Ay tutulmalarıyla başa çıkmak

Ay tutulmalarıyla başa çıkmak

indir (1)Ay tutulmalarıyla başa çıkmak

Ay tutulmaları şu gergin Dolunaylarda gerçekleşir. Gergindir ama Dolunay bir şeyin sonuca ulaştığı dönemdir. Hasat toplama, verim alma, ürün alma, bitirme, tamamlama, sonuca ulaşma. Hepsi Dolunay’ın işleridir. Ay tutulmaları hızlı sonuç alma dönemleridir.

Hızla sona ulaşmak, iş bitirmek, kavuşmak, tamamlamak.

Bir dönemi tamamlamaktır. Bir işyerinin kapanışı, evliliğin sona ermesi, evlenmek için beklenen dönemin sona ermesi, okulun bitişi, askerliğin bitişi, arkadaşlıkların bitişi, evinizdeki tadilatın bitişi, alkol tedavinizin başarıyla sona erişi gibi önemli dönemler, Dolunay Ay tutulmalarının getirisi olabilir.

Dolunay Ay tutulmaları gergin, aşırı stresli ve tahammülsüz hissettiğiniz dönemlerdir. Bu nedenle korkulasıdır.

Ay tutulmalarının etkisi 15 gün öncesinde başlar, 15 gün sonrasına kadar sürer, 1 aylık bir dönemde etkindir.
2015 yılında Başak ve Kova burçlarında Ay tutulmaları meydana geliyor. Hızla sonuca ulaşacak bu iki burç şimdiden tohum atmaya başlarsa, ürünü çok sevebilir.

1989 yılı Şubat sonunda Başak burcunda aynı yerde aynı şekilde bir Ay tutulması meydana gelmişti. O dönemde, Şubat başından Mart sonuna dek neler yaşadığınızı hatırlayabilirseniz, 2015 Ay tutulmasını nasıl değerlendireceğiniz hakkında bir fikriniz olur.

2006 ve 2007 boyunca Başak burçları Ay tutulmaları ve Güneş tutulmaları yaşayarak hayatlarını epeyce değiştirdiler. Bu son sarsıntıları ve son şansları olacak. Başak burcu sağlık, iş alanı, iş arkadaşları ve günlük rutin işlerinizle ilgilidir.
1989 yılının Ağustos ortalarında, Kova burcunun aynı de recesinde bir Ay tutulması meydana gelmişti. O yılları yaşayanlar ve hatırlayanlar için yılın ikinci Ay tutulmasının ne ifade edeceği tahmin edilebilir.

Kova burcu 2015 ve 2015 içinde epey ani gelişme ve değişim yaşamaya bu Dolunay’la başlayacak. Kova burcu arkadaşlıklar, organizasyonlar, birlik veya demek üyelikleri, platonik ilişkiler, toplumsal hastalıklar ve haksızlıklar, dilekler, umutlar ve gerçekleşecek hayallerle ilgilidir. Yaşamınızdan çıkıp gitmesi gereken insanları bu Dolunay Ay tutulmasında gönderebilir, üye olduğunuz gruplardan ayrılabilir, toplumsal bir sorunun çözümünü sağlayabilir veya bir dileğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ne dilediğinize çok dikkat edin!

Benzer Yazılar

Leave a Reply