Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT RUHANİ REHBERLE TEMAS KURMAK

1. Ruhani rehberlerim var mı?

2. Ruhani rehberlerimle nasıl ilişki kurabilirim?

3. Yakında ruhani rehberlerimle ilişki kuracak mıyım?

4. Sadece zihinsel olarak mı iletişim kuracağız?

5. Ruhani rehberlerim her zaman benim yanımda mıydı?

6. Bu rehberler bana işim, evim ve ilişkilerimle ilgili bilgi verebilecekler mi?

7. Rehberlerim bana diğer gerçekleri de öğretecekler mi?

8. Ruhani rehberler fiziksel bir biçimde mi görünürler?

9. Sonuç ne olacak?

Shirley İçin Ruhani Rehberleriyle Temas Kurmak Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Değnek Altılısı

2. pozisyon: Tılsım Yedilisi (ters)

3. pozisyon: Aziz (ters)

4. pozisyon: Kılıç İkilisi

5. pozisyon: Değnek Kralı (ters)

6. pozisyon: Joker (ters)

7. pozisyon: Değnek Onlusu (ters)

8. pozisyon: Dünya

9. pozisyon: Kılıç Şövalyesi (ters)

Yorumlama

1. Soru: Ruhani rehberlerim var mı?

Cevap: Değnek Altılısı. Ruhani rehbere inanan herkes için cevap “evet”tir. Bu kart karar vermeyi ve başarılı olmayı sembolize eder. Shirley arzularını ve enerjisini

zihinsel, fiziksel ve ruhani olarak olumlu yönde kullanır. Farkında olmasa bile rehberleri onunla birliktedir.

2. Soru: Ruhani rehberlerimle nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Tılsım Yedilisi (ters). Shirley birçok konuda pozitiftir, ama çok fazla kendine güveni olmayabilir. Meditasyon yaparak ve konsantre olarak rehberleriyle temasa geçebilir, başlangıç için iyi bir yoldur.

3. Soru: Yakında ruhani rehberlerimle ilişki kuracak mıyım?

Cevap: Aziz (ters). Shirley dar görüşlü ve önyargılı biri olabilir. Ruhani rehberleriyle temas kurma konusundaki korkularını gözden geçirmelidir. Shirley rehberlerinin ona yardımcı olmak için orada bulunduğunu, onu tehdit etmek ya da kontrol etmek için bulunmadığını fark etmelidir.

4. Soru: Sadece zihinsel olarak mı iletişim kuracağız?

Cevap: Kılıç İkilisi. Shirley ruhani rehberlerini bildiğini ama onları görmek istemediğini söyledi. Sezgilerini kullanmıyor, bu yüzden birtakım şeyler net değil. Eğer rehberlerini görmek istemezse onlarla ancak zihinsel yolla temas kurabilir.

5. Soru: Ruhani rehberlerim her zaman benim yanımda mıydı?

Cevap: Değnek Kralı (ters). Muhtemelen kişinin rehberi her zaman aynı yerde kalmaz, kişinin ihtiyaçlarına göre belirli zamanlarda gelip giderler. Bu kart Koç Bur-

cu’dur ve Koç Burcu insanları hareket halinde olmayı sever. Shirley’nin rehberi oyun oynamaktan ve eğlenceden hoşlanan bir rehber olabilir (Koç Burcu tipleri çocuk gibi olabilirler). Bu Shirley’nin aydınlanması için bir mesaj taşıyabilirdi.

6. Soru: Bu rehberler bana işim, evim ve ilişkilerimle ilgili bilgi verecek mi?

Cevap: Joker (ters). Shirley ilişkilerini, cinsel ihtiyaçlarını ve hayata dair diğer istediği şeyleri dengelemek için sorumluluk almalıdır. Rehberleri onun, dikkatini ruhani konulara odaklanmasını sağlamaya çalışacaklar ve dünyevi konular dahil kararlarını kendisinin vermesine izin verecekler.

7. Soru: Rehberlerim bana diğer gerçekleri de öğretecekler mi?

Cevap: Değnek Onlusu (ters). Rehberlerinin ona birçok şey öğretebileceğinin farkında olmalıdır. O işindeki ve sosyal hayatındaki yüklerinden kurtulmak için çare arayışında ama ruhani bilgilerle ilgilenmiş görünmüyor. Shirley bunun “gelip geçici bir moda” olduğunu düşünüyor ama bu doğru değil. Ruh vardır ve her zaman olacaktır. Rehberlerimiz biz onların doğruluğunu kabul etmesek bile her zaman bizimledir.

8. Soru: Ruhani rehberler fiziksel biçimde görünürler mi?

Cevap: Kılıç Şövalyesi (ters). O ruhani rehberlerinden bu aralar haber almıyor olabilir. Ama eğer samimiyse denemeye devam etmelidir.

Yorumlar

Spiritüel çalışmalar yapan birçok yeni öğrenci var ve Shirlee’de onlardan biri. Birçoğu bilgi kazanmak için yıllarını harcarken bazıları da bilgi edinmek için acele ederler. Shirley korkularından ne kadar çabuk kurtulursa ve zihnini açık tutarsa o kadar kısa zamanda rehberleriyle temasa geçebilir.

TAROT RUHANİ REHBERLE TEMAS KURMAK_2.jpg

TAROT RUHANİ REHBERLE TEMAS KURMAK_1.jpg

TAROT RUHANİ REHBERLE TEMAS KURMAK_3.jpg