Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Falı Aç

Cevap almak istediğiniz sorularınızı alttaki yorum alanından yazıp sonra falınıza bakın, ne kadar detaylı yazarsanız o kadar net yorumlar alırsınız "Burcunuz, yaşınız, medeni, durumunuz gibi."

(751) Yorum Ekli

  1. Rus kız06 Temmuz 2018 Cevapla
    Burç : Başak
    Yaş : 12
    Sorum şu :
    1- Ne zaman zengin olacağım ?
    2-Dizi/Film oyuncusu olacak mıyım ?
    3-YouTube kanalım 100 bin abone olacak mı ?
  2. Arda Kutay Ceviz13 Haziran 2018 Cevapla
    Ben Arda.Sadece bu kadarını söyleye bilirim.
    Burası güzel..
  3. sezen10 Mayıs 2018 Cevapla
    yay burcuyum. 27 yaşındayım evliyim ve bir bebek bekliyorum. işim gücüm var çok şükür. harika bir eşim var. sağlığım sıhhatim yerinde psikolojim de normal. tek problemim kayınvalidemle yaşıyorum ve kendime ait bir evim olsun istiyorum.
  4. merve18 Nisan 2018 Cevapla
    hayatımda hersey duzensiz ,aldatildim bu cocugun Geri donme ihtimali var mi çünkü hayir diyememekten korkuyorum
  5. mesut29 Mart 2018 Cevapla
    56 yaşındayım evli üç çocuk babasıyım bi eşim daha var 33 yaşında 1979 dan beri kendimi bulamıyorum şifacıyım aynı zamanda spiritualist herkesin alay ettiği eski dönemlerden ruh grşmeleri yaptığımı zannediyoru kendimi arıyor ve artık insan olarak yaşamak istyiyorum
  6. Nida Brown04 Ocak 2018 Cevapla
    Eşim ile 5 yıldır ayrı yaşıyoruz,eşim amerika da ben Türkiye de! Bu yuvanın yeniden birleşmesi için ne yapmalıyım?Olasılıklar nelerdir?Şimdiden teşekkürler!☺
  7. Didar28 Aralık 2017 Cevapla
    Is bulacakmiyim
  8. Tuğba26 Aralık 2017 Cevapla
    Eşimle barışacak mıyım
  9. Yasemim03 Kasım 2017 Cevapla
    Hıfzı bana geri dönecekmi
    • Yasemim03 Kasım 2017 Cevapla
      Hıfzı bana geri dönecekmi
  10. Gulay23 Ağustos 2017 Cevapla
    23 yas , basak burcuyum, su an yalnizim
  11. turane12 Haziran 2017 Cevapla
    ne zaman birlikte hickimseden korkmadan birlikde olacagiz
  12. turane12 Haziran 2017 Cevapla
    beni tam qelbiyle sevmesini isteyirem qisqanmasini
  13. Rifat07 Haziran 2017 Cevapla
    Bekledigim bir haber var dogrumu yalanmi ve gercekse nezaman olabilir ve kurtulmak istedigim bi takim sorunlardan kurtulabilecekmiyim
  14. Birgül25 Mayıs 2017 Cevapla
    Çocuk istiyorum

12 + 8 = ? (İşleminin Sonucu)