Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


TAROT EVET-HAYIR AÇILIMI

1. Sorun nedir?

2. Beni nasıl etkiliyor?

3. Aşılması gereken zorluklar nelerdir?

4. Bu soruyla ilgili geçmiş deneyimlerim nedir?

5. Bu soruyla ilgili şimdiki düşüncelerim nelerdir?

6. Gelecekte neler olacak?

7. Profesyonel yardıma ihtiyaç duyacak mıyım?

8. Sonuç ne olacak?

Polly İçin Evet-Hayır Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Kupa Dokuzlusu

2. pozisyon: Değnek Beşlisi

3. pozisyon: Aziz (ters)

4. pozisyon: Kader Çarkı (ters)

5. pozisyon: Kılıç Dörtlüsü

6. pozisyon: Tılsım Yedilisi

7. pozisyon: Değnek Kraliçesi

8. pozisyon: Azize

Yorumlama

1. Soru: Sorun nedir?

Cevap: Kupa Dokuzlusu. Bu bir dilek kartıdır ve düz açıldığı için Polly’nin dileğinin gerçekleşeceğini gösterir. Polly’nin sorusu bir arkadaşıyla ortaklık kurmasıyla ilgilidir. Kadın ortaklarla defalarca iş yapmış ama hiç başarılı olamamıştır. Bu sorunun annesiyle olan ilişkisinden kaynaklandığının farkında. Polly erkek bir ortak bulması gerektiğini ama bunun yürüyeceğinden de emin olmadığını düşünüyor.

2. Soru: Bu beni nasıl etkiliyor?

Cevap: Değnek Beşlisi. Polly ve arkadaşı farklı yollar izlemek istiyor. İkisi de kendi yolunun doğru olduğunu

düşünüyor, ego ihtiyaçları çatışma halinde. Polly sürekli olarak arkadaşında bir hata arıyor, ama bu da iyiye alamet değil.

3. Soru: Aşılması gereken zorluklar nedir?

Cevap: Aziz. Polly işinde kural tanımıyor. Her şeyi kendi bildiği gibi yapmak isteyen bir asi ve bu davranışlarıyla kendi yoluna engeller çıkarıyor. Polly işin her alanında kontrol sahibi olmak istiyor. Bu yüzden de biriyle ortak olması pek de iyi fikir değil.

4. Soru: Bu soruyla ilgili önceki deneyimlerim nelerdir?

Cevap: Kader Çarkı (ters). Polly kumar oynamamak ve bu işi şansa bırakmamalı. Geçmişte, ortakları tarafından kullanıldığını düşünüyor. Halen de aynı şeyin başına geleceğinden tedirgin. Böyle düşünerek hiçbir ortakla iyi iş yapamaz.

5. Soru: Bu soruyla ilgili şu andaki deneyimim nedir?

Cevap: Kılıç Dörtlüsü. Polly dinlenmeli ve sorunları üzerinde düşünmelidir. Duygularını dengelemek ve sorunlarının, kontrol edemediği egosu ve olgun olmayan davranışlarından kaynaklandığını anlamalıdır.

6. Soru: Gelecekte neler olacak?

Cevap: Tılsım Yedilisi. Bu kart Polly’nin para kazanacağını ve bu parayla neler yapacağına karar vermesi gerekeceğini gösteriyor. Para aniden gelebilir ve buna hazırlıklı olması gerek. İş için iyi haber.

7. Soru: Profesyonel yardıma ihtiyacım olacak mı?

Cevap: Değnek Kraliçesi. Polly her şeyi kendisi yapmak istiyor, ama eğer ürününü ve kendisini korumak istiyorsa bir hukuk danışmanına ihtiyacı var. Bu kart işte ve sosyal hayatta egoyu sembolize eder. Polly bir yıldız olmak istiyor, herkes onu beğensin ve takdir etsin istiyor. Eğer bu kart ortağını sembolize ediyorsa, Polly’nin dikkatli olması gerek.

8. Soru: Sonuç?

Cevap: Azize. Azize “Ben bilirim” der. Bu kart Polly’nin kendi sorununa kendisinin çare bulacağını gösterir. Akıllı bir kadındır, para ve ego ihtiyacının yoluna çıkmasına izin vermezse başarı garantidir.

Yorumlar

Polly iş değiştirmek istiyor. Yeni iş olanakları cazip görünüyor ve onu başarıya götürebilir. Öte yandan asi olsa da, yasal yükümlülüklerini yerine getirmelidir. Geleceği parlak.

TAROT EVET-HAYIR AÇILIMI_2.jpg

TAROT EVET-HAYIR AÇILIMI_3.jpg