AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ UFOLARI

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ UFOLARI

29 Ocak 1965 Maryland’de bir havaalanının üzerinde, saatta 7680 kilometre hızla ilerleyen iki Uçan Nesne radarla tespit edildi İniş alanının yakınına kadar varan nesneler birden bir eğri çizerek kayboldular.

13 Eylül 1965 Exeter (New Hampshire) şehrinde gece devrivesı Çavuş Eugene Bertrand, saat OliKTe doğru
şok halinde araba kullanan bir kadını durdurdu. Kadın, kocaman ve kıpkırmızı bir Uçan Nesne tarafından kovalandığını söyledi. Bert ra nd öncc kadına inanmadı, ama ardından civardaki başka bir polis arabanından benzer bir haber alınca merkeze döndü ve orada başka bir tanıkla karşılaştı. İki saat kadar bütün bölge tarandı. Derken, ormanlık bir bölgenin üzerinde, çevreye kızıl ışıklar saçan bir nesne yükselip polis arabasına doğnı ilerledi ve üzerinden geçip kayboldu, ikinci bir polis arabası ve çevreden 58 kişi olaya tanık oldu.

15 Eylül 1965 Santa Anna’da (Califomia) araştırmalar yapan müfettiş Rex I lellin, gökte 2 metre çapında, 60 cm. boyunda bir Uçan Nesne görüp resmini çekti. Sonradan resim dünya basınında yayınlandı.
28 Mart 1965 Fort Benning’teki (Georgia) Lawaon Havaalının denetleme kulesi puro şeklinde, yeşil renkli bir Uçan Nesneyi tespit etti. 1500 metre yükseklikteki nesne, bir kablonun ucuna bağlıymışçasına sallanıyordu. Co lumbus’ta altı polis ve bölgenin üzerinde uçmakta olan sivil pilotlar olayı izlediler.

16 Nisan 1966 Ohio’da Youngstone askeri üssüne bağlı uçkalar, bir Uçan Daire’nin peşine takıldılar. Aynı u çan daire yerden, 140 kilometre boyunca, araba ile izlenildi. Olay gerek pilotlar ve gerekse yerdeki tanıklar ta arlından filim ve resimlerle tespit edildi.

27 Ağustos 1966 Ramstein üssünde iki jet uçağı ışık saçan bir Uçan Daire gördüler. Uçan nesne atış sahasına girince, 2500 metre yüksekliğine fırlayıp gözden kayboldu.

15 Şubat 1967 San Francisco havaalanına inmek ü zere olan bir Lufthansa uçağı 10 metre çapında bir uçan daireyle karşılaştı. Uçan Daire kısa bir süre uçakla aynı yükseklikte kalıp sonradan uzaklaştı.

Benzer Yazılar

Leave a Reply