Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT EVLİLİK AÇILIMI

1. Evlenebilecek miyim?

2. Benim için nasıl bir eş uygundur?

3. Anlaşabilecek miyiz?

4. Her ikimiz de bağlanmak isteyecek miyiz?

5. Benzer yanlarımız olacak mı?

6. Bu kişinin ailesi beni kabul edecek mi?

7. Birbirimizi nasıl bulacağız?

8. Mali kaynaklarımızı birbirimizle paylaşacak mıyız?

9. Eşimi beklerken benim ne yapmam gerekiyor?

10. Sonuç ne olacak?

Laura İçin Evlilik Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Kule (ters)

2. pozisyon: Denge (ters)

3. pozisyon: Kılıç Kraliçesi (ters)

4. pozisyon: Değnek Beşlisi

5. pozisyon: Tılsım Kraliçesi (ters)

6. pozisyon: Kılıç Dörtlüsü

7. pozisyon: Kılıç Prensi

8. pozisyon: Kader Çarkı

9. pozisyon: Tılsım Dörtlüsü (ters)

10. pozisyon: Kılıç Kralı (ters)

Yorumlama

1. Soru: Evlenebilecek miyim?

Cevap: Kule (ters). Laura evlilikle ilgili eski düşünce kalıplarını değiştirmekten korkuyor. Özgürlüğünü kaybetmekten korkuyor; bir evliliğinde başarısız olmuş ve aynı deneyimi bir kez daha yaşamak istemiyor. Buna rağmen şu anda yeni bir evlilik olasılığı var.

2. Soru: Benim için nasıl bir eş uygundur?

Cevap: Denge (ters). Bu kart Laura’nın duygusal hayatının dengesiz olduğunu gösterir. O, İkizler Burcu ve bu kart onun zıt burcu olan Yay Burcu’nu temsil ediyor. Yay Burcu özgürlüğe âşıktır, seyahat etmeyi ve her tipten insanla tanışmayı sever. Laura’nm son zamanlarda karşılaştığı adamlar gibi bu adam da baskın bir tip olmasına rağmen bu durum ideal olabilir. Laura aşkta incinmekten korktuğunu itiraf etti.

3. Soru: Anlaşabilecek miyiz?

Cevap: Kılıç Kraliçesi (ters). Laura kendisine karşı açık ve dürüst değil. Evlenmeyi istiyor, ama yanlış yapmaktan korkuyor. Eğer uzun süreli bir ilişki istiyorsa Laura bu konuyu yeni sevgilisiyle paylaşmalı.

4. Soru: Her ikimiz de bağlanmak isteyecek miyiz?

Cevap: Değnek Beşlisi. Bu kart kişiler arasındaki mücadeleye ve uyumsuzluğa işaret eder. Laura bağımsızdır ve herhangi birisiyle birlikte olmamaya karar verebilir. Bu sefer kendini teslim etmekte zorlanabilir. Kendi fikirlerine güveniyor ve onları mükemmel olarak görme eğiliminde, ama egosunun ihtiyaçlarını karşılamak için savaşması gerektiğine inanıyor.

5. Soru: Benzer yanlarımız olacak mı?

Cevap: Tılsım Kraliçesi (ters). Laura ve yeni sevgilisi evlenmekten ve çocuk sahibi olmaktan konuştular. Çocuk sahibi olmak Laura’yı fazla ilgilendirmiyor ve bu etmen onu daha da korkutuyor. Hayatın keyfini çıkarmak ve seyahat etmek için özgür olmak istiyor. O ve yeni sevgilisi benzer şeyler istiyorlar, ama çocuk konusunda hemfikir değiller.

6. Soru: Bu kişinin ailesi beni kabul edecek mi?

Cevap: Kılıç Dörtlüsü. Bu kart Laura’nın duygusal açıdan dengeli olmadığını gösterir. Yeni sevgilisi Doğu Kıyısı sahilinden zengin bir aileden geliyor ve Laura nasıl karşılanacağından pek emin değil.

7. Soru: Birbirimizi nasıl bulacağız?

Cevap: Kılıç Prensi. Laura ve yeni sevgilisi birbirlerini bulmuşlar, artık başkalarına aldırmayı bir tarafa bırakmalılar. Kalbinin sesini dinlemek Laura’ya mutluluğun yolunu gösterecektir. Sadece Laura, kendisi için neyin iyi olduğunu bilebilir, başkalarını dinlemek onu yanıltabilir. Evlendiği zaman özgürlüğünü kaybetmekten korkması çocukça bir davranış.

8. Soru: Mali kaynaklarımızı birbirimizle paylaşacak mıyız?

Cevap: Kader Çarkı. Kader çarkı “şansını dene, şans oyunları oyna ve seyahate çık” der. Yeni sevgilisinin parası var ve onların finans portresi oldukça parlak görünüyor.

9. Soru: Eşimi beklerken benim ne yapmam gerekiyor?

Cevap: Tılsım Dörtlüsü (ters). Laura mali durumuyla sağlığını dengelemelidir. Para burada önemli bir konu değildir. Laura onun sihirli rüyasının gerçekleşebileceğini anlamalı ve buna izin vermelidir.

10. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Kılıç Kralı (ters). Ters açılan bu Kral dönek ve yüzeysel biridir. Aynı zamanda tıpkı Laura gibi İkizler Burcu’dur. Bu kart sonucun Laura’ya bağlı olduğunu ve geleceğinin kendi ellerinde olduğunu işaret eder.

Yorumlar

Bu açılımda birçok kartın ters açılması Laura’nın düşüncelerinin net olmadığını gösterir. Bir karar vermek zorunda kalacak ama daha zamanı var. Eğer iki kişinin arasında aşk varsa bu yeni ilişki yürüyebilir. Gerçeği sadece ikisi bilebilir.

TAROT EVLİLİK AÇILIMI_7.jpg