RÜYALAR

RÜYALAR

RÜYALAR

 

 
Rüyalar hatırlamasak bile büyülü mesajların alınıp verildikleri süreçlerdir. Uyku ve rüya halleri insanların iyileştikleri ve ritimlerini düzenli hale getirdikleri zamanlardır.

 

 
Pek çoğumuz inanmasa da rüyalarımızda başka âlemlere seyahat eden bir ruhumuz vardır. Rüyalardaki deneyimlerimiz içten ve değişik boyutlarda ortaya çıkarlar. Rüyalarımızda sevdiklerimizle buluşur, başka âlemlere seyahat eder veya önemli bilgilere ulaşırız.
İyi uyku almayan ve dinlenmeyen bir kişinin büyü potansiyelini tam kullanması imkânsızdır. Bir insanın uyku süresi kalktığı zaman kendini enerjik hissetmesini sağlayacak kadardır. Ruhlarımızın diğer âlemleri ziyaret etmeleri, kendilerini yenilemeleri ve kişisel sırları çözmek için bu süreye ihtiyaçları vardır.

 

 
Duygusal, fiziksel ve manevi anlamlarda dengesizlik yaşayan insanlar uykusuzluk çekerler. Hatırlamasak bile hepimiz rüya görürüz. Normalde insanlar her gece beş rüya görürler. Bunların en uzunu en son gördüğümüzdür ve uyku ile uyanma arasındaki süreçte yer alır.
Rüyaları anlamlandıracak şekilde görmek ve onları kullanmayı başarmak sabır ve odaklanma gerektirir. Bazı insanlar sevgilileriyle rüyalarında buluşurlar ve uyandıklarında iki sevgili aynı rüyayı gördüklerini fark ederler. İkizlerde bu durum çok sık olur.
Rüyalarınızda diğer âlemlerden mesajlar almanız çok normaldir. Bazen başka insanlara verilmesi gereken mesajlar da sizlere gelebilirler.

tarot falı bak Sundu…

Benzer Yazılar

Leave a Reply