Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Örnek Hamilelik Açılımı

Açılan kartlar

1. pozisyon: Güneş (ters)

2. pozisyon: Kupa Altılısı

3. pozisyon: Değnek Kraliçesi (ters)

4. pozisyon: Değnek Onlusu

5. pozisyon: Kupa Şövalyesi (ters)

6. pozisyon: Kılıç Ası (ters)

7. pozisyon: Kılıç Onlusu

8. pozisyon: Kupa Dokuzlusu

9. pozisyon: Ölüm

10. pozisyon: Kılıç Sekizlisi

Yorumlama

1. Soru: Çocuk sahibi olmaya hazır mıyım?

Cevap: Güneş (ters). Betty’nin şimdi cesareti ve güveni yok, bu da şimdi çocuk sahibi olmaması gerektiği an-

lamına geliyor. Enerjisi çok düşük olduğundan kendisine ve çocuğun sağlığına zarar verebilir ve gelecekte birtakım sağlık sorunlarına yol açabilir. Betty ilişkilerinde hayal kırıklığı yaşamış ve bu da onun anne olmaya hazır olmamasının nedenlerden biri olabilir.

2. Soru: Ebeveyn olmak için kendime yeteri kadar güveniyor muyum?

Cevap: Kupa Altılısı. Bu kart geçmişe özlemi olduğunu ya da geçmişteki bir insanın, yaşamına yeniden girebileceğini gösterir ve bu durum olumlu olmayabilir. Betty boşanmış ve bekâr bir ebeveyn olmak istemiyor. Bu önemli soruyu sormak için doğru adamı bekliyor, daha sonra bir çocuk sahibi olmayı düşünebilir.

3. Soru: Ebeveyn olunca mutlu olabilecek miyim?

Cevap: Kılıç Kraliçesi (ters). Bu kraliçe Aslan Bur-cu’dur ve bu burçtan olan kişiler genellikle çocukları sever. Büyük beklentileri vardır ve Aslan Burcu egosunu yansıtarak çocuklarının en iyi şartlarda yetişmelerini isterler. Halbuki Betty kariyerine önem verir ve bu yüzden bir çocuk sahibi olması onun ihtiraslarının önünde engel teşkil edebilir.

4. Soru: Eşim çocuğumuza destek olabilecek mi?

Cevap: Değnek Onlusu. Bu karta göre cevap evettir. Betty zorlukları tek başına sırtlanmak zorunda kalmayacaktır ve işleri de gayet yolunda gidebilir. Diğer ebeveyn Betty’e çocuğa bakmak da dahil birçok konuda yardımcı olabilir.

5. Soru: Çocuk olduğu için kendimi kapana kısılmış ya da özgürlüğüm kısıtlanmış gibi mi hissedeceğim?

Cevap: Kupa Şövalyesi: Özgürlüğünün kısıtlanması Betty’nin en büyük korkusudur. Sadece çocuk sahibi olmayı düşünmek bile onda duygusal çöküntü yaratmakta ve ilişkisinde strese neden olmaktadır. Bu şövalye kartı beklediği haberi almadığını ve şimdi herhangi bir karar vermeyi tercih etmediğini işaret etmektedir. Betty işlerini erteleyen ve her zaman dürüst davranmayan bir kişi olabilir.

6. Soru: Ebeveynliğe hazır olabilmek için hangi davranışımı değiştirmem gerekiyor?

Cevap: Kılıç Ası (ters). Betty birtakım inançlarını değiştirmelidir. Meditasyon ve yaratıcı imgeleme bunu yapmasında yardımcı olabilir. Kendine güveni veya özsaygısı azdır, mutlaka bunlarla ilgilenmeli ve çözüme ulaştırma-lıdır. İlk kez ebeveyn olan bütün aileler büyük bir stres yaşar ve çocuklarını yetiştirirken en iyisini yapmak isterler ama çocuk yetiştirirken tek öğretmen deneyimdir.

7. Soru: Bu çocuğa iyi bir eğitim verebilecek miyim?

Cevap: Kılıç Onlusu. Bu kart Betty için büyük değişikliklerin olacağını gösterir. Ağır yükler kalkacak ve olumsuz dönem geçecek. Henüz doğmamış bir çocuğun eğitimiyle ilgilenecek daha çok zaman vardır.

8. Soru: Çocuğun muhtemel sağlık sorunları var mı?

Cevap: Kupa Dokuzlusu. Bu “dilek kartı” düz açıldığı zaman danışanın dileğinin gerçekleşeceği anlamına gelir.

Betty gibi çocuğunun sağlığını düşünen birisine çocuğun sağlığının mükemmel olacağını söyleyebilirim.

9. Soru: Ailem bana destek olacak mı?

Cevap: Ölüm. Betty’nin babası ölmüş ama annesi hayatta, sağlıklı ve onu destekleyecek birisi, hangi şart altında olursa olsun bir çocuğu kabul eder. Bu çocuk, eski yaşam tarzının biteceğini daha iyi bir yaşama doğru gideceğini sembolize eder. Şimdi değişim zamanıdır ve ben Betty’ye hayatında hiçbir anlamı olmayan eski deneyimlerini bir kenara bırakıp yeni fırsatları yakalamasını tavsiye ettim.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Kılıç Sekizlisi. Betty’nin yeni deneyimlerle, özellikle de sorunlarıyla başa çıkabilecek gücü var. Değişiklik yapmaktan ya da risk almaktan korkuyor. Bu onun canını sıkan bir dönem olabilir, ama son kararı ancak o verebilir.

Yorumlar

Bekâr bir anne olarak çocuk yetiştirmek zor olabilir ama birçok insan bunu yapıyor. Betty kırklı yaşlarında, kendi çocuğunu dünyaya getirebilmesi için zamanı kısalıyor. Daha önceki evliliğinde yanlış yaptığını hissediyor ve yeniden denemek konusunda kararsız. Bu kararlar son derece kişisel, Betty sadece kendisi alabilir. O hâlâ seçenekleri üzerinde düşünüyor.

BOŞANMA OLASILIĞI

1. Neden boşanmak istiyorum?

2. Eşimi hâlâ seviyor muyum?

3. Birbirimizi aldatıyor muyuz ya da ileride aldatacak mıyız?

4. Bizim sorunumuz para mı? Birbirimize karşı parayı kullanır mıyız?

5. Cinsel açıdan hâlâ uyumlu muyuz?

6. Eşim niçin daha fazla sorumluluk almıyor?

7. Eşimin alkol ya da uyuşturucu problemi var mı?

8. Birbirimizi kontrol ya da suistimal ediyor muyuz?

9. Evliliğime dair olumsuz hislerimi değiştirebilecek miyim?

10. Sonuç?

Tarot Örnek Hamilelik Açılımı_5.jpg

Tarot Örnek Hamilelik Açılımı_1.jpg