Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Eş Uyum Açılımı

Josey İçin Ruh Eşi Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım İkilisi

2. pozisyon: Kupa Ası (ters)

3. pozisyon: Kupa Üçlüsü

4. pozisyon: Tılsım Üçlüsü (ters)

5. pozisyon: Kılıç Kraliçesi

6. pozisyon: Değnek Şövalyesi

7. pozisyon: Ermiş

8. pozisyon: Kupa İkilisi (ters)

9. pozisyon: Kılıç Ası

10. pozisyon: Kılıç Kralı

11. pozisyon: Değnek Üçlüsü

Yorumlama

1. Soru: Ruh eşimle nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Tılsım İkilisi. Josey fiziksel ve maddi ihtiyaçlarıyla manevi değerleri arasında bir denge sağlamak zorundadır. Sağlığını korumak ve kendine güvenmek zorundadır. Joey duygusal anlamda dengeyi sağladığı anda ruh eşiyle bağlantı kuracak.

2. Soru: Ruh eşim şu anda bu dünyada mı?

Cevap: Kupa Ası (ters). Bu karta göre, Josey bu aralar ruh eşini kabul edebilir durumda değil. Duygusal olarak dengesiz, kendisini çökmüş hissediyor ve aile fertleriyle sürekli kavga ediyor. Aşk veya yeni ilişkiler için pek de iyi bir zaman değil.

3. Soru: Ruh eşimle iletişim kurabilmem mümkün mü?

Cevap: Kupa Üçlüsü. Josey’in ruh eşiyle olan iletişime geçmesi mümkün ve bu onu mutlu edecek. Aile fertleriyle ilgili olumsuz deneyimlerine odaklanmaktansa yaratıcı özellikleriyle ilgilenmek onun yararına olur.

4. Soru: Ruh eşimi hayatıma sokabilmem için ne yapmam gerekir?

Cevap: Tılsım Üçlüsü (ters). Josey, becerilerine güvenmiyor. Mutlu olmalı, hayatın değerini bilmeli ve hayatını yaşamalıdır. Ruh eşiyle karşılaşma olasılığına inanmalıdır.

5. Soru: Ruh eşim özgür bir ruh mu?

Cevap: Kılıç Kraliçesi. Bu kraliçe bağımsızdır, yalnızdır ve bir ilişki peşindedir. Bu konumda bu kart, Josey’in ruh eşinin pasif, sevecen ve koruyucu bir kişi olduğuna işaret eder, buna karşılık Josey daha atılgan ve bağımsızdır. Belki de Josey agresifliğini kontrol etmeyi ve kadınsı yönünü daha fazla ortaya çıkartmayı öğrenebilir.

6. Soru: Geçmişte bir ilişkimiz oldu mu?

Cevap: Değnek Şövalyesi. Bu kart Josey ve ruh eşinin hem geçmişte hem de şu anda iletişim kurduklarını, göstermektedir. Onların eskiden bir ilişkileri olduğunu da gösterir.

7. Soru: Ruh eşleriyle ilgili bir araştırma yapmam veya bir şeyler öğrenmem gerekiyor mu?

Cevap: Ermiş. Josey kendisine güvenmeyi ve inanmayı öğrenmelidir. Ancak ondan sonra ruh eşine yakınlaşabilir. İçsesini dinleyerek ruhsal rehber olarak kullanması akıllıca olur. Meditasyon da aynı zamanda ruh eşine ulaşmak için iyi bir yoldur.

8. Soru: Aramızda uyum olacak mı?

Cevap: Kupa İkilisi (ters). Josey bağlanmaktan ve aşkta incinmekten korkuyor. Güven sorunu var ve bu eski ilişkilerinde de sorun olmuş. Eğer ilişkide güven eksikse, zaten ilişkinin de bir anlamı yoktur, bu ilişkiden bir şeyler öğrenmek dışında. Güven ve aşk olmadan nasıl uyum olabilir?

9. Soru: Ruh eşimi sevmeyi ve kabullenmeyi nasıl öğrenebilirim?

Cevap: Kılıç Ası. Josey öncelikle kendini sevmeyi ve olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmelidir. Kendini anlamak öncelikli dersidir ve bu, inançlarını değiştirecektir. Josey güven eksikliği yaşamaktadır, bu da bir ilişkinin en önemli unsurudur. Bu kart bir kayba işaret eder, romantik bir ilişki için iyi bir başlangıç değil.

10. Soru: Ruh eşimi beklerken ne gibi değişiklikler yapmalıyım?

Cevap: Kılıç Kralı. Josey, yapılması gerek değişiklikler konusunda seçici olmalıdır, değişiklikleri düşünmek zorundadır. Aile ve duygusal ilişkileri konusunda fazla duygusal olmamalıdır. Duygusal dengesini sağlayıp, kendisine saygı duymayı öğrenirse, ruh eşini bulması daha kolay olabilir. Bu değişiklikleri yapabilmesi için inançlarını değiştirmek ve bazı düşünce kalıplarının farkına varmalıdır.

11. Soru: Sonuç?

Cevap: Değnek Üçlüsü. Josey çok yaratıcıdır, hem iş hayatında hem de sosyal hayatında. Şimdi ruh eşinin de içinde bulunduğu gelecek planları için içsesini dinlemelidir. Eğer kendisine güvenirse, yeni fikirler ona mutluluk ve başarı getirecek. Yaratıcı imgeleme yoluyla Josey, düşünme sistemini değiştirebilir.

Yorumlar

Josey Aslan Burcu’dur. Bu da egoyu temsil eder. Çok yaratıcıdır ve istediği işte çalışmaktadır. Beklentileri karşılanmayınca ya da planlarını uygulayamadığı zaman hayal kırıklığı yaşar. Josey’in ailevi sorunları var, ilişkilerinde de sorun yaşıyor. Ancak, sorunlar da gelişme için birer imkândır ve bu deneyimleri olumlu açıdan değerlendirmeliyiz.

Tarot Eş Uyum Açılımı_4.jpg

Tarot Eş Uyum Açılımı_1.jpg