Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot İlişki Sorunları Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Kupa Üçlüsü (ters)

2. pozisyon: Kılıç İkilisi

3. pozisyon: Değnek Yedilisi

4. pozisyon: Tılsım Sekizlisi

5. pozisyon: Kupa Kraliçesi

6. pozisyon: İmparator (ters)

7. pozisyon: Kupa Altılısı

8. pozisyon: Güneş

9. pozisyon: Kupa Beşlisi (ters)

Yorumlama

1. Soru: Sorun nedir?

Cevap: Kupa Üçlüsü (ters). Ann duygusal açıdan bir kriz yaşadığını hissediyor. Özel ilişkisinde sorunları var, üzüntü, mutsuzluk var ve yaşamında yaratıcılık yok.

2. Soru: Çelişki nedir?

Cevap Kılıç İkilisi. Ann sorunlarını ve sıkıntılarını görmek istemiyor. Cevapları bulmak için meditasyon yapmalı. Belki Ann olayın çözülmesi için hiçbir şey yapmadan beklemektense, harekete geçmeli.

3. Soru: Sorunu ben mi yarattım?

Cevap: Değnek Yedilisi. Ann kendi gerçekliğimizi kendimizin yarattığını anlamalı. Sorumluluk almalı, kendini üstün hissetmekten kaçınmalı, egosunu ve iradesini olumlu yönde kullanmalıdır. Bu yol hem ilişkilerinde hem de profesyonel hayatında onu başarıya götürür.

4. Soru: Bu sorundaki rolümü görmezden mi geliyorum?

Cevap: Tılsım Sekizlisi. Zorluklarla karşılaştığımızda çözümlerini genellikle göremeyiz. Buna rağmen yeni beceriler edinmeye ve her türlü deneyimle başa çıkabilecek gücü korumaya gayret etmeli. Ann her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu görecektir.

5. Soru: Birlikte olduğum kişiyle geçmişteki deneyimlerim.

Cevap: Kupa Kraliçesi. Bu kraliçe Akrep Burcu’dur, duygular ve sevgiyle ilişkilidir. Ann güçlü önsezileri olan, derin bir kişidir. İyi bir dost ve tehlikeli bir düşmandır. Kocası vefat etmiş olmasına rağmen çalışmaya devam ediyor ve bir şeylerle meşgul oluyor.

6. Soru: Birbirimizi suistimal mi ediyoruz?

Cevap. İmparator (ters). Ann kendi potansiyelinin farkında değil. Planlarını tamamlamalı, tembel ya da korkak olmamalıdır. Kendisine güvenmeli ve sezgilerinin kendisine rehberlik etmesine izin vermelidir.

7. Soru: Sorunumuza karışan başka insanlar var mı?

Cevap: Kupa Altılısı. Bu kart Ann’in aşkı ve duygularıyla ilgili yapması gereken bazı seçimleri işaret eder.

O, geçmişte yaşamaya meyilli ama şu anın onun için çok daha mutlu geçme olasılığı var. Yeni sorumluluklar ve muhtemelen yeni bir ilişki görünüyor.

8. Soru: İlişkimizi etkileyen maddi sorunlar var mı?

Cevap: Güneş. Ann gerçeği ve mutluluğu arıyor. Mali kazanç olasılığı var. Bir seyahate çıkabilir. Kendine güveninde artış olacak. Birtakım sınırlamalar var, ama bu kart maddi bir kayıp olmadığını gösteriyor. Sağlık ve bereket garanti ediliyor.

9. Soru: Bu ilişki sürecek mi?

Cevap: Kupa Beşlisi (ters). Ann hâlâ vefat eden kocasının yasını tutuyor. Gelecekten biraz korkuyor, aşka ve romantizme olan inancını kaybetmiş. Eğer kocasının vefatından sonra bir ilişkisi olmuş olsaydı çok kısa sürerdi.

Yorumlar

Ann’in mutlu bir ilişki yaşayabilmesi için önünde daha çok vakit var. Arkadaşlık yaşlı insanlar için bir cevap olabilir ve yaşama yeni bir yön ve anlam katabilir. Şimdi şansını deneme zamanı.

Tarot İlişki Sorunları Açılımı_1.jpg