SATÜRN 19 ARALIK 3 MAYIS 2015 ARASINDA BAŞAK BURCUNDA GERİLEYECEK

SATÜRN 19 ARALIK 3 MAYIS 2015 ARASINDA BAŞAK BURCUNDA GERİLEYECEK

indir (1)(Başak, Oğlak, Balık, İkizler ve Yaylar dikkat!)

Satürn 2007 yılının Eylül ayından itibaren disiplin ve eğitim vermek üzere Başak burcuna yerleşti. 2015’in ilk günlerinde Başak burcunu bir süreliğine serbest bırakacak yani gerilemeye başlayacak. Bu dönemde fonksiyonlarını ağırlaştırmakla birlikte günlük işleriniz, sağlık problemleriniz ya da sağlığınızla ilgili mecburiyetleriniz bir süreliğine duraksayacak. 3 Mayıs’tan sonra işleriniz hızlanabilir, iş alanınızda gerekli düzenlemeleri yapacak gücü ve kararlılığı bulabilirsiniz.

Oğlak burcunun yöneticisidir Satürn. Oğlaklar açısından Ba şak burcu yolculuklar, hukuki sorunlar, eğitim, yurtdışı ilişkiler ve ticaret, felsefeler ve başka kültürler gibi konulan simgeler. Satürn bu alanlarda ve konularda Oğlakların disiplin geliştirme sine yardım edecek. Mayıs başına kadar mola vermek şartıyla!

31 Aralık 2015’den itibaren Başak burcunda yeniden geri lemeye başlayan öğretmen Satürn, 17 Mayıs 2015’da durağan laşacak ve ileri hareketine devam edecek.

30 Ekim 2015’dan itibaren Terazi burcuna konuk olan di siplin ve engel uzmanı Satürn bu kez ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularına dikkat çekmeye başlayacak. 2010 yılında tekrar Başak burcuna geri dönerek yılın bir kısmını Başak burcunda diğer kısmını da Terazi burcunda geçirecek.

Benzer Yazılar

Leave a Reply