin Dilek Köşesi
Sevgili Başak burcu, aşağıda size anlatacağım 21 günlük bir çalışma ile dileklerinizin gerçekleşmesini hızlandırabilirsiniz.

Çizgisiz beyaz bir kâğıda sizin için önemli olan 3 tane dileğinizi yeşil renkli bir kalemle detaylandırarak yazın. Ne dilediğinizi, dileğinizi nasıl gerçekleştirebileceğinizi, neler yapmanız gerektiğini, adım adım aşamaları mümkün olduğunca ayrıntılara girerek kâğıda dökün. Dileklerinizin imkânlar dahilinde olmasına özen gösterin. Bu çalışma için evinizde yoksa bir saksı bitkisi almanız gerekiyor.

Bu çalışmaya yeni ay döneminde başlayın. Yeşil renkli bir mum yakın ve dileklerinizi yazdığınız kâğıdı elinize alarak okuyun. Bu çalışmayı 21 gün boyunca her gece aynı saatte tekrarlayın. 21. günün gecesi son kez okuduktan sonra dilek kâğıdınızı bitkinizin toprağına gömün.

Bu çalışma sonucunda dileklerinizi hızlıca ve planladığınız gibi gerçekleştirebileceğinizi göreceksiniz.

Benzer Yazılar

Leave a Reply