Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Kader Açılımı

KADERİM NEDİR?

1. Hayatım yakında değişecek mi?

2. Önümde yeni bir ilişki var mı?

3. Eski sevgilimin geri gelme olasılığı var mı?

4. Para kazanma veya mirasa konma olasılığım var mı?

5. Yakında bir seyahat görünüyor mu?

6. Karmam nasıl?

7. Uzun ve mutlu bir hayatım olacak mı?

8. Bir kereden fazla mı evleneceğim?

Eric İçin Kaderim Nedir Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Prensi

2. pozisyon: Kılıç Yedilisi (ters)

3. pozisyon: Şeytan (ters)

4. pozisyon: Yıldız (ters)

5. pozisyon: Ay (ters)

6. pozisyon: Asılan Adam (ters)

7. pozisyon: Kupa Kralı

8. pozisyon: Değnek Dörtlüsü

Yorumlama

1. Soru: Hayatım yakında değişecek mi?

Cevap: Tılsım Prensi. Bu prens fakülteye gitmek ve iyi bir eğitim almak için para kazanmak isteyen bir öğrenciyi gösterir. Eric yaklaşık olarak on beş yaşındadır, matematik ya da fen alanında kariyer yapmaya karar vermiştir. Bu okuma sırasında ailesiyle birlikte Kuzey Kaliforniya’da tatil yapmaktaydılar, yani zaten şimdiden onun yaşamında birtakım değişiklikler olmaktadır.

2. Soru: Önümde yeni bir ilişki var mı?

Cevap: Kılıç Yedilisi (ters). Eric’in şu anda bir ilişkisi yoktur. Arkadaşlarından ayrılmaktan hoşlanmadığı için neredeyse bu tatile gitmeyi reddetmişti. Bununla birlikte

Eric tamamen okuldaki çalışmalarıyla ilgileniyor ve bir ilişki için henüz tam olgunlaşmamıştır.

3. Soru: Eski sevgilimin geri gelme olasılığı var mı?

Cevap: Şeytan (ters). Eric’in ne geçmişte ne de şimdi bir sevgilisi vardır. Eric’in bencilliğinde ve maddi şeylere düşkünlüğünde azalma var. Sorumluluk almaya ve yaşamın gerçek yüzüyle karşılaşmaya başlamıştır. Yediklerine dikkat etmesi sağlığına iyi gelecektir.

4. Soru: Para kazanma veya mirasa konma olasılığım var mı?

Cevap: Yıldız (ters). Eric kariyeri, genel olarak yaşantısı veya hedefleri açısından iyimser değildir. Daha verimli bir yaşam için hemen şimdi bu tutumunu değiştirmelidir. Başak Burcu’dur ve bu burçtan olan insanlar istedikleri herhangi bir şey için “çalışmak” zorunda olduklarını düşünürler. Kazanmak onların inanç sistemine ters düşecektir.

5. Soru: Yakında bir seyahat görünüyor mu?

Cevap: Ay (ters). Eric şimdi seyahatte. Annesi öğretmen ve çevredeki eğitici güzergâhlara aile gezileri düzenliyor. Bu, her zaman aile üyelerini memnun etmiyor, kendilerini gitmek zorundaymış gibi hissediyorlar. Eric bu tatilden dolayı duygusal açıdan kendini stres altında hissediyor.

6. Soru: Karmam nasıl?

Cevap: Asılan Adam (ters). Bu kart manevi gücünün farkında olmayan ya da ona inanmayan bir kişiyi sembolize eder. Eric inatçı ve maddi dünyaya odaklanmış biridir ve yeni bilgileri kolaylıkla kabullenmez, ki bu da gençler arasında yaygın bir davranış biçimidir. Olgunlaştıkça hayatın karma yasalarının daha çok farkına varacak.

7. Soru: Uzun ve mutlu bir hayatım olacak mı?

Cevap: Kupa Kralı. Bu kral yaşlı bir adamı işaret eder, dolayısıyla yaşamının uzun olacağını gösterir. Eric büyüdükçe daha sevgi dolu ve bilinçli olacak. Eğer Eric, kendi içinde ve profesyonel yaşantısında güvende ve emniyette hissederse iyi ve keyifli bir yaşamı olacak.

8. Soru: Bir kereden fazla mı evleneceğim?

Cevap: Değnek Dörtlüsü. Eric evlendiği zaman bunun dengeli ve verimli olacağına inanıyor. O, sağlam bir birliktelik ve iyi bir sosyal yaşantı istiyor. Bu, kendisine ve kimi seçtiğine bağlıdır, yine de birden fazla evlilik yapacak.

Yorumlar

Eric ona bu açılımı yapmak istediğimi söylediğim zaman kaygılıydı, bütün ters kartlar onun gönülsüz katıldığına işaret ediyor. On dört ya da on beş yaşında olsa bile düşüncelerinin ve inançlarının onun gerçekliğini yarattığını anlaması gerekir.

Tarot Kader Açılımı_0.jpg

Tarot Kader Açılımı_1.jpg