Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Özel Evlilik Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Şövalyesi

2. pozisyon: Değnek Beşlisi

3. pozisyon: Değnek Prensi

4. pozisyon: Asılan Adam (ters)

5. pozisyon: Değnek Dörtlüsü (ters)

6. pozisyon: Kader Çarkı (ters)

7. pozisyon: Aziz

8. pozisyon: Kılıç Kralı

9. pozisyon: Kupa Dörtlüsü

10. pozisyon: Kılıç Kraliçesi (ters)

Yorumlama

1. Soru: Evlenebilecek miyim?

Cevap: Tılsım Şövalyesi. Glenda her ikisini de geçindirecek kadar zengin bir adam bulursa evlenmeyi istiyor.

Eğer faturaları ödemeye gönüllü ise bu kişiyle tatile çıkmak için fırsat bekliyor.

2. Soru: Benim için nasıl bir eş uygundur?

Cevap: Değnek Beşlisi. Bu kart bir kişin iş ve sosyal hayatında fikirlerini kavga ederek açıklamaktan hoşlandığını gösterir. İnanç varsa kişinin saldırganca kavga etmesine gerek yoktur. Glenda daha yüksek amaçlar arayan, para kazanabilecek ve kendini kabul ettirebilecek bir eş bulmak ister. Glenda eğer olumlu düşünürse inançları onu başarıya götürecek.

3. Soru: Anlaşabilecek miyiz?

Cevap: Değnek Prensi. Bu kart çalışmayı ve sosyal hayata aktif bir şekilde katılmayı arzulayan, olgunlaşmamış bir kişiyi tanımlar. Glenda ve erkek arkadaşı beraber çok az zaman geçiriyorlar, adam çok meşgul ve devamlı seyahat ediyor.

4. Soru: Her ikimiz de bağlanmak isteyecek miyiz?

Cevap: Asılan Adam (ters). Glenda gerçekçi olmalıdır ve birtakım değişiklikler olacağını umarak sadece olduğu yerde beklememelidir. Bu ilişkinin olumlu mu yoksa boşa mı olduğu konusunda düşünmelidir. Belki Glenda ona bağlanmıştır, ama erkek arkadaşı şu anda ona bağlı değildir.

5. Soru: Benzer yanlarımız olacak mı?

Cevap: Değnek Dörtlüsü (ters). Glenda dengesizlik ettiğinin farkında değil. Ters açılan bu kart evliliğin olmayacağını, kararsızlığını ve geleceği olmayan bir ilişkiyi gösterir. Glenda ve arkadaşı benzer şeylerden hoşlanırlar

veya hoşlanmazlar ama bu evlilik için bir temel teşkil etmez.

6. Soru: Bu kişinin ailesi beni kabul edecek mi?

Cevap: Kader Çarkı (ters). Glenda için sevgilisinin ailesinin onu kabul edip etmemesi şimdilik önemli değildir. İlk önce bir ilişkiye başlamalıdır. Erkek arkadaşı boşanmıştır ve iki kızı vardır, bu da bazı sorunlara yol açabilir.

7. Soru: Birbirimizi nasıl bulacağız?

Cevap: Aziz. Glenda boşanmıştır ve bu deneyimden dolayı akıllanmış ve birçok şey öğrenmiştir. İçsesiyle iletişim kurmalıdır ve onu sevgi dolu kişiye götürecek rehber ışığını bulmalıdır.

8. Soru: Mali kaynaklarımızı birbirimizle paylaşacak mıyız?

Cevap: Kılıç Kralı. Bu kart avukat kartıdır. Glenda yasal açıdan kendini korumak isteyebilir veya evlendiği zaman evlilik sözleşmesi imzalayabilir. Bu kart dikkatli olunması konusunda uyarır, Glenda mali beklentileri üzerinde düşünmelidir.

9. Soru: Eşimi beklerken benim ne yapmam gerekiyor?

Cevap: Kupa Dörtlüsü. Glenda hâlâ eski evliliğine ya da geçmişteki aşk ilişkisine takılı kaldığını fark etmelidir. O şimdi yoluna nelerin çıkacağına bakmalıdır, yeni bir aşkın başlangıcı ve Glenda onu yakalamalıdır. Glenda duyguları tarafından kontrol edilmek yerine duygularını dengelemek zorundadır. İnançlarını değiştirirse yaşamını da değiştirebilir.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Kılıç Kraliçesi (ters). Glenda yalnız yaşamak istemiyor, eşitliğin ve dengenin yer aldığı bir evlilik istiyor. Kendine ait sorunları ve sıkıntıları var ama eğer evlenirse kendisini daha iyi hissedecek. Hemen bir eş bulmak istiyor.

Yorumlar

Glenda düzgün bir ilişki yaşamak istiyorsa, erkekler konusundaki eski tutumunu bir tarafa bırakmalı. “Uygunsuz” bir adam bulup onu değiştirmeyi umut etmekten hemen vazgeçmelidir. Eğer bu adamın olgun olmadığını düşünüyorsa neden ilişkinin devam etmesini arzuluyor? Glenda Başak Burcu’dur. Belki de fark etmediği kadar seçici ve önyargılı, özellikle de erkekler konusunda.

Tarot Özel Evlilik Açılımı_0.jpg

Tarot Özel Evlilik Açılımı_6.jpg