Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Kişisel Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Değnek Üçlüsü (ters)

2. pozisyon: Şeytan

3. pozisyon: Kupa Altılısı

4. pozisyon: Tılsım Ası (ters)

5. pozisyon: Âşıklar (ters)

6. pozisyon: Kupa Dörtlüsü

7. pozisyon: Kılıç Yedilisi (ters)

8. pozisyon: Tılsım Altılısı (ters)

9. pozisyon: Ermiş

10. pozisyon: Kılıç Altılısı (ters)

Yorumlama

1. Soru: Egomun ihtiyaçlarını asıl karşılayabilirim?

Cevap: Değnek Üçlüsü (ters). Gail egosunun ihtiyaçlarını karşılayabilmek için öncelikle onların ne oldukları-

nı kendine sormalıdır. Kendisini engellenmiş hissediyor, seyahatlere gitmiyor, kendini mutlu etmiyor ya da arzularını görmezden geliyor.

2. Soru: Annemin benim üzerimdeki etkisi nedir?

Cevap: Şeytan. Gail maddi şeyler üzerine fazlasıyla odaklanmış annesi tarafından ezildiğini hissediyor. Gail bu etkiye sarılmıştı, ama annesinin onun için para harcamasından ziyade ona duygusal yönden karşılık vermesini istediğini anlayarak bu etkiden kurtulabilir.

3. Soru: Babamın benim üzerimdeki etkisi nedir?

Cevap: Kupa Altılısı. Gail’in anne-babası o daha küçük bir kızken boşanmış. Şimdi Gail ilişkilerine karşı ayak direyen babasından sevgi bekliyor. Gail seçim yapmalıdır: Ya geçmiş yaralarına ve reddedilme duygusuna takılı kalacak ya da babasını affedecek.

4. Soru: Kendimi çok mu eleştiririm?

Cevap: Tılsım Ası (ters). Gail kendisini acımasızca yargılamakta ve birçok deneyim yaşamayı reddetmektedir. Yeni bir işe girdi ve daha fazla para kazanıyor ama hâlâ kendisini değersiz ve mali açıdan güvensiz hissediyor.

5. Soru: Cinsellik ve bedenimle ilgili tavrım nedir?

Cevap: Âşıklar (ters). Gail bilinçaltında cinsel ihtiyaçlarını reddediyor. Yeni bir arkadaş bulmayı reddediyor, çünkü son ilişkisi duygusal açıdan bitmemiş. Gail erkek arkadaşıyla artık sadece ‘“arkadaş” olduklarını iddia ediyor ama yoluna devam etmesi için aralarındaki romantizmin tamamen sona ermesi gerek.

6. Soru: Seçtiğim ilişkiler benim için uygun mudur?

Cevap: Kupa Dörtlüsü. Gail geçmişteki ilişkilerini yansıtıyor ve şu anda ona neyin önerildiğine dikkat etmiyor. Eğer geçmişteki partnerleri iyi değildiyse o zaman iyi seçim yapamıyor demektir. Gail dengesiz olduğunun farkına varmalıdır ve incinmekten korktuğu için kalbinin sesini dinlemediğini anlamalıdır. Buna rağmen düşünce şeklini değiştirerek ilişkilerinin doğasını da değiştirebilir.

7. Soru: Başarılı olmak için kendime yeterince inanıyor muyum?

Cevap: Kılıç Yedilisi (ters). Gail’in kendine inancı yok ve çok fazla fiziksel ve maddi şeylere odaklanıyor. Çoğu kez kendini kandırılmış hisseder. Gail aynı zamanda kendi davranışlarının sorumluluğunu almaktansa, onun sorunlarını, başka insanların yarattığına inanır.

8. Soru: Mali konular hakkmdaki tavrım nedir?

Cevap: Tılsım Altılısı (ters). Gail finansal konularda seçiminin olmadığını ve parasının üzerinde başkalarının kontrolü olduğunu hissediyor. Gail belki de kendi kaynaklarını paylaşmak istemiyor ve suçluluk hissediyor. Paylaşmak doğaldır, ama bir çocuğu paylaşmaya zorlamak kızgınlığın artmasına ve hayırsever olmayı reddetmesine neden olabilir.

9. Soru: Hangi konularda kendimi aldatılmış hissediyorum?

Cevap: Ermiş. Gail sevilmediğini ve yalnız olduğunu hissediyor ve ruhsal rehber için bir öğretmen arayışında.

Aziz, Başak Burcu kartıdır ve onun tenkitçi olan babası da Başak Burcu’dur. Gail onu nadiren görür ve onunla daha iyi ilişki kurmak ister.

lo. Soru: Hayatımı nasıl değiştirebilirim?

Cevap: Kılıç Altılısı (ters). Gail hayatını değiştirmesi için hiç şansı olmadığını düşünüyor, ama var. İnançlarını değiştirerek hayatını değiştirebilir. Meditasyon ve imgeleme, her ikisi de işe yarayan metotlardır.

Yorumlar

Bu okumadaki bütün altılılar, eğer Gail isterse olumlu ve daha keyifli bir yaşam süreceğini gösteriyor. Gail sorunlarından dolayı ebeveynini suçlamayı da seçebilir veya sorumluluğunu alabilir, geçmişi bir tarafa bırakır ve daha iyi şeylere doğru yol alır.

Tarot Kişisel Açılımı_4.jpg

Tarot Kişisel Açılımı_1.jpg