Tarot Kartı Para Onlusu

Para Onlusu

Para Onlusu bolluğun olduğu bir yaşam evresi, günlük yaşamda zenginlik, güvence, istikrar ve tasasızlık anlamına gelir. Bu nedenle dışsal olduğu kadar içsel zenginliğin de imgelerini gösterir. Ancak içsel bolluk olması için dikkatli özen gerekir. Bu bağlamda yoğun uğraştan ve aşırı çalışmadan dolayı daha önemli içsel durumların ihmal edilmemesi için bir çağrıdır. Görünürde gri olan günlük hayatın bile kendi içinde bize gerçekten neler sunabildiğini deneyimleyebilmek için yalnızca gözlerimizi açmamız gerektiğini gösterir.

 

 

İş yaşamında bu kart farklı bir dikkat sayesinde günlük iş yaşamının rutininden bile, onu içsel zenginleşmenin kaynağı olarak deneyimlemek üzere bir şeyler kazanmak anlamına gelir. Bunu yaparken, Gurdijeff’in çalışma meditasyonuna benzer veya Graf Dürckheim’ın kitabı “Alltag als Übung” da tanımlananlar gibi deneyimler kazanabiliriz. Kart iş güvenliğine, kârlı hedeflere, yararlı iş ilişkilerine, iyi ücrete, manevî ve aynı derecede de maddî başarıya işaret eder.Bilinç düzeyinde anlamı fikir zenginliğinde yatar. Düşüncelerin bolluğundan ve buna bağlı kavrayışlardan dolayı ufkumuz genişler.

 

 

Aynen bir bilmece gibi, hepsi zaten erişilebilir parçacıklar halinde serili olan olasılıklar, aniden kavranarak eşleştirilirler ve büyük bir tabloda, olası bir planda birleşirler. Bu bizim zenginliğimizin bilincine varmamızı sağlar.Kişisel ilişkiler kapsamında bu kartın bolluğu kesinlikle ilişkimizin birçok yönünü keyifle deney imleyeceği m iz güzel bir zamanı belirtir.

 

 

Tam burada içsel zenginliğin ince yönü özel bir anlam kazanır: alışkanlık veya düşüncesizlikten dolayı (artık) algılamadığımız ufak jestlere ve diğer birçok güzel şeye gözümüzü açar.

Para Onlusu Düz Açılırsa

Maddi konularda büyük değişiklikler. Ev almak ya da iş hayatında kazanç elde etmek. Miras. Beklenmedik yolculuklar. Maddi konularda kendini güvencede hissetmek. Parasal konularda başarı elde etmek. Güvenlik ya da para için evlenmek. Materyalizm. Sağlıklı olmak. İyi günler yakında.

Para Onlusu Ters Açılırsa

Maddi konularda bir değişiklik olmayacak. Parayla ilgili ailede talihsizlik. Yaşlı insanlar ya da akrabalar mali açıdan ağır yük olabilir. Mirasın kaybı. Kumar oynamak. Müsriflik. Sağlıkla ilgili konulara dikkat et.

Benzer Yazılar

Leave a Reply