Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT HUKUK DAVASI AÇILIMI

1. Bu davanın seninle ne alakası var?

2. Senin güvenliğini etkileyen anlaşmazlık nedir?

3. Muhaliflerin korktukları bir şey var mı?

4. Niyetinde dürüst müsün?

5. Şu anda ne gibi değişiklikler yapmak isterdin?

6. Avukatın güvenilir ve sorumluluk sahibi mi?

7. Kafanda kendini davayı kazanırken canlandırabili-yor musun?

8. Mali bir ödül olacak mı?

9. Olay ne kadar süre içinde bir karara bağlanacak?

10. Sonuç ne olacak?

Kent için Hukuk Davası Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Kralı

2. pozisyon: Değnek Üçlüsü

3. pozisyon: Joker

4. pozisyon: Kılıç Yedilisi

5. pozisyon: Kupa Ası

6. pozisyon: Kupa Yedilisi

7. pozisyon: Mahkeme (ters)

8. pozisyon: Değnek Kraliçesi

9. pozisyon: İmparatoriçe

10. pozisyon: Kılıç Beşlisi

Yorumlama

1. Soru: Bu davanın seninle ne alakası var?

Cevap: Tılsım Kralı. Bu kart parayla ilişkili Boğa Burcu kartıdır. Kent, avukatının bağımsız ve yetkin olduğunu ve bu davadaki mali işleri kontrol ettiğini hissediyor. Ödemeleri alıp ve bu davayı kazanıp kazanmayacağı konusunda endişeli.

2. Soru: Senin güvenliğini etkileyen anlaşmazlık nedir?

Cevap: Değnek Üçlüsü. Bu durumla ilgili üç dava daha var. Mahkeme tarihinin birkaç kez ertelenmesi Kent’i sinirlendirdi. Kent davanın sonuçlandığını ve geçmişte

kaldığını görmek istiyor. Değnek Üçlüsü, Kent ve avukatı arasında daha çok iletişim olması gerektiğine işaret ediyor. Kent reddedilmiş ve davada olanlarla ilgili kendini konuya dahil edilmiş hissetmezse bunalıma girebilir.

3. Soru: Muhaliflerin korktukları bir şey var mı?

Cevap: Joker. Muhalifleri ciddiye almamak Kent için aptallık olur. Kent ilerlemek istiyor, ama Joker’in ayak bileğinin yanındaki köpek onu dikkatli olması konusunda uyarıyor. Muhaliflerin davayı geciktirecek bütün taktikleri kullanması mümkün ve Kent sebat etmeli ve şirkette kalmalıdır.

4. Soru: Niyetinde dürüst müsün?

Cevap: Kılıç Yedilisi. Kent asıl hedefinin ismini temize çıkarmak olduğunu hissediyor. Yanlış yere suçlandı ve işvereni dürüst değildi. Kent’in iki yıldır süregelen sorunları ve dertleri vardı, bunlar onun tutumunu olumsuz yönde etkiledi. O bu olaylar konusunda kendi payına düşen sorumluluğu üstlendi ve bu durumun yaratılmasına yardımcı oldu.

5. Soru: Şu anda ne gibi değişiklikler yapmak isterdin?

Cevap: Kupa Ası. Ufukta yeni bir aşk görünüyor. Muhtemelen yeni bir eve taşınacak, ruhani konularda yeni bir anlayışa sahip olacak veya sezgisel bir yardım alacak. Kent duygusal açıdan bu davayı arkasında bırakmaya istiyor.

6. Soru: Avukatın güvenilir ve sorumluluk sahibi mi?

Cevap: Kupa Yedilisi. Kent avukatına güveniyor ve onun elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyor. Avukatı bu davayı kazanınca birçok şey yapabileceğini hayal ediyor.

7. Soru: Kafanda kendini davayı kazanırken canlan-dırabiliyor musun?

Cevap: Mahkeme (ters). Son ertelemeler yüzünden Kent biraz kararsız. İç dünyasına pek aldırış etmedi. Kent davayı kazanacağına dair hayaline güvenmeli ve kazanana kadar vazgeçmemelidir.

8. Soru: Mali bir ödül olacak mı?

Cevap: Değnek Kraliçesi. Evet. Bu kart bu davanın sonucunda, muhtemelen ağustos ayında Kent’e para geleceğini gösteriyor. O hem tanınacak hem de dikkat çekecek, aynı zamanda da ismi temize çıkacak.

9. Soru: Olay ne kadar süre içinde bir karara bağlanacak?

Cevap: İmparatoriçe. Davanın bir bölümü ekim ayı sonunda diğer bölümü ise takip eden mayıs ayı içinde sonuçlanacak. İmparatoriçe yaratıcı bir süreç ve sınırsız potansiyel sunuyor. Kent bu sürece yaratıcı imgelem kullanarak yardımcı olabilir.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Değnek Beşlisi. Bu kart, Kent’in “iş ve sosyal hayatımda hedeflerine ve yoluma güvenirim” düşüncesinde olduğuna işaret eder. Şu anda kendi davasına inanması Kent için çok önemli. Mahkeme dava ile ilgili birçok unsura karar verecektir, ama Kent bu oyunda kendisine düşen bölüme mutlaka dikkat etmelidir.

Yorumlar

Kent’in yinelediği yaratıcı imgeleme, bu açılımda anahtar bir rol oynuyor. Kartların yarısı Kent’in yaşamında yer alan diğer insanlara işaret eder ve onların etkileri olumlu ya da olumsuz olabilir. Kent detaylara dikkat etmelidir ve başka şeylerle oyalanmamalıdır. Birçok kart düz açıldığından genel olarak bu açılım olumludur. Bu okunuştan sonra Kent davasını kazandı ve şu an mutlu.

TAROT HUKUK DAVASI AÇILIMI_3.jpg

TAROT HUKUK DAVASI AÇILIMI_0.jpg