Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT PARA AÇILIMI

1. Parayla ilgili kaygı var mı?

2. Finansal güvenliğe duyulan arzu.

3. Parayı beni mutlu edecek şekilde nasıl kullanabilirim?

4. Parayla ilgili geçmişteki tutumum.

5. Mali açıdan iyi bir yaşam için sorumluluklarım nedir?

6. Mali yatırımlarım veya birikimlerimle ilgili yeni planlarım.

7. Parayla ilgili gelecek planlarım.

8. Para kazanmak için ne gibi özel yeteneklerim var?

Robert İçin Para Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım İkilisi

2. pozisyon: İmparator (ters)

3. pozisyon: Değnek Dörtlüsü (ters)

4. pozisyon: Tılsım Dörtlüsü (ters)

5. pozisyon: Tılsım Prensi

6. pozisyon: Kılıç Kralı (ters)

7. pozisyon: Âşıklar

8. pozisyon: Ölüm (ters)

Yorumlama

1. Soru Parayla ilgili kaygı var mı?

Cevap: Tılsım İkilisi. Robert parasını nasıl dengeleyeceğini bildiğini söyledi. Robert parasının birazıyla yatırım yapmış ve yatırımlarıyla ilgili raporların iyi olmamasından dolayı endişeli. Mali tablosunun değişmesini bekliyor, ancak bu şekilde rahat edebilecek.

2. Soru: Finansal güvenliğe duyulan arzu.

Cevap: İmparator (ters). Mali güvenlikle ilgili takipte, Robert değişken hisselere parasını yatırmış. Şimdi bu hareketi yüzünden korkuyor ve canı sıkkın. Materyalist olduğunun ve paraya fazla önem verdiğinin farkında değil.

3. Soru: Parayı beni mutlu edecek şekilde nasıl kullanabilirim?

Cevap: Değnek Dörtlüsü (ters). Robert iş hayatında ve sosyal yaşamında dengesiz olduğunu fark etmiyor. O aklını avantajları için kullanmıyor ve kendini güvensiz hissediyor. Arzuladığı şeyleri yaşamında uygulamaya sokmak için yaratıcı imgelemi kullanmaya ihtiyacı var.

4. Soru: Parayla ilgili geçmişteki tutumum.

Cevap: Tılsım Dörtlüsü (ters). Robert geçmişte paranın değerinin farkında değildi. Müsrifti, arkadaşlarına borç verdi ve kendine çok az ayırdı. Aynı zamanda birtakım sağlık sorunları da yaşadı.

5. Soru: Mali açıdan iyi bir yaşam için sorumluluklarım nedir?

Cevap: Tılsım Prensi. Bu prens para kazanmak ve kariyerinde ilerlemek ister. Robert mali hedeflerine kolay yoldan ulaşmaya çalışıyor ama eğer inkâr ederse, ne kadar birikimi varsa hepsini kaybedebilir. Robert düşüncelerinin ve parayla ilgili davranışlarının sorumluluğunu almak zorunda.

6. Soru: Mali yatırımlarım veya birikimlerimle ilgili yeni planlarım.

Cevap: Kılıç Kralı (ters). Robert’in mali konularla ilgili yeni planları yok. Parayla ilgili olduğu zaman ayrım yapmıyor ve hâlâ son yatırımının ona beklenmedik bir kâr getirip getirmeyeceğini görmek için bekliyor.

7. Soru: Parayla ilgili gelecek planlarım?

Cevap: Âşıklar. Robert geçmiş alışkanlığı olan inkâr taktiklerini çözmüş ve hayatına olumlu deneyimler katmak için bu düşünce tarzını değiştirmek istiyor. Kendine güvenmeyi öğrenmeli ve rehberlik istemeli. Robert “çabuk zengin olma” alanlarına daha fazla para yatırmamaya karar verdi.

8. Soru: Para kazanmak için yeteneklerimi nasıl kullanabilirim?

Cevap: Ölüm (ters). Ölüm kartı büyük arkana kartlarının on üçüncüsüdür, İsa ve on iki müridiyle ilgili bir karttır. Muhtemelen Robert’in açılımındaki bu kart onun spiritüel çalışmalarına işaret ediyor, astrolog olarak uzun yıllardır yaptığı çalışmaları anlatıyor. Profesyonel bir astrolog olmak belki de onun için para kazanmanın tek yolu olabilir.

Yorumlar

Bu açılımda Robert’in beş kartı ters açıldı, bu da onun olumsuz düşüncelerinin olduğunu gösterir. Kendine daha çok inanıp güvenmeye ihtiyacı var ki, bunu öncelikle kendini olduğu gibi kabul ederek ve kendisiyle, hayatla barışık olmak için yaratıcı yeteneklerini kullanarak başarabilir.

TAROT PARA AÇILIMI_6.jpg

TAROT PARA AÇILIMI_2.jpg

TAROT PARA AÇILIMI_1.jpg