Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT REENKARNASYON AÇILIMI

1. Bir önceki yaşamımda kimdim?

2. Evli miydim?

3. Mutlu muydum?

4. Ne iş yapıyordum?

5. Onurlu bir insan mıydım?

6. Ne tür sorunlarla mücadele etmiştim?

7. Ünlü biri miydim?

8. Sağlığım nasıldı?

9. Nasıl öldüm?

10. Bir ruh eşim var mıydı?

11. Şu andaki sevgilim eski hayatımdan tanıdığım biri

12. Şu andaki ebeveynimle eski hayatımda bir ilişkim var mıydı?

13. Eski hayatımdaki ailemden tanıdığım başka üyeler var mı?

14. Şimdiki hayatımda ne öğrenmem gerekiyor?

15. Bundan sonra tekrar dünyaya gelecek miyim?

Daniel İçin Reenkarnasyon Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Kılıç Yedilisi (ters)

2. pozisyon: Değnek Beşlisi (ters)

3. pozisyon: Ermiş (ters)

4. pozisyon: Kupa İkilisi

5. pozisyon: Joker

6. pozisyon: Güç

7. pozisyon: İmparatoriçe

8. pozisyon: Tılsım Dörtlüsü (ters)

9. pozisyon: Kılıç Prensi

10. pozisyon: Tılsım İkilisi

11. pozisyon: Değnek Sekizlisi (ters)

12. pozisyon: Değnek Altılısı

13. pozisyon: Tılsım Dokuzlusu (ters)

14. pozisyon: Kupa Dokuzlusu

15. pozisyon: Değnek Dokuzlusu (ters)

Yorumlama

1. Soru: Bir önceki yaşamımda kimdim?

Cevap: Kılıç Yedilisi (ters). Daniel geçmişteki yaşamında mutlu değildi. Kıskançtı, maddiyata odaklanmıştı ve olumlu olmayan ilişkiler içerisindeydi. Açılımındaki kartlara göre işi ve para durumuyla ilgili sorunları vardı. Aynı zamanda bu açılımın yedinci pozisyonunda İmparatoriçe kartı açıldığı için Daniel’in daha önceki yaşamında kadın olarak dünyaya geldiği söylenebilir (bu görülmedik bir şey değildir, hepimiz yaşam süresince birçok kez hem kadın hem de erkek olarak vücut bulduk).

2. Soru: Evli miydim?

Cevap: Değnek Beşlisi (ters). Bu kart Daniel’in evli olduğuna işaret ediyor, gerçi onun ve eşinin iyi bir ilişkisi yokmuş. Kendine daha çok inanmaya ve güvenmeye ihtiyaç duymuş ve hakkını aramak için kavga etmemiş olabilir.

3. Soru: Mutlu muydum?

Cevap: Ermiş (ters). Daniel akıllı ve anlayışlı değildi, aynı zamanda bencil ve hoşgörüsüzdü. Maddi ve fiziksel şeylere odaklanmıştı. Eğer mutlu olmuş olsaydı ihtiyaçlarını karşılama konusunda bu kadar açgözlü olmayacaktı.

4. Soru: Ne iş yapıyordum?

Cevap: Kupa İkilisi. Bu kart onun potansiyelini geliştirmek için evlenmek istediğini gösterebilir. Eğer o, önce-

ki hayatında bir kadın olarak dünyaya geldiyse, geçmiş çoğu kültürde kadınların rolü doğal olarak anne, eş ve bakıcı olmak olduğu için evlilik onun doğal olarak yapması gereken şeylerden biri olmuştur.

5. Soru: Onurlu bir insan mıydım?

Cevap: Joker. Bu kart Daniel’in yaşam süresince yeni deneyimlerle, maceralarla ilgilendiğini ve zekâsını akıllıca kullanmadığını gösterir. O onurlu bir insan olmuş olabilir, ama yine de başkaları onu acımasızca eleştirmiş de olabilir.

6. Soru: Ne tür sorunlarla mücadele etmiştim?

Cevap: Güç. Daniel’in liderlikle tutkularını kontrol altında tutmakla ve cazibeye karşı direnmekle ilgili de sıkıntıları var. Bu şeylerin hepsi onun yaşamdaki rolüne meydan okuyan şeylerdi.

Daniel aynı zamanda yaşamı boyunca sanatçı ruhlu ve yaratıcı bir kişiydi.

7. Soru: Ünlü biri miydim?

Cevap: İmparatoriçe. Bu kart Daniel’in kesinlikle ünlü bir insan olduğunu gösteriyor, muhtemelen gücü olan bir kadındı.

8. Soru: Sağlığım nasıldı?

Cevap: Tılsım Dörtlüsü (ters). Daniel’in hayatında denge eksik olabilir veya o kendisini fazlasıyla zevke kaptırmış olabilir. Fazla harcama yapması veya parayla ilgili sorunları sağlığını olumsuz etkilemiş olabilir ve bu yüzden evliliğinde sorun yaşamasına neden olmuş olabilir.

9. Soru: Nasıl öldüm?

Cevap: Kılıç Prensi. Bu kart Daniel’in genç yaşta öldüğünü gösteriyor, bir kılıç ya da giyotinle öldürülmüş olabilir. Birçok arzusu olan bir kişiydi, tecrübesiz, geleneksel olmayan ve dışa dönük bir kimseydi. Daniel toplum içindeki rolüne ve mevkisine fazla dikkat etmemiş ve bunlar onun yaşamına mal olmuş olabilir.

10. Soru: Bir ruh eşim var mıydı?

Cevap: Tılsım İkilisi. Bu açılımdaki Kupa İkilisi ve Para İkilisi parasal ve sağlıkla ilgili konularda denge kurmayı deneyen bir ruh eşinin varlığını gösterir. Eğer Daniel daha iyi yaşamak için maddi varlıklara ihtiyaç duyuyorsa veya sürekli yeni maceralar peşinde koşuyorsa, o zaman her şeyi idare etmek ruh eşine kalmış demektir.

11. Soru: Şu andaki sevgilim eski hayatımdan tanıdığım biri mi?

Cevap: Değnek Sekizlisi (ters). Daniel’ın şu anda bir sevgilisi yok. Hayatı boyunca muhtelif defalar denemiş ama hiçbir ilişkisi uzun süre devam etmemiştir. Belki de geçmiş yaşamlarında başından geçen olumsuz deneyimleri tekrar etmekten korkuyor, ki bu hepimizin korkusudur.

12. Soru: Şu andaki ebeveynimle eski hayatımda bir ilişkim var mıydı?

Cevap: Değnek Altılısı. Bu kart seçim yapabilmeyi, sorumluluk sahibi olmayı ve kişinin kendi yaşamını kontrol edebilmesini gösterir. Daniel bu yaşamında ebe-

veyni hakkında seçim yaptı. Ailesi onun seçtiği yaşamda ve meslek hayatında ona başarıyı garanti eden bir terbiye almasını sağladı.

13. Soru: Eski hayatımdaki ailemden tanıdığım başka üyeler var mı?

Cevap: Tılsım Dokuzlusu (ters). Bu kart bazı aile üyelerinin para aracılığıyla birbirleriyle alakalı olduklarını gösterir. Daniel çalışmayı öğrenmek ve kendi mali yükleriyle başa çıkmak zorundaydı. Ailesine, ilişkilerine ve geçimini sağlamaları için başkalarına bel bağlayamaz.

14. Soru: Şimdiki hayatımda ne öğrenmem gerekiyor?

Cevap: Kupa Dokuzlusu. Daniel bilgece sevebilmeyi öğrenmelidir, kendine güvenmeli ve özsaygısı olmalıdır. Bu dilek kartıdır ve düz açıldığı zaman dileğinizin gerçekleşeceğini gösterir. Bu durumda aşkla ve duygusal ihtiyaçlarıyla ilgili konularda Daniel’m başarılı bir şekilde dersini öğreneceğini ifade eder.

15. Soru: Bundan sonra tekrar dünyaya gelecek miyim?

Cevap: Değnek Dokuzlusu. Daniel bir kez daha re-enkarne olmayacağını düşünmektedir. İş hayatında veya toplumda rekâbeti sevmez bundan dolayı daha çok pasiftir ve olayları daha spiritüel yollarla halletmeyi tercih edebilir. Reenkarnasyon döngüsünün sonuna ulaşmış olması pek ihtimal dahilinde değildir. Bununla birlikte bu açılımda dokuz numaralı dört kart, Aziz kartı da dahil olmak üzere bir süreliğine dünyevi yaşama mola vermesine izin verilebileceğini göstermektedir.

Yorumlar

Bu açılımın yorumu bütünüyle varsayımdır ancak biz insanlar geçmişimizi, bugünümüzü ve yarınımıza dair bilgileri zihnimizde depolarız. Daniel’in açılımında birçok kart ters açılmıştır. Bu da onun geçmiş yaşantılarına dair hatıralarının net olmadığını gösterir. Daniel için iş hayatı, para ve duygusal ilişkiler önemli meselelerdir ve aynı şeyler bu hayatında da tekrarlanıyor gibi görünmektedir. Almyazımız dersimizi öğreninceye kadar onları tekrarlamaktır.

TAROT REENKARNASYON AÇILIMI_7.jpg