Ölüm kartı, değişen dönemi ve yönü işaret eder. Durumumuzla ilgili yapıcı olmayan şeyleri, canlandırmak yerine, vazgeçtiğimizi görmeliyiz. Kendimize bunu sorma zamanı geldi; kontrol edemediğimiz bir işleme takılı kaldığımızı mı hissediyoruz?
Durumla ilgili, Ölüm kartı çekilmesi, bugünkü durumumuzu durdurma zamanının geldiğini gösteriyor. Veya zaten biten bir durumdan, bahsedebiliyor olabilir. Değişim yakındır ve Ölüm kartı, ondan korktuğumuzu söylüyor.
Başrahibe bize, içimize girmemiz ve iç güdümüze güvenmemiz gerektiğini, öne sürer. Mücadelemizde» bilgili olduğuna inandığımız veya bizim durumumuz hakkında, bizden fazla tecrübeli, birisinin fikrini; özellikle manevi olmayan sorunumuzda, dinlememiz gerektiğini söylüyor. Başrahibe kartı, daha derin bir bakış açısı kazanabilmek için, yeterli malzemiz olduğunu söylüyor. Yeni bilgüer bulma yeteneğimizi kullanmamız; (Mesela rüyalarda) başkalarını, durumumuzla ilgili aynı şeyi yapmaları için, bakış açımızı paylaşmaya teşvik eder. Durumumuzun başka yönü, doğal devir olmasına engel olmamaktır. Eğer birisi, bir şekilde temasa geçerek bir işleme başladıysa, kendi iletişimimizi kullanarak, sonucu değiştirebiliriz.
Başrahibe karimin gölge tarafının, karanlık ve gizemli olması, (Ölüm kartının özüne göre), ölüm karfcnm zıt tarafının, aydınlanma ve ışık olmasıdır. Konu, ne olursa olsun, her iki karta göre biz, iç ikiliğimizi, gölgemizi veya terkettiğimiz özelliklerimizi; dışarıdaki durumu çözülebilmesi için önce anlamalı ve kabul etmeliyiz. Bu iki kart, tedirginliği atacak ve ruh arama başlatacak şekilde, şiddetli bir durumdan bahsediyor.
Bir sonraki bahsedeceğimiz yayma, bir durumun çözümü için, 2 değişim gücünün ilk örneğini kullanmamızı tavsiye eder. Bu konuyla yüzleşmek için, bir değişiklik olmalıdır.
Benzer Yazılar
- Tarot falı ve Krallar
- Tarot falı Uşaklar
- Tarot falı Sekizliler
- Tarot Falı Beşliler
- TAROT FALI ARKANA MİNÖR NUMARALI KARTLAR