Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Genel Açılım

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Kılıç Onlusu

2. pozisyon: Kılıç Üçlüsü (ters)

3. pozisyon: Adalet

4. pozisyon: Tılsım Şövalyesi (ters)

5. pozisyon: Kupa Altılısı

6. pozisyon: Değnek Ası (ters)

7. pozisyon: Kupa Dörtlüsü (ters)

8. pozisyon: Değnek Yedilisi

9. pozisyon: İmparator (ters)

10. pozisyon: Şeytan (ters)

Yorumlama

1. Soru: Egomun ihtiyaçlarını nasıl karşılayabilirim?

Cevap: Kılıç Onlusu. Ruth boşuna didindiğini ve daha fazla ilerleyemeyeceğini hissediyor, ama kısa bir süre sonra sıkıntılarından bazıları sona erecek. Eğer egosunun ihtiyaçlarını tatmin edecek birisini beklerse bundan memnun olmayacak; kendi ego ihtiyaçlarını kendisinin tatmin etmesi, başkalarından bunu beklememesi gerekiyor.

2. Soru: Annemin benim üzerimdeki etkisi nedir?

Cevap: Kılıç Üçlüsü (ters). Ruth’un her zaman annesiyle sorunları oldu ve hiçbir zaman onun tarafından ka-bullenildiğini hissetmedi. Şimdi Ruth arkadaşıyla birlikte ve iki kızı onun annesiyle birlikte oturuyorlar ve Ruth bir gemi yolculuğuna çıkmayı planlıyor. Bu seyahate para harcayacak olmasından dolayı kendini bencil ve suçlu hissediyor. Üstelik bazı arkadaşları son zamanlarda ona dürüst davranmadıklarını kanıtladılar. Güvensiz ve kafası karışmış durumda.

3. Soru: Babamın benim üzerimdeki etkisi nedir?

Cevap: Adalet. Bir çocuk olarak Ruth babasını sevdi ama onun tarafından reddedildiğini hissetti. Bu da diğer erkeklerle olan ilişkisi için bir örnek oluşturdu. Boşanmıştı ve iki kızının da kendi babaları tarafından terk edilmiş hissettiklerini öğrenince üzüldü. Eski alışkanlıkları kırmak zordur, özellikle de aynı türden deneyimleri sürekli tekrarlayan insanlar bunu fark etmeyi reddettikleri zaman. Ruth bu analizi doğruladı.

4. Soru: Kendimi çok mu eleştiririm?

Cevap: Tılsım Şövalyesi (ters). Bu şövalye parayla ilgili iyi haberler getirmez ya da mesajın alınmadığını işaret eder. Ruth belki de çocukken ailesiyle yaşadığı deneyimlerden dolayı, bilinçaltında sevgi dolu bir ilişkiyi, kendine ait bir evi inkâr ediyor olabilir.

5. Soru: Cinsellik ve bedenimle ilgili tavrım nedir?

Cevap: Kupa Altılısı. Ruth geçmişte yaşıyor, ne geçmişteki deneyimleri olumlu ne de hatıraları. Çok kilolu olması vücudu ve özsaygısı için iyi bir şey değil. Eğer Ruth kendi ihtiyaçlarına önem vermezse kim verecek? Daha iyi seçimler yapmalı.

6. Soru: Seçtiğim ilişkiler benim için uygun mudur?

Cevap: Değnek Ası (ters). Bu kart iş ve sosyal hayat sözkonusu olduğunda faaliyet azlığını gösterir. Ruth erkeklere saygı duymaz, bu yüzden girdiği herhangi bir ilişki sorunlu olacaktır. Tutumunu ve yaşamını değiştirebilir.

7. Soru: Başarılı olmak için kendime yeterince inanıyor muyum?

Cevap: Kupa Dörtlüsü (ters). O kendi kendisini başarıdan alıkoyduğunu fark etmez. Sevildiğini hissetmez, bağlılıktan korkar ve ilişkilerinde hayal kırıklığına uğrar. Onu bağlanmaktan alıkoyan mantıksız beklentileri var.

Başarıya olan inanç kişinin kendisini sevmesinden ve kişinin hedefleri için çalışmaya istekli olmasından kaynaklanır.

8. Soru: Mali konular hakkındaki tavrım nedir?

Cevap: Değnek Yedilisi. Ruth eğer isterse hem işinde hem de sosyal hayatında başarılı olabilecek yeteneğe sahiptir. O Yengeç Burcu’dur şefkate, emniyette olmaya ve güvenliğe ihtiyacı vardır. Kendine ait bir evi olması onun için çok önemlidir, oysa şu anda annesiyle birlikte yaşamakta ve yan zamanlı bir işte çalışmaktadır.

9. Soru: Hangi konularda kendimi aldatılmış hissediyorum?

Cevap: İmparator (ters). Ruth potansiyelinin farkında değil. Doğru bir tutum takınarak lider olabilir veya idareci pozisyonunda çalışabilirdi. Ancak şu anda gene korkak, olgunlaşmamış, dengesiz, kendisine ve başkalarına karşı her zaman dürüst davranmıyor. Düşündüğü kadar sıcak ve sevgi dolu bir insan değil ve çevresini kontrol etmekten hoşlanıyor. İyi bir aktris, kendi oynadığı role kendisi de inanıyor. Ne yaptığının farkında olmadan kendisini aldatıyor, çünkü kişisel farkındalığı yok. Şimdi uyanıp değişiklik yapma zamanı.

10. Soru: Hayatımı nasıl değiştirebilirim?

Cevap: Şeytan (ters). Yaşamına ve seçimlerine ciddi ve gerçekçi bir açıdan bakmalı. Yaşamı için daha fazla sorumluluk alabilir ve kızlarına iyi örnek olabilir. Önceliği kilo vermek olmalıdır. Bu, aynı zamanda özsaygısını da artıracaktır.

Yorumlar

Kişinin inandığı şey hayatta karşısına çıkar. Hepimiz bilincimiz üstünde çalışmalıyız ve düşüncelerimize ilgi gösterirsek yaşamlarımızın neden böyle olduğunun farkına varırız. Ruth daha önce hiç düşünmediği bir şekilde, Tarot kartları aracılığıyla yaşamını nasıl değiştirebileceğini görebildi.

Tarot Genel Açılımı_2.jpg

Tarot Genel Açılımı_3.jpg

Tarot Genel Açılımı_1.jpg