Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Gelecek Açılımı

Valery İçin Kaderim Nedir Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Dünya

2. pozisyon: Kılıç Yedilisi (ters)

3. pozisyon: Kılıç Prensi (ters)

4. pozisyon: Kader Çarkı

5. pozisyon: Kılıç Dörtlüsü (ters)

6. pozisyon: Değnek Beşlisi

7. pozisyon: Tılsım Kraliçesi

8. pozisyon: Kupa Kralı

Yorumlama

1. Soru: Hayatım yakında değişecek mi?

Cevap: Dünya. Bu kart bütün girişimlerin ve bütün hedeflerin başarıya ulaşacağını simgeler. Valery her şeyin iyi olacağına inanmalıdır, içsel kaynağı tarafından destekleniyor ve zafer garanti ediliyor. Yeni fırsatlar, yolculuklar, yeni bir iş ya da taşınma olacak.

2. Soru: Önümde yeni bir ilişki var mı?

Cevap: Kılıç Yedilisi (ters). Eğer yeni bir ilişkisi varsa fazla sürmeyebilir. Valery geçici de olsa kendi sorunlarını kendisi yaratıyor. Kendini kandırılmış hissediyor ya da başkalarına güvenme konusunda sıkıntı yaşıyor. Açık ve dürüst davranarak Valery yeni deneyimlere hazırlıklı olmalı.

3. Soru: Eski sevgilimin geri gelme olasılığı var mı?

Cevap: Kılıç Prensi (ters). Bu prensin birçok sıkıntısı vardır ve özgür düşünen biri değildir. Valery güdülerini tekrar gözden geçirip bu tür bir insanın yaşamına geri dönmesini isteyip istemediğini değerlendirmelidir.

4. Soru: Para kazanma veya mirasa konma olasılığım var mı?

Cevap: Kader Çarkı. Bu kart Valery için şans oyunları oynamanın, seyahate çıkmanın ve şansını denemenin tam zamanı olduğunu gösterir. Finansal açıdan başarı görünüyor. Hatta umulmadık bir yerden gelen para ve yardım olabilir. İş hayatında ve ilişkilerde ona yük olan şeylerden kurtulmanın tam zamanıdır.

5. Soru: Yakında bir seyahat görünüyor mu?

Cevap: Kılıç Dörtlüsü (ters). Bu aralar seyahate çıkmak Valery için faydalı olacak, sağlığına iyi gelecektir. Vücudunun sınırlarını zorluyor ve içsel gerilimini artırıyor. Ortam değişikliğine ihtiyacı var ve seyahat bunun için biçilmiş kaftan.

6. Soru: Karmam nasıl?

Cevap: Değnek Beşlisi. Valery işinde ve sosyal yaşantısında fikirlerini sunmak ister, fakat egosunun ihtiyaçları ihtilaflara sebep olur ve dizginlenmelidir. Aile içi çekişmeleri var ve iş arkadaşlarına da meydan okuyor. Karmasını yürütebilmek için Valery diğer insanlara karşı daha sevgi dolu ve anlayışlı olmalı.

7. Soru: Uzun ve mutlu bir hayatım olacak mı?

Cevap: Tılsım Kraliçesi. Bu kraliçe Valery gibi toprak grubudur, kural olarak bu kişiler güçlü ve sağlıklı bedenlere sahiptirler. Bununla birlikte fazlasıyla yargılayıcı, mükemmeliyetçi ve idealist olmaya doğru bir eğilim vardır. Valery uzun bir yaşam sürecek, yine de mutluluk bir seçim olacaktır.

8. Soru: Bir kereden fazla mı evleneceğim?

Cevap: Kupa Kralı. Bu kral duygusal, şefkatli, düşünceli biridir, evlendiği zaman iyi bir aile babası olur. Kendini güvende hissettiği sürece değişmeden kalır. Valery bu tarz bir adamla evlenmekle iyi bir iş yapar. Eğer evlenirse evliliği uzun sürer, eğer evlenmezse birden fazla evlilik yapma olasılığı vardır.

Yorumlar

Valery’nin geleceği parlak görünüyor. Özellikle ilişkiler sözkonusu olduğunda hâlâ birtakım duygusal kısıtlamaları olsa da, okumanın bütününe bakacak olursak gayet olumlu. Valery gelecek hakkında iyi şeyler hissetmelidir.

Tarot Gelecek Açılımı_3.jpg

Tarot Gelecek Açılımı_0.jpg