Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT RUH EŞİ AÇILIMI

1. Ruh eşimle nasıl iletişim kurabilirim?

2. Ruh eşim şu anda bu dünyada mı?

3. Ruh eşimle iletişim kurabilmem mümkün mü?

4. Ruh eşimi hayatıma sokabilmem için ne yapmam gerekir?

5. Ruh eşim özgür bir ruh mu?

6. Geçmişte bir ilişkimiz oldu mu?

7. Ruh eşleriyle ilgili araştırma yapmam veya bir şeyler öğrenmem gerekiyor mu?

8. Aramızda uyum olacak mı?

9. Ruh eşimi sevmeyi ve kabullenmeyi nasıl öğrenebilirim?

10. Ruh eşimi beklerken ne gibi değişiklikler yapmalıyım?

11. Sonuç?

Meredith İçin Ruh Eşi Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Adalet

2. pozisyon: Tılsım Üçlüsü

3. pozisyon: Değnek Kraliçesi (ters)

4. pozisyon: Tılsım Dörtlüsü (ters)

5. pozisyon: Kupa Üçlüsü

6. pozisyon: Güneş (ters)

7. pozisyon: Kılıç Üçlüsü

8. pozisyon: Kupa Dörtlüsü (ters)

9. pozisyon: Değnek Onlusu (ters)

10. pozisyon: Tılsım Kralı (ters)

11. pozisyon: Değnek Sekizlisi

Yorumlama

1. Soru: Ruh eşimle nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Adalet. Meredith sevecen ve düşünceli olarak, başkalarına yardım ederek ruh eşiyle ilişki kurabilir. Deneyimlerinde seçiciliği kullanmalı ve kendine nasıl dav-ranılmasını istiyorsa başkalarına da öyle davranmalıdır.

O ruhsal kaynağına güvendikten sonra ruh eşiyle iletişim kurmayı başaracaktır.

Meditasyon ve yaratıcı imgeleme bunu yapmanın en iyi yoludur.

2. Soru: Ruh eşim şu anda bu dünyada mı?

Cevap: Tılsım Üçlüsü. Bu kart fiziksel dünyayı temsil eder (para) ve Meredith’in ruh eşinin şu anda muhtemelen dünyada olduğuna işaret eder. Para Üçlüsü estetik zevki olan, yaptığı işi en iyi şekilde yapan usta bir sanatçıdan söz eder. Yeteneklerine inanır ve yaptığı işten para kazanır. Meredith’in şu anda imgeleme yapmaya ihtiyacı var.

3. Soru: Ruh eşimle iletişim kurabilmem mümkün mü?

Cevap: Değnek Kraliçesi (ters). Bu kart Aslan Burcu olan bir erkeği tanımlar. Meredith hazır olduğunda ruh eşiyle yaratıcı imgeleme ve meditasyon yaparak iletişime geçebilir. Eğer ısrarcı olursa birkaç haftaya kalmadan bu iletişimi kurabilir!

4. Soru: Ruh eşimi hayatıma sokabilmem için ne yapmam gerekir?

Cevap: Tılsım Dörtlüsü (ters). Meredith’in inançlarının değiştirilmeye, düşüncesinin de pozitif kanallara yönlendirilmeye ihtiyacı vardır. O paranın değerini anlamak için müsrif veya kumarbaz olabilir. Çözmesi gereken olumsuz deneyimler yaşamış olabilir veya kendini sağlıkla ilgili konulan ele alırken bulmuş olabilir.

5. Soru: Ruh eşim özgür bir ruh mu?

Cevap: Kupa Üçlüsü. Cevap evet. Bu ruh eşi mutlu, güzel zaman geçiren ve seyahat etmeyi seven birisidir.

Yaratıcıdır ve kendini işiyle olduğu kadar sanat, edebiyat veya müzikle de ifade eder. Meredith ruh eşinden hayatın keyfini çıkarmak konusunda çok şeyler öğrenebilir.

6. Soru: Geçmişte bir ilişkimiz oldu mu?

Cevap: Güneş (ters). Güneş kartı üçüncü soruda da gördüğümüz gibi Aslan Burcu’yla ilişkili bir karttır. Eğer geçmişte bir birliktelik olduysa bu olumlu bir birliktelik olmamıştır ya da belki de şartlar birleşmesini engellemiştir. Bu kart ters açıldığı zaman sahtekârlık, korkaklık ve düşük özsaygı anlamına gelir. Bu bilginin Meredith’le mi yoksa ruh eşiyle mi ilgili olduğu çok açık değildir.

7. Soru: Ruh eşleriyle ilgili bir araştırma yapmam veya bir şeyler öğrenmem gerekiyor mu?

Cevap: Kılıç Üçlüsü. Meredith kendisini ilgilendiren her konuda araştırma yapabilir. Ama eğer arkadaşları da bu konuyla ilgileniyorsa, onların arasına katılması yeterli olacaktır. Kendi sorunlarını kendisinin yarattığını anlamalı ve ruhsal konularla ilgilendiği zaman karşısına daha çok sorun çıkacağını da bilmelidir. Ruhani bilgilerle ilgili bir şeyler öğrenmek sağlıklı olacaktır.

8. Soru: Aramızda uyum olacak mı?

Cevap: Kupa Dörtlüsü (ters). Meredith ruh eşiyle girdiği ilişkide hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyor. İlişkiler konusunda deneyimsiz ve diğer insanlara pek güvenmiyor. Meredith, olumsuz beklentilerinden kurtulursa ve ruh eşinin kendisiyle ilgilendiğine inanırsa, uyum ve mutluluğu yakalaması zor olmaz.

9. Soru: Sonuç

Cevap: Değnek Onlusu (ters). Meredith, hayatında bazı değişiklikler yapmalıdır. Hem iş hayatında hem de sosyal hayatında kendini sıkışmış hissediyor ve yeni arayışlar içinde. Ruh eşinin hayatını ilginç kılmasını bekle-mektense kendisinin sorumluluk alması lazım. Meredith beklentilerini gözden geçirmeli ve ruh eşini koşulsuzca kabul etmeye hazır olup olmadığına karar vermeli.

10. Soru: Ruh eşimi beklerken ne gibi değişiklikler yapmalıyım?

Cevap: Tılsım Kralı (ters). Meredith, içinde bulunan bencillik, tembellik ve pratik olmamak gibi olumsuz özelliklerini bertaraf etmelidir. Daha dürüst, daha az inatçı ve daha sevecen olmayı öğrenmelidir. Kendisine güvenmesi ve inanması çok yardımcı olacak.

11. Soru: Sonuç?

Cevap: Değnek Sekizlisi. Meredith bu okumada önerilen her şeyi yapabilecek güçtedir. Çalışabilir ve aradığı hareketli sosyal hayata da kavuşabilir, ruh eşiyle de çok sağlıklı bir ilişki kurabilir. Olumlu düşündükçe, ruh eşine kavuşması daha kolay olacak.

Yorumlar

Meredith ruh eşini aramak konusunda gerçekten istekli olmalıdır. Eğer öyleyse, yaratıcı imgeleme yoluyla hayatındaki konular üzerinde çalışacak. Bu güçlü araçlar onu başarıya götürebilir. Her gün birkaç dakika ayırmak kalbinizdeki arzuları size getirecektir. Olumlu düşünce ve inançlar sayesinde hayatınızı yönlendirebilirsiniz.

TAROT RUH EŞİ AÇILIMI_5.jpg

TAROT RUH EŞİ AÇILIMI_4.jpg