Tarot Falı Balık Burcu Açılımı

Tarot Falı Balık Burcu Açılımı

logo• AŞK: Duygularınızı saklamak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Göstermek istediğinizde de olduğundan farklı gösterebilirsiniz. O yüzden ilişki kurmakta zorlanacağınız bir dönemdesiniz. 20’sinden sonra kendinizi güvende hissedeceğiniz uyumlu ve ahenkli ilişki kurma ihtiyacı içinizde uyanacak. Bu duyguyu şuurunuza yükseltebilirseniz, büyük bir arzuyla hedef olarak belirlerseniz, böyle bir kişiyle tanışırsınız ve ona aşık olursunuz. Ay sonunda karamsar bir hal içine girebilir ve partnerinizin camm sıkabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmamzı tavsiye ederiz.

• PARA: insanlara nasıl yardım edeceğinizi hayal etmeye başlayacak ve bunu yaratıcılığınızla birleştirip gerçekleştireceksiniz. Enerjinizi bu yöne akıtmak için çaba göstereceksiniz. Bu amaçla bir dernek kurmak veya gittiğiniz bir dernekte daha fazla sorumluluk yüklenmek isteyeceksiniz. İşte de kendinizi göstermek ve yönetmek arzunuz çok görünür olacak ve bu duygular sizi zorlayacak. Mevcut kurallar doğrultusunda hareket ederek işte uyum ve ahengi sağlamayı düşüneceksiniz. Farklı mistik konulara da ilginiz başlayacak.

• SAĞLIK: Yanlış ilaç kullanımına, zehirlenmelere karşı dikkatli olunuz. Endişe ve kuruntularınızdan dolayı ilaç veya alkol bağımlısı olabilirsiniz. Oyalanacak bir şeyler bulmanız, ruh ve beden sağlığınız için önemli. Kendinize uygun mistik konularla uğraşabilir ve enerjinizi bu konularda yoğunlaştırabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Leave a Reply