ASA İKİLİSİ (DURUM) İMPARATORİÇE (MÜCADELE)

ASA İKİLİSİ (DURUM) İMPARATORİÇE (MÜCADELE)Durumla ilgili, Değnek İkilisi kartı; her ne kadar devam etme ve harekete geçme isteğimiz olsa bile, “Düşünceli ve sabırlı olmak”, anahtar kelimelerinin, bugün için de geçerli olduğunu söyler. Önümüzde dünya kadar seçme şansımız var, geçmişteki başarımızı (Figürün çiçekli giysisi) düşünerek, dünyevi olayları anlamamızdan ve iç disiplinimizin farkında olmamızdan destek alabiliriz.

Şimdi biz, belki bir planlamada, ikinci kademeye vardık. Hangi iç ve dış tecrübeye dayanarak, devam edebileceğimizi, bilmemizin zamanı geldi. Mücadelemiz; kıpırdamaz halde olduğumuzu zannederken, sadece yakında düzelecek ve bize faydalı olacak, doğal bir dönem olduğunu anlamamızdır.

Tüm işaretlere ve mucizelere dayanarak, tecrübelerimizden anlam çıkararak, daha huzurlu olacağız. Bu şekilde ekmeye başlayacağız ve ektiğimizi biçeceğiz. Ayrıca İmparatoriçe, bize başarıyı evde bulmamız ve elimizdeki imkanları, iyi değerlendirmemiz halinde, olduğumuz yerden, zenginlik elde edebileceğimizi gösterir.

Her iki kart bizi, ihmal ettiğimiz şeyleri, dikkate almamızın zamam geldiği konusunda, uyarıyor. Hangi ihtimallere önem vermedik, hangi yeteneklerimizi kullanılabilecekleri kadar kullanmadık ? İmparatori çe’nin öne sürdüğü gibi, Değnek Ikilisi’nin temsil ettiği, kapanış veya hapsedilmeden kurtulmamızın, doğadan (iç ve dış) destek almamızın, ödül ve mutluluğu kavramamızın zamam geldi. En iyi yönlerimizi, yeni üretken davranış için, nasıl tekrar ekebiliriz ?

Yeni mücadele için yaymada; çoğu dürüst ve sadık olan ve bu maddi dünyada iyi yaşamayı arzu edenlerin, nasıl zorluk çektiklerini gösteriyor.

Benzer Yazılar

Leave a Reply