Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT İLİŞKİ AÇILIMI

1. Bu yasal konuyla ilgin nedir?

2. Bu deneyimle ilgili neler düşünüyorsun?

3. Sonuçları beklerken hangi adımları atıyorsun?

4. Gecikmeler veya engeller için belli bir neden var mı?

5. Hukuki danışmanınla ilgili ne düşünüyorsun?

6. Karşı tarafın avukatıyla ilgili ne düşünüyorsun?

7. Güvenilir tanıkların var mı?

8. Mali durumun müsait mi?

9. Arkadaşların ve ailen seni destekliyor mu?

10. Sonuç nedir?

Yaşamdaki Büyük Kararlar

Bu gruptaki dört açılım yaşamdaki en önemli ve büyük kararlan ilgilendirir. Bu açılımlar şunlardır:

İlişki Sorunları

Evlilik

Hamilelik

Boşanma Olasılığı

Bu konular hafife alınamaz ve okuyucu konuların ciddiyetinin farkında olmalıdır. Birçok olayda danışan okuyucunun sınırsız gücü olduğuna ve çelişkilerinin cevabını görebileceğine inanır. Her zaman olduğu gibi dürüst olun ve okumayı mümkün olduğu kadar mutlu sonla bitirin.

Bu bölümdeki son açılım boşanma olasılığıyla ilgili ve örnek yorumlaması yok. Bu kitabı yazarken hiç kimse akimda böyle bir fikirle ortaya çıkmamıştı.

Açılımlardaki bütün sorular doğrudan doğruya sorulur. Herkes soruların gerçek cevaplarını kendi bulmalıdır. Ta-rot kartları kişilerin sorunlarını çözmelerine yardımcı olabilir. Eğer danışan gerçeğin açığa çıkmasına izin verirse…

İLİŞKİ SORUNLARI

1. Sorun nedir?

2. Çelişki nedir?

3. Sorunu ben mi yarattım?

4. Bu sorundaki payımı görmezden mi geliyorum?

5. Birlikte olduğum kişiyle geçmişteki deneyimlerim.

6. Birbirimizi suistimal mi ediyoruz?

7. Sorunumuza karışan başka insanlar var mı?

8. İlişkimizi etkileyen maddi sorunlar var mı?

9. Bu ilişki sürecek mi?

Joanie İçin İlişki Sorunları Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Kraliçesi (ters)

2. pozisyon: Değnek Kralı

3. pozisyon: Değnek Yedilisi (ters)

4. pozisyon: Kılıç Altılısı

5. pozisyon: Kılıç Üçlüsü (ters)

6. pozisyon: Asılan Adam

7. pozisyon: Değnek Altılısı (ters)

8. pozisyon: Kılıç Onlusu

9. pozisyon: Değnek Prensi

Yorumlama

1. Soru: Sorun nedir?

Cevap: Tılsım Kraliçesi (ters). Joanie müsrif biri ve çalışmayı tercih etmiyor. Maddi açıdan onu destekleyen ve isteklerini karşılayabilecek bir insan bulamamıştır.

2. Soru: Çelişki nedir?

Cevap: Değnek Kralı. Joanie Koç Burcu’nun birçok özelliğine sahiptir. Her şeyin o anda olmasını ister. Hırslı, bağımsız, yöneticilik yeteneğine ve liderlik özelliklerine sahip birisidir. Hayatına kendisine benzer bir erkeğin girmesi en büyük çelişkisidir. Ona bakacak ve onu destekleyecek bir kadın isteyen bir erkek. Bu Joanie için oldukça asap bozucudur.

3. Soru: Sorunu ben mi yarattım?

Cevap: Değnek Yedilisi (ters). Joanie’in aşağılık kompleksi var ve kendini yetersiz hissediyor, bunlar herhangi bir ilişkinin altını oyabilecek davranışlardır. Joanie’in sağlıklı bir ilişkide sözkonusu edilemeyecek tarzda hem fiziksel hem maddi bir bakış açısı vardır. İçki içmez, sigara kullanmaz veya uyuşturucuya düşkünlük göstermez, bunları kullanan kişilere de hoşgörülü davranmaz. Joa-nie’nin ego ihtiyaçlarından dolayı, eğer kendine ilgi gösterilmezse, ilişkiyi bitirir. Kendi gerçekliğini kendisinin yarattığının farkındadır, ama rüyalarını süsleyen o özel kişiyi bulmak konusunda da azimlidir.

4. Soru: Bu sorundaki payımı görmezden mi geliyorum?

Cevap: Kılıç Altılısı. Joanie kendi sorunlarından kaçmaya çalışmıştı, ama yaşamda ilerlemek için kalıp bazı şeyleri yürütmek gerektiğini anladı. Joanie’in çocukken babasıyla sorunları varmış ve bu, erkeklerle olan bütün ilişkilerine yansımış. Kendi kendine yardım kitapları okumaya başladı. Bu sorundaki payının ne olduğunu anlamak istiyor.

5. Soru: Birlikte olduğum kişiyle geçmişteki deneyimlerim.

Cevap: Kılıç Üçlüsü (ters). Geçmişte Joanie kendi sorunlarını kendisinin yaratmadığına inanırdı. Mutsuz bir evlilik yaşadı ve sonunda kocasından boşandı. O zamandan beri uzun süreli bir ilişki yaşamadı. Joanie babasıyla yaşadığı olumsuz deneyimlerden sonra erkeklere saygı duymuyor.

6. Soru: Birbirimizi suistimal mi ediyoruz?

Cevap: Asılan Adam. Bu noktada Joanie başkalarının istekleri için kendisinin feda edildiğini hissediyor. Kendini köle gibi hissediyor: Konu ne olursa olsun o kaybedecek. Fanteziler ve hayaller muhakemesini gölgelemiş ve düşüncelerinden bazılarının temeli yok. Joanie ilişkisinden bir şeyler bekliyor ama işleri oluruna bırakmalı. Bu şekilde kendini özgür bırakacak. Eğer o izin vermezse hiç kimse onu suistimal edemez.

7. Soru: Sorunumuza karışan başka insanlar var mı?

Cevap: Değnek Altılısı (ters). Joanie’nin kardeşleri ve bağlı olduğu akrabaları var. Babası yakınlarda öldü ve Joanie kendisini miras kavgasının içinde buldu. Şu anda babasından ona kalan mirası istiyor. Bu belki de babası hakkmdaki olumsuz duygularını çözebilir ve o da hayatına devam eder.

8. Soru: İlişkimizi etkileyen maddi sorunlar var mı?

Cevap: Kılıç Onlusu. Joanie son ilişkisinde maddi zorlukla karşılaşmadı, ama ilişkinin altını kazan duygusal sıkıntıları vardı. Joanie mirasını alınca sorunlarında büyük değişiklikler olacak. Birçok sıkıntısı ortadan kalkacak ve daha ciddi konulardan bazıları da çözüme kavuşacak. Onu duygusal açıdan etkileyebilecek ve mutlu anları getirecek yeni bir dönem başlıyor.

9. Soru: Bu ilişki sürecek mi?

Cevap: Değnek Prensi. Bu prens özgürlük ister, Joanie de öyle. Bu okuma olurken onun bir ilişkisi yoktu ve muhtemelen uzun bir süre de ciddi bir ilişkisi olmayacak.

Yorumlar

Joanie ciddi bir şekilde manevi konular üzerinde çalışıyor; davranışlarının ve bunların ilişkilerinde yarattığı etkinin daha çok bilincinde. Gelecekte her şeyin farklı olması için elinden geleni yapacağına dair yemin etti.

TAROT İLİŞKİ AÇILIMI_4.jpg

TAROT İLİŞKİ AÇILIMI_3.jpg