BEYİN ÇİZGİSİ

Avucunuzun ortasında, genellikle yatay biçimde uzanan çizgidir.
Beyin Çizgisi Kaim ve Derin İse
Güçlü bir beden ve kas yapınız olduğunu gösterir. Fikirleriniz, olumlu ve gerçekçi. Enerji dolu, akıllı, faal ve pratik bir insansınız. Dinamiksiniz. Bütün ortamlara uyabiliyorsunuz. Olayların akışına yön verebiliyorsunuz. Yenilikler enerjinizi artırıyor, yorulmak nedir bilmiyorsunuz.

Beyin Çizgisi Derin Ama İnce ise
Akıllı ve faal bir insansınız, ruh sağlığınız da yerinde. Aydınlık, açık ve derin fikirleriniz var. Sezgileriniz çok güçlü, katı değilsiniz, kararlarınızda şartlara göre davranmasını biliyorsunuz. Bilinçli ve uyanık bir zekanız var. Somut alanlardan çok soyut alanlarda başarılısınız. Mekanik ve makinelerden hoşlanmıyorsunuz, bununla birlikte sosyal alanlarda çok başarılısınız. Her konudaki ilk izlenimleriniz sizi doğru yönlendiriyor. Bu sezgi gücünüzün çok iyi olduğu anlamına gelir.

Beyin Çizginiz Uzun ve Dıştan İçe Eğilerek Avucunuzun Sağ Alt Köşesine Kadar Usanıyor ise
Zekanız gibi hayal gücünüzünde güçlü olduğunu gösterir. Aklınız ve hayal dünyanız aynlmaz iki parça gibiler. Sezgileriniz çok güçlü. Hayal gücünüzün güçlü olması yaratıcılığınızıda olumlu etkiliyor. Bir çok şeyden ilham ala-biliyorsunuz. Romantik duygulara sahipsiniz. İşiniz yaratıcılığa dayanıyorsa, bu sizin kısa sürede yükseleceğizi ve ünlü biri olacağınızın bir kanıtı. Sanat alanında çok başarılı olacaksınız.

Beyin Çizginiz Uzun ve Doğru Çizgi Şeklinde Uzanıyor ise
Aydınlık bir zekaya sahipsiniz. Tutku ve heyecnlarınızı kontrol edebiliyorsunuz. Karar verme yeteneğine sahipsiniz. Mantıklı ve pratik bir insansınız. Yeni durumlara ve olaylara kolayca adapte oluyorsunuz. Çevrenizle uyumlusunuz. Sözünüzü dinleyen ve fikirlerinize önem verilen bir kişiliğiniz var.

Beyin Çizginiz Aşağıya Doğru Ani Bir Kıvrılma Yapıyor ise
Tutkularınızı, duygularınızı, arzu ve isteklerinizi baskı altında tutuyorsunuz ve kendinizi çok sıkı bir şekilde denetliyorsunuz. İçe dönük ve kabuğunuzda yaşayan bir insansınız. Sosyal yaşantınızda çok çekingensiniz. Herhangi bir konuda fikir beyan etmekten ve ilişkilerden korkuyorsunuz. Bundan dolayı insanlardan kaçıyor ve yalnızlığı tercih ediyorsunuz.

Çok sıkılgan bir yapınız var.
Beyin Çizginiz Bir Yay Çizerek Bileğinize Doğru Uzanıyor ise
Gizemli güçlere ve kadere inanıyorsunuz demektir. Çok duyarlı ve ince bir yapınız var. Aynı zamanda melankoliksiniz. Aniden coşup duruluyorsunuz. Garip bir düşünme biçiminiz var. Çok saçma şeylere bile inanabiliyorsunuz. Hortlaklar, cin¬ler, periler, ruh çağırma vb. şeyler sizi çok çekiyor. Bulutlarda gezinmeyi bırakıp artık yere inmelisiniz ve gerçekçi olmalısınız.

Beyin Çizginiz Avucunuzun Ortasında Bir Çatal Oluşturuyor ise ve Böylece ‘Orta Çizgi’ İle Birleşiyor ise
Olaylar sizi çok etkiliyor. Çok karışık bir ruhsal yapınız var. Gizemli güçlere inanıyor ve bunların büyüsüne kapılıyorsunuz. Ruhsal bunalım içine girebilirsiniz. İçe dönük ve kapalı bir yaşam sürüyorsunuz, duygu ve düşüncelerinizi açmaktan korkuyorsunuz. İsteklerinizi sürekli baskı altında tutup kendinizi kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Ruhsal sıkıntılarınızın ve bunalımınızın kaynağı içe dönük olmanız. Sorunlarınızı başkalarına açmalısınız ve kendinizin yeterli olmadğı yerde başkalarından yardım almalısınız.

Beyin Çizginiz Hafif Bir Kıvrım Yaparak İlerliyor ise
Değişken bir karakter ve ruh yapınız var. İkilem yaşıyorsunuz. İki ayn yapınız var gibi. Bazen coşkulu, ve heyecanlı bazen de durgun ve hüzünlüsünüz. Bu değişken yapınız çevrenizdekileri şaşırtıyor, bu durum sizin aleyhinize bir durum.
Beyin Çizginiz Avucunuzun Sağ Lobuna Doğru Uzayıp Buradaki Küçük Bir Çizgiye Paraler İlerliyor ise ve Sağ Lobun Altında Yaratıcı Esin Karesi Var ise
Avucunuza bir büyüteç ile bakın, Sol elin sağ lobunun altında bir kare vardır. Bu kareye esin karesi denir. Yaratıcı zekanın varlığına işarettir. Öyleyse yaratıcı ve güçlü bir insansınız.
Geçmişe, büyük aşklara, serüvenlere,yeni yerlere ve ülkelere özlem duyuyorsunuz. İmgeleme ve ruh dünyanızın zengin olmasına karşın, biyolojik ve fiziksel yöndren hassassınız.

Beyin Çizginiz Serçe Parmağının Altındaki Bir Başka Çizgiyle Birleşip Çatal Oluşturuyor ise
İnce bir zekanızın olduğunu ve sağduyunuzun gülülüğünün kanıtıdır. Karşınızdakilerin düşüncelerini okuyabiliyor ve olayları önceden görebiliyorsunuz. Ani kararlar alma yeteneğiniz çok güçlü.

Beyin Çizginiz Başlangıç Noktasında Yaşam Çizgisine Çok Yaşlaşıyor ise
Zayıf bir kişiliğiniz var. Bünyenizin zayıflığı hastalıklara davetiye çıkarıyor. Hem beyin hem de kalp çizginizde kopukluklar var ise, dikkatli olmanız greekiyor. Bir kalp hastalığına yakalanabilir veya kalp krizi geçirebilirsiniz. Yaşınız otuzun üstünde ise çok daha dikkatli olmalısınız.

Beyin Çizgileriniz Çatallar Oluşturuyor ise Çatal şeklinde, yani orta parmağın altında ise, değişken ve esnek bir ruh yapınız var. Çok şeyi tanımak ve bilmek istiyorsunuz. Meraklı ve araştırmacısınız. En küçük bir şey bile sizi heyecanlandırıp etkileyebiliyor. İnce bir zekanız ve düşünme yeteneğiniz var. Becerikli ve iyi bir yorum gücüne sahipsiniz.

Beyin Çizginizde Bir Kaç Tane Adacık Var ise Adacık şekli orta parmağın altında ise, acaip fikirleri olan ve soğuk bir yapınız olan bir kişisiniz. Heyecanlısınız ve sosyal alanlarda sevecensiniz. İkili ilişkileriniz iyi ama tekdüze bir seyir izliyor.

Beyin Çizginiz Avucunuzun Sağında Küçük Bir Adacık Oluşturuyor ise
Aşırı duygulu bir insansınız. Gizemli olmayı ve geceleri çok seviyorsunuz. Güçlü sezgileriniz ve ve kalabalığı sevmiy-orsunuz. Yaşamınıza duygularınız yön vermekte. Geceyi sevdiğiniz halde karanlıktan korkuyorsunuz. Şair ruhlu bir yapınız var.

Beyin Çizgileriniz İşaret Parmağının Altında Belirginliğini Kaybediyor ise
Kafanızın çok karışık olduğunun, üşüncelerinizi belli bir odakta toparlayamadığınızın bir göstergesi. Çocukluğunuzun problemli geçtiğini, bu ilk yılların halen etkisi altmda olduğunuzu açıklar. Çok dalgınsınız ama sevdiğiniz bir görevi de başarıyla bitirme yeteneğiniz var. Eğer verilen işi sevmiyor iseniz, kendinizi yoğunlaştıramıyor ve başarısız oluyorsunuz.

Beyin Çizginiz İşaret Parmağınızın Altmda Küçük Bir oyuk Oluşturuyor ise
Otoriter bir yapınız var. Zihinsel ve entellektüel konularda başanyı yakalayacaksınız. Çok sosyalsiniz. Çevrenizle uyum-lusunuz ve çok seri kararlar alabiliyorsunuz. İnsanlarla çok rahat diyalog kurabiliyorsunuz. İletişim sizin için çok önemli.

Beyin Çizginiz Orta Parmakla Yüzük Parmağının Ortasında Bitiyor ise
İnsanlarla iyi ilişkiler kuruyor, dostluğa çok önem veriyorsunuz. Esnek bir zekanız var, bu durum yeni alanlara ve olay-lara karşı hemen adapte olmanızı sağlıyor. Ruhsal dünyanızı aşklarınız ve ani heyecanlar etkiliyor.

 


tarot falı web.tr sundu…

Benzer Yazılar

Leave a Reply