KILIÇLARIN ÜÇLÜSÜ (DURUM) DELÎ (MÜCADELE)

KILIÇLARIN ÜÇLÜSÜ (DURUM) DELÎ(MÜCADELE)Durum, üzücü veya kalp kırıklığı ile ilgili, ihtimal içerir. Fakat görünüşteki kadar üzüntülü olmayabiliriz. Düşmanlarımız tarafından kalbimizden bıçaklandığımızda, ciddi olmamız gerektiğini söylüyor.

Gerçek şu ki bu, 100 yıllık yağmur değil, bir serpintidir ve (Acı devir) Fiziksel veya manevi bir kaybımız olabilir. Katı fikirlerden vazgeçmek ve yas tutmak için kendimize zaman vermemiz gerek. Mücadelemiz, (Bu karttaki, sahte kalp kırıldığı konusunun yorumu) acılara kendimizi çok kaptırmamak, daha değişik bir bakış açısıyla görmek ve durumla ilgili gelişme ihtimallerini farketmemiz, olacaktır. Belki de, geçici olarak, ne olduğunu bilmiyor veya anlamıyoruz gibi hissederiz. Fakat kendimize verirsek, yolculuğumuz bize, macera ve aydınlık va ad eder.

Her iki kart, “Bu da geçecek” konusunu temsil eder. Serpinti gidecek, gökyüzü açılacak ve açık görüntü yeniden oluşacak. Deli, mücadelede kayıpla karşılaşırsak, nasıl davranacağımız hakkında yol gösterir. İyi hatıraları, bizimle beraber götürürken, bilinmeyene giriyoruz ve yolculuğumuzu planlıyoruz.

Benzer Yazılar

Leave a Reply